Čas branja: 6 minut
(Zadnja posodobitev: 20/09/2021)

Iščete najbolj spektakularnih univerz v Evropi? Potem beri naprej! Vemo, da izberete univerzo je pomembna izbira. Seveda, moramo upoštevati poučevanje in učne prostore, da je univerza ponuja pri izbiri, katero naj se udeležijo. Vendar, včasih gut občutek je dober, da gredo na preveč. tukaj na Shrani vlak smo naredili nekaj te raziskave za vas in sestavili seznam Večina Spektakularni univerze. Vsi se ponašajo spektakularna arhitektura. Nekateri imeti neverjetno zgodovino, vendar pa so nekatere bolj novoustanovljene univerze pokaže tudi na tem seznamu. Nudijo bolj sodobno estetiko z modernističnih stavb in art funkcije. Povejte nam, kaj je vaš najljubši!

 

Univerza v Bologni, Italija

Bologna University is one of the Most Spectacular Universities In Europe

V Univerza v Bologni v Italija velja za najstarejšo univerzo na svetu, ustanovljen je bil leta 1088. Ta seznam je od Večina Spektakularni Univerze v Evropi, vendar bi se to šteje eden izmed najbolj presenetljivih univerz na svetu. Na sliki spodaj je Palazzo Poggi, eden od glavnih stavb univerze. V njem tri univerze je muzeji z razstavami na zemeljski zgodovini, anatomija, porodništva, fizika, in kemija. Da, ste prebrali to pravico. Imajo svoje muzeje!

Ampak oni niso edine zgradbe morate obiskati, ko izbrskati ven Večina Spektakularni univerze. Obstaja veliko stavb v okviru univerze, ki naj bi si dal na Vaš seznam must-obisk. Ti vključujejo kolegij Španiji, roza, cloistered stavbe, ki vsebujejo oba elementa gotske in renesančne v svoji zasnovi. Kot tudi vrhunsko arhitekturo, univerza je dom 2 ha botaničnega vrta.

Kako priti do tam z vlakom?

Zaradi svoje osrednje lege in geografije, Bologna je bila razvita v eno glavni železniški promet vozlišča severna Italija. To je zelo dobro povezan z drugimi večjih italijanskih centrov.

  • Bologna 37 minut iz Firenc
  • 2-h 20 min od Rim
  • 2 ur iz Benetke
  • 1 uro od Ferrari
  • A sodobna hitra železniška proga omogoča doseganje Milano v približno 65 minut.
  • Druga veja te linije povezuje Bologno z Rimom.

Stranska opomba: Medtem ko se vodijo vlak južno od Milana, Ne pozabite ujeti Duomo nahaja nad Bologno na jugu. je še posebej zanimiv ob sončnem zahodu.

Benetke bolonjskih vlakih

Firence na bolonjskih vlakih

Rim bolonjskih vlakih

Milan na bolonjskih vlakih

 

Univerza v Rostocku, Nemčija

V Univerza v Rostocku ni le najstarejša univerza v regiji Baltskega morja; je tudi najbogatejši v tradiciji. In seveda, eden izmed najbolj presenetljivih univerz v Evropi. Kot je bilo ustanovljeno leta 1419, bo kmalu praznovala 600. obletnico. To bo pogled nazaj na dolgo tradicijo izobraževanja študenti in raziskovalno delo. V gotsko-styled stavbe, skupaj z drevoredom poti in parki da za omamljanje nastavitev. V središču univerze je oko-lov glavna stavba, ki nas je sprva pritegnil dodal, da je to V Večina Spektakularni univerze. je ki se nahaja nasproti a park in vodnjak, idealen kraj za študente in obiskovalce, da preživijo nekaj časa občudovali bogata Zunanjost stavbe.

Univerza v Rostocku sestavlja devet tradicionalnih fakultet in ene centralne interdisciplinarno fakultete, v katerem znanstveniki in študenti iz vseh fakultet sodelujejo narediti raziskave na štirih glavnih področjih:

  1. življenje, svetloba, in pomembno
  2. Pomorski sistemi
  3. Staranje posameznikov in družbe
  4. znanje – Kultura – transformacija

Univerza v Rostocku je eden izmed nemških univerz, ki imajo zelo širok razpon predmetov. Ponuja več kot 100 tečaji: 34 konča z neženja, 56 z magisterijem, 37 (vključno z učitelji) z državnim izpitom, in 3 z Ph.D.. Poleg tega, Center za izobraževanje učiteljev in izobraževalne raziskave ne samo izvajati izobraževalne raziskave dela pa tudi na izboljšanju kakovosti usposabljanja učiteljev.

Kako priti do tam z vlakom?

Želite vedeti, kako priti do enega od Večina Spektakularni univerz v Evropi? Ne glede na smer, v katero so potovanja od (npr. Rostock ali Schwerin, Berlin in Hamburg), Pojdi z vlakom dokler ne dosežete Wismar železniško postajo. Od tod, ti lahko ujeti avtobus z avtobusne postaje v J.-R.-Becher-Strasse z uporabo linij 4 ali G (proti Ostseeblick) ali B-D (proti Seebad Wendorf). Do avtobusne postaje čez cesto je le minuto hoje parkirišče na Campus.

(Za načrt omrežja za mesto avtobusnih prog, vozni red in cene, obiščite Spletna stran Hanseatic mesta Wismar.

Berlin, da Rostock vlakih

Hamburg na Rostock vlakih

Schwerin da Rostock vlakih

Wismar na Rostock vlakih

Univerza Aarhus, Danska je naša zadnja Spektakularni univerz v Evropi

Spectacular Aarhus University

Univerza Aarhus Nahaja se v drugem največjem mestu Danske (Aarhus je tudi ime mesta) in je značilen po zelenem kampusu, dokončati z jezero. Univerza je odličen primer, kako umetnih objektov in naravno okolje lahko deluje v popolni harmoniji. Razvidno iz glavne stavbe, popolnoma. Številne stavbe so zasnoval danski arhitekt C.F. Moller v modernističnem obliko, ki odraža mladost univerze. Moller in njegovi partnerji Kay Fisker in Povl STEGMANN so bili odgovorni za rumeno-opečnatih stavb. So edinstvene, kot tudi izrazit na univerzo. Glavna stavba je od takrat velja za eno izmed 12 večina pomembnih arhitekturnih del v danski zgodovini. Eden od številnih razlogov, da je ena izmed najbolj Spektakularni univerze.

z več 44,000 študenti, Univerza v Aarhusu je druga največja univerza v državi. Obsega štiri umetniške fakultete, Znanost in tehnologija, Zdravje, in Poslovni in družbene vede.

globalno usmerjene, univerza ima programe za izmenjavo v mestu z več kot 50 ustanove po vsem svetu. To vključuje na Univerzi v Arktiki, Utrecht omrežja, nordijski center Fudan, in Nordijski center Indija.

Kako priti do tam z vlakom?

Aarhus se nahaja na eni izmed najbolj pomembnih železniških križišč na Danskem. Obstajajo urne odhodi na severu, jug, in zahodno. Iz južne in srednje Evrope, povezave so preko Hamburg / Flensburg. Čas potovanja od Hamburga do Aarhus je približno pet ur. Iz vzhodnoevropske države vlak povezave v Aarhusu iti preko Poljske in Kopenhagnu. Aarhus ima urne storitve iz Köbenhavna. Odprtje predora pod Velikega je skrajšati potovanje z eno uro. Potovanje zdaj traja tri ure in pol. Obstaja več dnevnih povezav na Švedskem, Nemčija, in ostali Evropi.

Vlaki vezani za Aarhuške železniško postajo zapustil Letališče Copenhagen na uro. Cena je okoli DKK 410 Za enosmerno vozovnico (vključno rezervacija sedeža).

 

Pripravljen za začetek pregled možnosti? Rezervirajte vozovnico zdaj, ko je toplo vreme traja, s pomočjo Shrani vlak!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “Najbolj spektakularnih univerz v Evropi” na vaši strani? lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspectacular-universities-europe%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)