Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 27/03/2021)

V preteklosti 10 let, milijoni so ugotovili, kako koristno je, da se z vlakom! Bogate polja zelenja, peneče obale, in neokrnjena gora grebeni nikoli niso omenjeni v potovalnih brošurah ali blogih. Vožnja z vlakom je zabavna, priročno, in denarnici prijazen način, kako priti od točke A do točke B, tako da ne mislim dvakrat, Pojdi z vlakom!

Druga velika stvar pri vlakih v Evropi in na splošno je, kako proračunsko so lahko prijazni. Ne samo, da so tam toliko poceni destinacije da izberejo, ampak tudi nešteto načinov zmanjšati na splošnih potnih stroškov. Torej, če ste hrepenenje kmalu udaril železniško kdaj, Tukaj je nekaj veliko nasvetov za uporabo:

 

Vzemite si nekaj časa, da naredite Raziskave in načrtovanje Preden z vlakom

V večini primerov, ko se z vlakom, lahko naredite največ iz vaše vozovnice(s) s hitro spletno iskanje. Rezervirajte svojo vstopnico vnaprej, če je mogoče. Preverite, kaj čas v letu, cene vstopnic so najnižje, in se prepričajte, da ste na razgledni za te popuste. običajno, vsaka država bo imela neke vrste cenejšo možnost na voljo za nakup vozovnice. Torej, opravljate svoje raziskave! Preberite skozi to blog da se bolje seznanijo z različnimi možnostmi.

Montpellier na Toulouse vlakih

Lepo, da Toulouse vlakih

Pariz, da Toulouse vlakih

Marseille na Toulouse vlakih

 

z vlakom namesto z letalom, in jih lahko uporabite svojo mobilno napravo

Ko z vlakom, Potovanje z Night

Ali ste študentka, ki rada potuje ali redni potnik, ki se vsak dan vozi z vlakom, spanje na vlaku lahko potencialno zmanjšati denar, porabljen za namestitev skoraj v polovici. To je neverjetno način za prihranek časa preveč, kot si zaspal na enem mestu in se zbudiš v drugo. Ob dejal, da, je pomembno razumeti različne vrste noč vlakov cene.

Najboljši so vlaki, ki imajo oddelke. Sedeži se lahko potegne skupaj, ko se z vlakom, da nastane posteljo skupaj z zaveso zasebnosti. Sledijo ležalnih, najcenejši in najbolj razširjena možnost. Te sobe imajo štiri do šest pogradov in so unisex, tako da boste morali žrtvovati zasebnost malo. Zadnji in najdražja možnost je prag. Ta je veliko bolj udoben in zasebnega, Vse možnosti so še vedno cenejše kot v hotelski sobi.

Dunaj, da Hanover vlakih

Kopenhagen na Dunaju vlakih

Benetke Paris vlakih

Dunaj za Zurich vlakih

 

Shrani na hrane in pijače ter z vlakom

Pakiranje svojo hrano, je daleč najcenejši način, da gredo o tem. Za razliko od redna potovanja z avtobusom ali avtom, ko se z vlakom lahko dejansko jesti udobno. Večina sedežev ima izvlečno mizo ali fiksno tabelo med dvema sedežema. Vendar, če ste za kupite hrano in pijače med potovanjem, to je vredu. Obrok na vlaku ni preveč draga in lahko pogosto uporabljajo za kartice, ki dajejo popuste.

Bordeaux za Nantes vlakih

Pariz za Nantes vlakih

Lyon do Nantes vlakih

Marseille do Nantes vlakih


Načrtovanje za potovanje z vlakom vam lahko pomaga, da največ iz vašega potovanja sklada! Iskanje dobre povezave lahko pogosto cenejši kot lov na letalo, in bolj udobno kot potovanje z avtomobilom. Potujte z vlakom za edinstveno doživetje, ki bo zagotovo obogatil celoten dopust!Z vlakom do Shrani-A-Vlak, izberite cilj, in se z vlakom odpeljati praktično kamor koli v Evropi po najugodnejših cenah na trgu! in, Ugani kaj? Ko dobiš vozovnico z Shrani vlaku, Postopek rezervacije je storjeno v 3 minut, torej kovčke in uživajo vse, kar sledi!

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftake-train-europe%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)