Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 02/09/2022)

Rastoči trend je bolj okolju prijazno je sprožilo številne, in spreminja zelenih pobud po vsem svetu, v velikih mestih in manjših krajih podobni. Ena od mnogih znakov to je večja uporaba obnovljivih virov energije v ljudi vsakdanjem življenju in delu na področjih, da še nikoli ni bila upoštevana možnost, preden. Eno od teh področij je varnost v cestnem prometu, kjer se uporabljajo v vse od prometnih znakov na semaforju za signalizacijo, s čimer cestne razmere bolj vidne z cenejši cena, in tudi prihranek denarja in planet v procesu.

Medtem ko se znaki na cesti ne potrebujejo res, da se sveti, da opravljajo svoje delo, luči vsekakor imajo dodatna korist ozaveščanje voznikov. Solar-powered prometni znaki, opremljena z LED lučmi zagotoviti sredstva za boljšo vidljivost, podnevi in ​​ponoči (Tu lahko izveste več o svojih načel delovanja tukaj) Zagotavljajo dobro operativno vrsto tudi v težkih vremenskih pogojih, ki običajno ustvarjajo razmere, nesreče nagnjene. Ne glede na njihovo mesto - na križiščih, razpotje, ali železniških prehodih, ti znaki zagotavljajo večjo varnost tako pešcem kot vozilom.

 

Glavne prednosti Solar-Powered prometnih znakih

Velika prednost in prednost teh znakov, je dejstvo, da je energija, ki jih hrani ne prihaja iz fosilnih goriv. To ne onesnažuje na način, da premog, olje, in plin naredi, zaradi česar je 100 odstotkov okolju prijazen. Edini pogoj je dovolj sončnih ur, da bi za sončno svetlobo, ki se obirajo, pretvori in shrani za celoletnega uporabo. Kot je zapleteno, saj lahko ta pogoj zdi, enkrat zaračuna, namestitev je zelo ekonomična zaradi svoje občutljivosti na gibanje, ki omogoča prispevke, kot je ta, da deluje samo takrat, ko obstaja realna promet na cesti, namesto štiriindvajset ur na dan. Sončne energije uporabe so večplastni in res fascinantno, se ne bodo?

Ker so te naprave je težko prezreti, povečujejo ozaveščenost voznikov in pešcev v krožiščih, na parkiriščih, nevarna območja, ki je znano, da povzročajo nesreče, itd. Dejstvo, da jih ne potrebujejo žic ali električni vir blizu delovati omogoča, da jih postaviti kjerkoli, poleg dejstva, da so v resnici poceni in malo vzdrževanja. Dodatna prednost je tudi dejstvo, da so tako enostavne za namestitev - jih je lahko vezana na stalnih delovnih mest ali prenosni enega za večjo mobilnost. Zaradi tega jih je veliko med cesti, saj se lahko dajo gor in odstranili v skoraj nobenem trenutku in brez povzročanja motenj na bližnjih pešpoti.

Amsterdam, da Paris vlakih

London, da Paris vlakih

Rotterdam, da Paris vlakih

Bruselj v Pariz vlakih

 

Benefits Of Solar-Powered Railroad Crossing Signals And Road Signs

 

Solarni Railroad Signali

signali, železniški prehodi, ki uporabljajo sončno energijo, se lahko uporablja tako v industrijskih območjih in na podeželju. Izdelki iz te vrste, kot naprimer https://www.solarlightingitl.com/solar-railroad-crossing-systems/ zaznati bližajoče se vlake na podlagi brezžičnih senzorjev, in ko so dobili signal, aktivirajo luči na prehodih in zvok, ki gredo naprej, dokler je vlak opravil in da je varno prečkati skladbe. Ti signali ponavadi gredo v parih na vsaki strani prehoda železniške, in brezžično povezavo jih vklopi in izklopi ob istem času. Verjetno najboljša stvar, o namestitvi teh je dejstvo, da ni nobenih zunanjih škatle ali dolgi kabli, ki sodelujejo.

Celoten sistem temelji na sončni energiji, ki je dovolj za dolgotrajno delovanje 10 ur neprekinjenega dela, ko je popolnoma napolnjena, vendar je akumulator, bi bilo treba popolno pomanjkanje sončne svetlobe, ko se nakopičena energija izčrpana. Sistem je tudi včasih aktivira le, če so izpolnjeni določeni programirana merila, kot je specifično hitrost, na kateri se približuje vlak premika, na primer. To je mogoče nastaviti le ogenj alarm, če je vrednost nad 65 mph in prezreti prometa, gibljejo počasneje, kot je. Možnosti se spreminjajo.

Čeprav je zelena energija ni bila v celoti vključena v življenju povprečnega človeka še, lahko vidimo svojo prisotnost in uporabo raste iz minute v minuto, vstopa vse več sfere življenja. To je resnično prihodnost našega planeta in predstavlja okolju zavestno pot do objemu napredka brez nadaljnjega boli krhko in občutljivo ravnovesje v naravi, ki je že močno obremenili s človekom. Solar-powered cestnih in železniških rešitve so dober primer praktične, pameten, in poceni uporabe velikih naravnih virov.

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

rail crossing

 

Skrbimo za okolje in imamo radi umetnost potovanja. Začnite z rezervacijo potovanja z vlakom z Shrani vlak, danes!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “Prednosti Solar Powered železniških prehodih signalov in prometnih znakih” na vaši strani? Lahko se bo naše fotografije in besedila in nam dati kredit z povezava na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/solar-powered-railroad-crossing-signal/?lang=sl Сігналы абмеркавання- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)