Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 02/08/2021)

Razburljiv del potovanja v tujini je nepredvidljivost izkušenj. Ko potujete v tuji deželi, boste izpostavljeni različnih kultur, nastavitve, in izkušnje. Tudi če vam nekaj raziskave, ste prepričani, da je treba sprejeti presenetila nekaj, kar boste našli. Na žalost, ni vse presenečenj naletite morda dobrih, in samo zato, ker ste na počitnicah ne pomeni, da so imuni na škodi.

Vi ne želite, da verjamejo, da bi lahko ta nesreča se zgodi, da vas, vendar morate biti pripravljeni na možnost, da vas, ali ljubil eno, bodo potrebovali zdravniško pomoč, medtem ko daleč od doma. Ali je to tako enostavno, kot je sekanje vaš zob, spraining gleženj, ki se spusti s vročino, ali imate srčni napad, prejemu zdravstvene oskrbe, kar potrebujete, morda ne bo tako enostavno, kot bi bilo v Združenih državah Amerike.

To je zato, ker je večina tradicionalnih zdravstveno zavarovanje načrti ne razširi obseg tistega, kar se dogaja na ameriških tleh. To pomeni, da bi se lahko na kljuki na tisoče dolarjev v zdravstvenih stroškov za oskrbo, ki jo prejmete v tujini. To je razlog, zakaj ne bi smel potnik ne potovalnega zdravstvenega zavarovanja. Te specializirane načrti bo šel tja, kjer domača pokritost ne bo, zagotavlja, da boste lahko uživajo svoje potovanje brez skrbi o nepredvidljivega dogajanja.

Za več informacije o potovanjih zdravstveno zavarovanje in zakaj bi morali razmisliti o tem, glej vodnik, vsebovane v nadaljevanju.

 

Zakaj je potovalno zdravstveno zavarovanje, dobra ideja?

• Potovanje k tuja država mogoče uvesti številne nevarnosti za zdravje. na primer:, Kakovost vode ne sme biti enaka, vodi do hudih okužb. Različne podnebjih lahko seva že obstoječe bolezni, kot so bolezni srca ali alergije, pustiti si slabo opremljene za ravnanje razmere.

• Tudi če že imate zdravstveno zavarovanje, vam morda ne zajema zunaj Združenih držav Amerike. To pomeni, da vse bolezni ali poškodbe, ki jih doživljajo, medtem ko lahko potujejo v tujino povzroči izredno visoke medicinske menice.

• Če ste na obisku oddaljeni del sveta in zahteva takojšnjo zdravniško pomoč, boste morda morali evakuirati v bolnišnico. Brez ustreznega zavarovanja, to lahko stalo več deset tisoč dolarjev, na vrhu katere koli druge s tem povezane stroške.

• V nekaterih okoliščinah, boste morda morali imeti zdravstveno zavarovanje za čas vašega potovanja. na primer:, Obiskovalci v Rusiji, Kuba, in narodi v schengensko območje EU, morajo dokazati, da imajo kritje.

• Čeprav lahko zdravstveno potovanje pokritost zelo dragocen, je običajno predstavlja manj kot 10 odstotkov vseh potovanj zavarovalnih produktov, ki jih kupljenih potniki, medtem ko je relativno poceni.

 

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

Kako Travel zdravstveno zavarovanje vas ščiti


• Potovalno zdravstveno zavarovanje razlikuje od standardnih potovanje zavarovanj predvsem v tem, da ne zagotavlja kritje stroškov v zvezi z odpovedmi, zamude, ali prekinitve.

• S potovalno zdravstveno zavarovanje, lahko poleg tega kritje v primeru nepričakovanih izrednih zdravstvenih razmer. Te lahko segajo od zlomljenega zoba ali izbruhu zastrupitve s hrano do smrtno nevarnih poškodb in srčnega infarkta.

• Ena od glavnih prednosti te politike je, da vam 24/7 večjezična podpora, ki vam pomaga usklajevati z zdravstvenega osebja v tujini.

• Te politike se običajno zagotavljajo pokritost za to, kar na splošno velja ključ medicinske stroški. Ti vključujejo urgenco obiske, storitve evakuacije, in prevoz stroški, ki nastanejo, da bi dosegli ustrezno zdravniško objekt.

• Najpogostejši načrti nanašajo na eno potovanje, lahko pa so tudi kupili za kritje obdobja, dokler 12 mesecev. Dolgoročno zdravstveno zavarovanje za tiste, ki pogosto potujejo ali za dalj časa tudi lahko kupite v mesečnih korakih.

 

Amsterdam Za London Vlaki

Pariz za London vlakih

Berlin za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

Pripravljen za začetek pregled možnosti? Rezervirajte vozovnico zdaj, ko je toplo vreme traja, s pomočjo Shrani vlak!

 

Ali želite vdelati naš blog post “Najbolj spektakularnih univerz v Evropi” na vaši strani? lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fthe-need-for-travel-medical-insurance%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)

 

Prenesete tukaj PDF za ta članek, ki je predvideno za varčevanje z vlakom, ki ga Višji Storitve Illinois