Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 03/12/2021)

Prva stvar, ljudje mislijo, ko se sprašujem, kaj je najhitrejši način prevoza v Evropi pluje. Vendar bi se ne strinjamo! Medtem ko se lahko dejanski leteči hitrejši, ni nič počasnejši od letališč, da omejijo količino potovalnega časa ste dejansko shranite. Prav tako konča pa dražji, ko dejavnik pri pogonu, ki je potreben, da se na letališčih, preveč! Niti ne bomo začeli na obremenjenih cest, humongous terminali, so neskončne vrstice, da preverite v in skozi varnost, in prtljage zamude zahtevka ob prihodu vsi sešteti!

Mislim, da smo lahko vsi strinjamo, da je avtobus potovanje ne-ne! Še posebej, če jo primerjamo s udobje dobiš z vlaki. Ni prepričan, vendar o tem, kaj je najhitrejši način prevoza v Evropi še? Beri naprej!

 

Kaj je najhitrejši način potovanja v Bruselj:

trains are the quickest mode of travel

 

Najboljši način, da potovanje iz Bruslja je z vlakom. Vstopnice lahko rezervirate preko Save vlaku v nekaj minutah brez skritih pristojbine. Bruselj je očarljivo mesto z omamljanje arhitekture in zanimivo zgodovino pakirani v vsaki ulici in Ozka ulica.

Bruselj je resnično za vsakogar nekaj in ponuja evropske sponke kot umetnosti in arhitekture poleg več nenavadne znamenitosti. Ne obisk Bruslja, če ste na dieti kot krompirček, klapavice, in pivo bo kmalu si razvajanje. Najboljši del o Bruslja je, da je tudi super dostopen z vlakom in lahko obiščete drugih mestih v Evropi enostavno in hitro. Za vas smo izračunali 😉

 

Potujejo iz Bruslja v Pariz

Potovanje iz Bruselj v Pariz se lahko konča z vlakom v slabih 1:30 h. Pogoste direktni vlaki odstopati od Bruselj prispeli v Parizu’ Gare du Nord ves dan. Leti iz Bruslja v Pariz’ Letališče Charles de Gaulle prevzel 5 ure, ko so sprejeti letališče čakalni časi upoštevati.

Potujejo iz Bruslja v London

Potovanje iz Bruselj v Londonu se lahko konča v nekaj več kot 2 ure. Najhitrejši način promet potuje z vlakom, s pogostimi direktnimi vlaki Eurostar, ki prihajajo v London St Pancras postaje ves dan. Leti iz Bruslja do letališča London Heathrow prevzame 5 ure, ko se štejejo letališče čakalni časi.

Potujejo iz Bruslja v Amsterdam

Potovanje iz Bruselj, Amsterdam je tik pod 2 ur z vlakom. Pogoste direktni vlaki prišli do glavne železniške postaje v Amsterdamu ves dan. Leti iz Bruslja na letališču Schiphol v Amsterdamu Letališče prevzeti 5 ure, ko so sprejeti letališče čakalni časi upoštevati.

Potujejo iz Bruslja v Lyon

Potovanje iz Bruslja v Lyon traja približno 3:30 h. Najhitrejši način prevoza potuje z vlakom, s pogostimi direktni vlaki, ki prihajajo v Lyonu ves dan. Leti iz Bruslja do Lyona traja nekaj manj 6 ure, ko so vključeni letališki tranzitni in počakajte krat.

Potujejo iz Bruslja v Frankfurt

To traja nekaj več kot 3 ur za potovanje z vlakom iz Bruslja v Frankfurt. Direktni vlaki pridejo v Frankfurtu pogosto ves dan. V primerjavi, letalo iz Bruslja do Frankfurt prevzeti 5 ure, ko je bil sprejet letališki tranzitni čas upoštevati.

Kaj je najhitrejši način potovanja v Franciji:

the quickest mode of travel to Paris

Kdo ne ljubezen Francija? Smo napisali nešteto bloge na najboljših delih Francije. Od Nasveti za potovanje z vlakom iz Pariza za Nica na Kje lahko našli najboljše krompirčka v Franciji oz restavracije Michelin Star v Franciji, če vam je ljubše. V bistvu, boš želeli priti v najkrajšem možnem času! Najhitrejša pot do tja? Z vlakom seveda!

Vlak potovanje v Franciji, je najbolj učinkovit način, da bi šel iz Pariza v drugih mestih v Franciji. Potovanje iz Pariza na jugu Francije, čeprav malo draga, je najbolje narediti z vlakom; Cene letal, in vlakov so običajno primerljiva, ampak potovanje vlak je veliko manj težav.

Med potovanjem z avtobusom ali vožnja z delnicami je cenejši, količina ur, da bi potrebovali je samo ni praktično. Najhitrejši način prevoza v Evropi je vedno z vlakom, in pridobivanje po Franciji ni nič drugačen!

 

Tu so prihranek časa primeri:

Amsterdam v Pariz

Vožnja iz Amsterdama v Pariz, se lahko konča v približno 3.5 ure. Najhitrejši način potovanja je hitri vlak, s pogostimi direktni vlaki prihajajo na Centraal Station Amsterdam ves dan. Leti iz Pariza’ Letališče Charles de Gaulle Airport amsterdamskega Schiphol trajal približno 4 ure, ko se obravnavajo terminala čakalni časi.

Potovanje od Londona do Pariza

Lahko zaključila popotovanje med Združenim kraljestvom in francoske prestolnice na nekaj več kot 2 ure. Najhitrejši način potovanja je hitri vlak iz St. Postaja Pancras. Boste našli pogoste direktni vlaki prihajajo v Parizu’ Gare du Nord ves dan. Leti iz London v Pariz trajal približno 4 ure, ko se štejejo letališče čakalni časi.

Kaj je najhitrejši način potovanja na Nizozemskem:

windmill in the the Netherlands

Vlak potovanje je najboljši način prevoza, da bi dobili iz enega mesta na drugo na Nizozemskem. Cene so razmeroma poceni, saj lahko vozovnico rezervirate prek spletnega mesta Save A Train iz Amsterdama v Rotterdam o 15 evrov in Amsterdam v Haagu (Haaški center) za okoli 11 evrov.

 

Potovanje iz Amsterdama v Düsseldorfu z vlakom:

To traja približno 2 ur za potovanje med Amsterdam Dusseldorf z vlakom. Pogoste direktni vlaki prišli na Amsterdam Central postaji ves dan. Leti iz Dusseldorf Airport amsterdamskega Schiphol prevzame 3 ure.

 

Številke ne lažejo! Prihranki časa govorijo zase! Najhitrejši način prevoza v Evropi z vlakom. Vodja na več kot na naši Shranite spletno stran vlaka da bi našli najboljše cene, v nekaj sekundah!

 

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fquickest-mode-travel-europe%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)