Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 21/02/2021)

Švicarski vlaki so najboljši v Evropi glede na Bostonska svetovalna skupina. Najprej, Švicarji so dosegli visoke ocene, kljub pada kakovost. Švicarska doseže 7.2 splošna ocena iz 10. medtem ko na Danskem, Finska, in Nemčija vse doseže 6+ ocena. Med ocen, je še posebej pomembno omeniti, da je Bolgarija dosegla nizko oceno 1.9. Švica dosegla visoko oceno, saj je dosegel vse točke na intenzivnost uporabe.

 

švicarski Vlaki
Omamljanje kulise krovu švicarskih vlakov.

Podrobnosti o poročilu

Poleg tega je za doseganje visoke ocene, Tudi švicarski vlaki veljajo za dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Ocene indeksa so naslednji;

Stopnja 1

Švica (7.2)

Danska (6.8)

Finska (6.6)

Nemčija in Avstrija (6.1)

Švedska in Francija (6.0)

————————————————————————-

Interlaken za Zurich vlakih

Luzern za Zurich vlakih

Bern do Zurich vlakih

Ženeva, da Zurich vlakih

 

Stopnja 2

Britanija in Nizozemska (5.3)

Španija (5.0)

Belgija (4.6)

Italija (4.5)

————————————————————————-

Lyon do ženevskih vlakih

Zürich na ženevskih vlakih

Paris v Ženevo vlakih

Luganski, da Ženevi Vlaki

 

Stopnja 3

Romunija in Bolgarija (1.9)

————————————————————————-

München zahtevam baselskih vlakih

Zürich zahtevam baselskih vlakih

Bern zahtevam baselskih vlakih

Ženeva zahtevam baselskih vlakih

 

Kaj naredi švicarski vlaki najboljših v Evropi?

Prvič, obstaja več dejavnikov, ki omogočajo švicarski vlak potujejo najboljše v Evropi. Ne samo, da švicarski vlaki zagotavljajo najboljšo zanesljivost in točnost v Evropi, ampak tudi se šteje, da je zelo varno z dobro kakovostjo storitev. Švicarji so najpogostejši vlak potniki v Evropi z več kot 10,000 vlaki dnevno na 3000 km železniško omrežje. Švicarska železniško omrežje ima največjo izkoriščenost zmogljivosti v Evropi.

Basel na Interlaken vlakih

Bern, da Interlaken vlakih

Luzern na Interlaken vlakih

Zürich na Interlaken vlakih

 

https://www.youtube.com/watch?v = D2wPhSjx09I

 

Majhno je bolje

Obstaja razlog, zakaj so bili švicarski vlaki uvrščen številka 1 od 2012. Države z majhnimi železniških omrežij (Spodaj 6,000 km) so vsi videli njihove ocene izboljšujejo v tem času. To vključuje tudi Švico, Danska, Finska, Norveška, Nizozemska, in Luksemburg. Te države zagotavljajo večjo točnost, visoke hitrosti železniškega odstotek in ponujajo nižje stroške na km za svoje storitve. Enako pomembno, Te države vlaki imajo manj nesreč in smrtnih žrtev, ki izboljšuje njihovo splošno oceno varnosti.

Zürich na St Moritz vlakih

Zermatt na St Moritz vlakih

Lyon do St Moritz vlakih

Basel na St Moritz vlakih

 

Najboljše mesto za obisk v Švici švicarskih vlakov

Obstaja veliko lepih destinacij za obisk v Švici, kljub svoji majhnosti. Alpami in ledeniki so glavna atrakcija, ampak potniki uživali tudi starodavno gradovi, jasno turkizna jezera, in Seljak podeželje. Vsak čas v letu, boste lahko uživali pohodništvo, drsanje, festivali in karneval v Švici. Poleg tega, v Švici je stopnja kriminala zelo nizka, zaradi česar je varnejši kraj za popotnike. Se mora videti mesta v Švici vključujejo Matterhorn, Zermatt, ki je najbolj fotografirana gora na svetu. Prav tako, Grad Chillon, Montreux, je treba videti za turiste. To starodavno trdnjavo vode, ki je sestavljen iz 25 stavbe in tri dvorišča, je ena izmed najbolj obiskanih zgodovinskih stavb na svetu.

 

Rezervirajte švicarski vlak s Shrani vlaku

V zaključku, obstaja tako veliko razlogov za potovanje na švicarskem vlaku. Železniške postaje v Švici, so verjetno najbolj lepe železniške postaje v Evropi. Če iščete za romantične počitnice ali dih mostovi, Švica je kraj za iti. sprejmejo 3 minut zdaj za rezervacijo vstopnic za švicarski vlak na naše enostaven za uporabo železniške mesto. Vstopnice je mogoče kupiti s kreditnimi karticami, in številne alternativne plačila.

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vaši strani, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fswiss-trains-ranked-best-europe%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)