Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 19/09/2020)

Italija ima nekaj čudovitih vlakov izlete. Ima veliko lepih vlakov in lepe postaje po vsej državi, ampak kjer je bil prvi vlak potovanje doslej v Italija?

 

Prvi vlak izlet vseh časov v Italiji

The Trip Prvi vlak Ever Made in Italy – Začetek

Prvi vlak izlet doslej v Italija uvedene železnice je bil, ko je bila Italija razdeljena država. Trajalo je nekaj let, da se povežejo in povezati obstoječe železniške proge po Italiji združeni. Prva železniška proga, ki jo je zgradila Italija, je bila proga Neapelj proti Portici, ki je bila v takratni Kraljevini Dve Siciliji. Linija je bila 7.25 kilometrov dolgi. Črta otvoril 3rd oktober v 1839. To je bilo 9 let, ko je bil zgrajen prvi "moderno" notranji-mesto linija, ki je bil Liverpool in Manchester Železniški.

Začetni proga je dvotirna in je potekal od trenutne strani Corso Garibaldi v Neaplju do kraljeve palače v Portici. Kraljeva palača je ob vznožju znamenite Vezuv. Ljudje najprej tu je potovanje z vlakom v Italijo, in ta linija je sedaj del železniške proge Neapelj, Salerno.

Vlaki od Neaplja do Salerna

Firence do Salerna vlakih

Bari do Salerna vlakih

Rim Salerno vlakih

 

Sodobni dan

Neapelj, Salerno proga je glavna železniška proga v Italijansko železniško omrežje danes ima mesto v prvi vlak Trip časov v Italiji. To tvori povezavo v glavnem prtljažnik linije do južne Italije. Prvi kilometer je linija je prva proga. Ljudje zdaj uporabljajo vlak za eno izmed najbolj znanih destinacij, slavni obalno mestece Amalfi v deželi Kampaniji. To je spektakularen obalno mesto. To je varno reči, da je potovanje z vlakom do tja vzdolž obale je zelo podobno. Think kristalne vode, bel pesek in bujno zelenje v in med neke lepe stare in nove arhitekture. Ti bodo na poti, da si predstavlja svoj vlak potovanje iz Neaplja v Salerno, kjer boste potem ujeti avtobus ali vaše druge organizirane prevozno sredstvo v Moodle Amalfi.

Torej, kaj se je zgodilo na progi Neapelj-Portici? Fakulteta za kmetijstvo Univerza v Neaplju Federico II je glavni uporabnik tega področja zaradi svoje enostaven dostop do Vezuva. Prvi vlak izlet pot v Italiji še vedno obstaja danes.

Genova, da Milan vlakih

Rim Milan vlakih

Bologna, da Milan vlakih

Verona, da Milan vlakih

 

Prve železniške proge v Italiji so si utirale pot prihodnost potovanja z vlaki v državi. Nekateri od najlepših voženj vlakov, so tu. Če se ozremo na prvem potovanju z vlakom doslej v Italiji, smo lahko prepričani, da čeprav se je veliko spremenilo. Pokrajina je ostala enako privlačno, potem kot je zdaj.

 

vožnja z vlakom narava

 

Torej sedaj, da ste se naučili o prvi vlak Trip časov v Italiji, misliš o Rezervacija vozovnice za vlak evropske železniške poti? Zakaj ne bi 3 minut na naši spletni strani, da bi našli najcenejše vozovnice za proge. Prijava v našo spletno stran zdaj Rezervirajte vlake.

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vaši strani, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-first-train-trip-ever-made-in-italy%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol za ogled Vdelaj.