Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 25/01/2021)

Nemčija je seveda lepa dežela. Toda, ko začnete razmišljati o gradovih, vam bo všeč, da še bolj. In vse to zato, ker je Nemčija, po mnenju mnogih, grad prestolnica sveta.

Obstaja cela kopica spektakularnih gradov v Nemčiji morate obiskati. V tem članku, bomo osredotočili na samo najlepše tiste med njimi. Mi vam bomo tudi podatke o tem, kako lahko jih dosegli z vlakom, k veselje vseh ljubiteljev vlakov!

 

Schloss Neuschwanstein - najbolj spektakularen grad v Nemčiji

Mnogi ga poznamo kot enega izmed najlepših gradov v vsem svetu, Ne samo Nemčija. Če se ne da, to je zagotovo znan kot navdih za Disney grad. Ko ste vzeli pogled na to pravljica grad, boste spoznali, zakaj. Lahko zagotovo razumeli, zakaj je to eden izmed najbolj spektakularnih gradov v Nemčiji!

Schloss Neuschwanstein je nedvomno veličastno, ampak kako prideš tja? Dobra stvar v Nemčiji, je, da je večina krajev povezati prek vlakom. Najbližja železniška postaja na gradu je v Fussen. Vendar, lahko dosežete, da postajo München ali katerih koli drugih večjih nemških mestih.

Ulm, da Füssen vlakih

München do Füssen vlakih

Stuttgart, da Füssen vlakih

Nürnberg, da Füssen vlakih

 

 

Hohenzollern - Najbolj Čarobni grad Nemčiji

Hohenzollern grad ne le med najbolj spektakularnih gradov v Nemčiji - to je najbolj čarobno ena. Najdete ga v pokrajini Baden-Wurttemberg, blizu Stuttgarta. pokrajini Baden-Wurttemberg je najbolj podcenjen ena v Nemčiji, ampak ko vidiš to grad, boste zagotovo spremenili svoje mnenje!

Vendar, pridobivanje na gradu je lahko problematično, čeprav v celoti vredno. Najboljši način je, da vlak iz Stuttgart Hechingen. Potem boste morali vzeti dolg pohod in se povzpeti na strmem hribu, da bi dosegli grad. samo hecam se! Lahko traja avtobus ali taksi iz Hechingen kot je grad zelo blizu mesta.

 

castles in Germany

 

 

Hohenzollern Sigmaringen - najlepše grad v Nemčiji

V našem skromnem mnenju, ni seznam najbolj spektakularnih gradov v Nemčiji more biti popoln brez omembe Hohenzollern Sigmaringen. To je najbolj obsežna in najlepše grad boste kdaj določijo svoje oči! In če to ni bilo dovolj, to je tudi povsem dih.

Hohenzollern-Sigmaringen je torej v Baden-Wurttemberg; zato je popolnoma bega, zakaj se ljudje ne hvali pokrajini kot Najlepši v Nemčiji!

Kot je za potovanje - od najdete grad v mestu, to je lahko dostopna z vlakom. Najboljši način je, da vlak iz Ulma in Stuttgarta in nato sprehod do gradu.

Frankfurt na Ulm vlakih

Stuttgart do Ulm vlakih

Leipzig do Ulm vlakih

Nürnberg do Ulm vlakih

 

Burg Eltz

Burg Eltz castle

 

Grad stoji na samem, na hribčku, in izgleda resnično spektakularen. Vendar, to ni tako osamljen, ko se upošteva, da je še vedno naseljena! Da, Eltz družina je imelo grad za 33 generacije!

Ko gre za pridobivanje tam, boste morali hoditi ali dobili avtobus ali s taksijem iz Hatzenport. Vendar, to je povsem mogoče, da se na majhnem mestu z vlakom iz Koblenz - najbližja velika mesta.

Frankfurt na Hatzenport Vlaki

Bonn, da Hatzenport vlakih

Köln za Hatzenport vlakih

Dusseldorf, da Hatzenport vlakih

 

Torej, tam ga imate, popoln seznam najbolj spektakularnih gradov v Nemčiji. Upamo, da boste obiskali vsaj eno od njih na vaš naslednji potovanje! Če želite izvedeti več o potovanju z vlakom do teh gradov, vas prosimo, da kontaktiraj nas kadarkoli.

 

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-spectacular-castles-germany%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)