Čas branja: 7 minut
(Zadnja posodobitev: 25/02/2022)

Družinski dopust v Evropi je lahko dobra zabava za starše in otroke vseh starosti, če jih dobro načrtujete. Evropa je dežela gradov in mostov, zeleni razkošni parki, in rezerve kje mlada dekleta in fantje se lahko en dan pretvarjajo, da so princese in princi. obstajajo odlične pohodniške poti in veliko krajev za dogodivščine na čudovitem prostem, toda potovanje z otroki je izziv.

Od načrtovanja do pakiranja, oblikovali smo popoln vodnik po sanjskem družinskem potovanju. Samo sledite našim 10 najboljši nasveti za družinske počitnice v Evropi, da si zagotovite epsko družinsko potovanje.

 

1. Nasveti za družinske počitnice v Evropi: Vključite svoje otroke

Skrivnost do odličnih družinskih počitnic je takrat, ko je celotna družina na krovu in navdušena. Evropa je polna neverjetnih znamenitosti, zanimivosti, zabaviščni parki, in kraji za obisk, in udeležba vaših otrok pri načrtovanju vašega potovanja v Evropo se bo spremenila v sanjske počitnice. Raziskujte vnaprej, izberite znamenitosti, ki jih želite obiskati, in lise, ki bi jih imeli radi vaši otroci, in potem naj otroci izberejo 3-4 zanimivosti na seznamu. Tako so vsi srečni in se vsak dan česa veselijo.

Cene vlakov Bruselj - Amsterdam

Cene vlakov London - Amsterdam

Cene vlakov Berlin - Amsterdam

Cene vlakov od Pariza do Amsterdama

 

kid sitting on a suitcase in an airport

 

2. Ostanite v AirBnB

Airbnb je cenejši, bolj zasebno, in ima domač občutek, kar je zelo pomembno za otroke, ko so daleč od doma. Airbnb je odlična možnost nastanitve za družinske počitnice v Evropi, ker so hoteli v Evropi precej dragi, celo z zajtrkom. Bivanje v Airbnb vam ponuja kuhinjo za pripravo obrokov, kosilo do konca, in čas zajtrka, ko se lahko pogovorite o dnevu.

tudi, za otroke in starše je dovolj prostora in zasebnosti, počivati ​​po dolgem dnevu raziskovanja.

Cene vlakov od Firenc do Rima

Neapelj do Rima cene vlakov

Cene vlakov od Firenc do Pise

Cene vlakov Rim - Benetke

 

3. Nasveti za družinske počitnice v Evropi: Pojdite ven iz prometnega mestnega središča

Evropa je polna slikovitih naravnih rezervatov in narodnih parkov, z odličnimi pohodniškimi potmi in pikniki. Naravna veličina v Evropi je tako vsestranska, da tudi če potujete z majhnimi otroki, še vedno lahko raziskujete slapovi in ​​razgledišča.

Večina parkov je dostopnih preko vlaka Iz velika mestna središča. Če načrtujete vnaprej in pridite pripravljeni, ni razloga, da se ne bi zabavali na čudovitem prostem in uživali na svežem zraku, gozdovi, in tematski parki.

Cene vlakov Milano do Rima

Cene vlakov od Firenc do Rima

Cene vlakov iz Pise v Rim

Neapelj do Rima cene vlakov

 

Get Out Of Busy City Center and do A Family Vacation In European Alps

 

4. Rezervirajte prevoz

Poznavanje načina, kako se premikati po tujem kraju, je ključnega pomena pri potovanju z otroki. Nočete se izgubiti in se sprehajati po mestu peš ali potovati z letališča, ne glede na vreme. zato, Načrtovanje in rezervacija prevoznih sredstev v Evropi vam bo obetala odlične družinske počitnice.

Javni prevoz je zelo zanesljiv in udobno v Evropi. Obstaja veliko možnosti potovanja znotraj in zunaj mestnih središč. Vožnja z vlakom in tramvajem je idealna za otroke, saj jih lahko dosežete povsod, izognite se prometu v proračunu vašega potovanja.

V primerjavi z najem avtomobila in porabili veliko časa za iskanje parkiranja ali samo osredotočanje na cesto, lahko uživali v vožnji in prigrizkih, ko a vlak, ki potuje z otroki po Evropi. Velik prednost potovanja po Evropi z otroki z vlakom je, da otroci potujejo brezplačno z železniško vozovnico Euro.

Amsterdam za cene vlakov v Londonu

Cene vlakov od Pariza do Londona

Cene vlakov od Berlina do Londona

Cene vlakov od Bruslja do Londona

 

5. Nasveti za družinske počitnice v Evropi: Pack svetlobe

Potovanje v Evropske železniške postaje z vozički in velikimi kovčki je lahko izziv. Nekatere železniške postaje ne bodo imele dvigal ali tekočih stopnic, zato je najbolje spakirati in potovati z lahkoto. Pazite na zložljiv voziček in ročno prtljago, na ta način, če so otroci dovolj stari, lahko nosijo svojo prtljago.

Poleg tega, lučka za pakiranje pomeni spakiranje vseh potrebnih stvari za družinska potovanja. Tako, naj bodo otroci zasedeni na vožnji z vlakom z zalogami za barvanje, avdio knjige, ali čas gledanja risanke na iPadu, bo v veliko pomoč.

Cene vlakov od Münchna do Salzburga

Cene vlakov od Münchna do Passaua

Cene vlakov Nürnberg - Passau

Cene vlakov Salzburg - Passau

 

6. Obedovanje z otroki v Evropi

Vedeti morate, da restavracije v Evropi otrokom ne ponujajo obrokov, torej odrasli’ porcije za vsakogar. To je še posebej pomembno omeniti, na primer, če potujete v Italijo, ne boste našli porcij pice ali testenin za otroke, zato bodite pripravljeni.

Toda, vam ni treba večerjati. Eden naših najboljših nasvetov za potovanje z otroki v Evropi je družinski pikniki. O evropskih parkih in naravi je bilo že veliko povedanega, ker so zelene razkošne dežele preprosto zasnovane za prireditev vašega družinskega piknika. Zgrabi pecivo, sveže sadje, in zelenjavo na lokalni tržnici in pripravljeni ste na piknik za kosilo. Cene na trgih kmetov so bistveno cenejše kot v supermarketih in restavracijah. Za piko na i, samo pomislite na poglede, ki jih boste uživali ob vsakem grižljaju in popolnoma brezplačno.

Cene vlakov München - Zürich

Cene vlakov Berlin - Zürich

Cene vlakov Basel - Zürich

Cene vlakov Dunaj - Zürich

 

Picnic is a good Tip For Family Vacation In Europe

 

7. Nasveti za družinske počitnice v Evropi: Izleti z ladjo in brezplačne sprehode po Evropi

Vse bi lahko naredili sami z zemljevidom, knjigami in aplikacijami, toda pridružitev čolnu ali sprehajalni turi je najbolje. V večini evropskih mest obstaja brezplačne oglede mesta z lokalnim vodnikom. Ta veseli vodnik bo pokazal in sporočil najbolj varovane mestne skrivnosti, ne da bi se izgubili v labirintu ulic. Vodnik bo opozoril tudi na lokalne restavracije z nastavljenimi jedilniki za kosilo in dal najboljše nasvete, kaj početi v mestu.

Evropa je polna kanalov in rek, tako da ogled čolna je še ena zabava in edinstven način potovanja in raziskovanja. Otrokom bo vznemirljivo in sproščujoče za vas.

Cene vlakov Interlaken do Züricha

Cene vlakov Luzern - Zürich

Cene vlakov od Berna do Züricha

Cene vlakov Ženeva - Zürich

 

Boat And Walking Tours while doing a Family Vacation In Europe

 

8. Vzemite si čas za vrtiljake

Večina evropskih mest bo imela svetel in krasen vrtiljak v glavni mestni trg. Namesto da bi tekel na naslednje spletno mesto, ustavi se, in dovoli otrokom, da se vozijo toliko, kolikor želijo. Uživajte v vožnji z vrtiljakom, ko je Eifflov stolp takoj za vami, je za malčke in odrasle dokaj nepozaben trenutek.

Cene vlakov Amsterdam - Pariz

London - cene vlakov v Parizu

Cene vlakov od Rotterdama do Pariza

Cene vlakov od Bruslja do Pariza

 

Make Time For Carousel Rides in a fun fair

 

9. Nasveti za družinske počitnice v Evropi: Vzemite si čas za "Ups"

Samo zato, ker ste v Švici, ne zagotavlja, da bo na vašem družinskem potovanju vse potekalo brez težav. Ko potujete z otroki, se lahko zgodi karkoli, celo v Evropi, zato si na potovanju ne pozabite pustiti časa. Vzemite si čas za nenačrtovana presenečenja, zamude, spremembe načrtov zahvaljujoč zlovoljnim otrokom, in biti prisoten in pripravljen na prilagoditev.

Cene vlakov od Salzburga do Dunaja

Cene vlakov od Münchna do Dunaja

Cene vlakov od Gradca do Dunaja

Cene vlakov od Prage do Dunaja

 

10. Otrokom pokažite Evropo s pretepljene poti

Eden naših najboljših nasvetov za potovanje z otroki je, kako jim pokazati potujte z uhojene poti v Evropi. Izogibajte se množicam na glavnih trgih, vrstice za gelat, in družinske slike, tako da jih odpeljemo na tista skrita mesta, slikovite vasi, in izredne narave.

Otroci imajo radi pravljice in dogodivščine, zato jih odpeljite tja, kjer so legende. To je odličen način, da kakovostno preživite čas skupaj, kar najbolje izkoristite družinske počitnice v Evropi, in jih naučiti o bogati kulturi in zgodovini Evrope.

Evropa je odlična destinacija za družinske počitnice v katerem koli letnem času. Ne glede na to, ali ste družina, ki išče avanture, ali pa si želite ogledov in muzejev, Evropa ima vse. Poleg tega, Evropa je družini prijazna, ko gre za prevoz in posebne mestne prevoze. Naše 10 najboljši nasveti za družinske počitnice v Evropi vam bodo v veliko pomoč, ko načrtujete svoje naslednje ali celo prvo potovanje v deželo gradov in legend.

Cene vlakov Milano do Benetk

Cene vlakov iz Padove do Benetk

Cene vlakov od Bologne do Benetk

Cene vlakov Rim - Benetke

 

Hiking is among the best Tips For Family Vacation In Europe

 

tukaj na Shrani vlak, z veseljem vam bomo pomagali načrtovati najboljše družinske počitnice v Evropi z vlakom.

 

 

Ali želite na svoje spletno mesto vdelati našo objavo v spletnem dnevniku »10 najboljših nasvetov za družinske počitnice v Evropi«? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-family-vacation-europe/?lang=sl Сігналы абмеркавання– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)