Čas branja: 7 minut
(Zadnja posodobitev: 13/11/2021)

Ostati v formi med potovanjem je nedvomno izziv. Naučna hrana je vedno na voljo. To je združeno z odmorom v vaši običajni vadbeni rutini, ki pogosto vodi do padca fitnesa. Kako torej eden ostane med vožnjo? Ni tako težko, kot si mislite. Upoštevajte se nekaj preprostih pravil, uveljavite nekaj volje, in lahko se boste vrnili domov v istem odličnem zdravju, s katerim ste začeli počitnice.

 

Hodite kolikor lahko, da ostanete fit

Čeprav z javnim prevozom morda zveni kot najlažji načrt, poskusite namesto tega hoditi. Kratke razdalje so odlične za tiste, ki niso grozno fit, čeprav bolj delaš, bolj se bo vaša kondicija med potovanjem povečala. Dolga živahna hoja lahko bistveno pripomore k ohranjanju kondicije med potovanjem za tiste, ki so že povsem v formi. Razmislite, da bi pred nekaj ulicami izstopili iz svojega avtobusa ali taksija, da boste ostali lahko hodili peš. Vlaki so, seveda, tudi odličen način, kako priti okoli ne samo od države do države, ampak mesto v mesto in celo znotraj mest. Skoči z vlaka a nekaj postankov zgodaj, in si privoščite mesta in zvoke počitniških destinacij, da povečate svojo sposobnost, da ostanete v formi med potovanjem.

Vstopnice za Milano v Rim

Vstopnice za Firence in Rim

Vozovnice Pisa za Rim

Vstopnice za Neapelj - Rim

 

staying in shape while traveling a bike

 

Spakirajte prave stvari

Če med potovanjem nameravate ostati v formi, se pripravite na nadaljevanje teka, ali pohodništvo, ali celo kolesariti, morate biti prepričani, da imate pravo opremo. Upoštevajte to, ko pakirate. Če morate izbirati med drugim parom pametnih čevljev ali pa par superge, spakirajte superge. Nič ne bo nič hujšega kot priti do lepe destinacije, zavedajoč se, da si resnično želite teči, in ne morete, ker ste doma pustili pravo prestavo. Zgodaj zbujanje in tek na tekaški poti je eden najboljših načinov ogledov. Preden so vsi ostali iz postelje, svet je tih in lep. Tega pa v kavbojkah in škornjih ne morete storiti.

Vstopnice za Zürich za Bern

Vstopnice za Ženevo do Berna

Vstopnice za Interlaken To Bern

Vstopnice za Zurich za Hamburg

 

Dati na stran 15 Minute za bivanje v obliki med potovanjem

Ostati v formi med potovanjem je vse od vadbe. Ne morete pričakovati, da boste med potovanjem vzdrževali mišično maso in kondicijo, če jeste veliko hrane, pijte množico pijač, in ne delajte nobenih vadb. Vi samo potrebujete 15 minut vsako jutro, da se vključite v mini trening. Če ste na naravnem območju, kot je plaža, pojdi ven, preden se preveč zaposli, in izvajajte jogo ali treninge moči na pesku. Kardio je mogoče doseči s tekom, Pohod, ali hitro plavanje. YouTube ima na kratko veliko odličnih videoposnetkov z idejami, počitniški treningi za vzdrževanje in izboljšanje kondicije med potovanjem. Tudi v večernih urah ne poskusite pretiravati, saj bo to vplivalo na vaše jutranje vadbe in na koncu na to, kako dobro ostanete v formi med potovanjem.

Vstopnice od Bruselj do Bruges

Vstopnice za Antwerpen in Brugge

Vozovnice Bruselj do Dunaj

Vstopnice za Gent za Brugge

 

 

Bodite v obliki, medtem ko potujete z zdravim prehranjevanjem

Slastno, iz steklenih pultov vas lahko prikrijejo mastni rogljički in druge dobrote, vendar je vedno dobra ideja, da ohranite zmerno količino volje. Jejte priboljške, z vsemi sredstvi, vendar ne pretiravajte. Na zajtrk pojdi nekaj sadja, in solata za kosilo, ki vam bo pomagala ostati v formi med potovanjem. Tako ste ohranili dovolj nizkih kalorij, da si lahko privoščite malo večerje.

Vozovnice Amsterdam - London

Karte za Pariz do Londona

Karte za Berlin do Londona

Vstopnice med Brusljem in Londonom

 

eat well to stay in shape while traveling

 

Bivanje v obliki med potovanjem S stopnicami

Če bivate v hotelu s številnimi nadstropji, imate popolno priložnost! Namesto da bi se dvigali z dvigalom, po stopnicah! Ta preprosta sprememba navade vam bo vsak dan privoščila veliko kardioida, in pripravi vas za veliko bolj zdravo in primerno opremljeno potovanje. Če nimate stopnic ali samo enega leta, poiščite jih v neposredni bližini in nekajkrat tecite gor in dol, da boste med potovanjem lažje ostali v formi.

Vstopnice za Dusseldorf za München

Vstopnice za Dresden za München

Karte za Pariz do München

Vstopnice za Bonn za München

 

use the stairs to stay in shape while traveling

 

Vozite se s kolesom, če želite med potovanjem ostati v obliki

Na enak način, kot smo predlagali, da hodite, namesto da bi se peljali z avtobusom, poskusite najeti kolo, namesto da bi lovili prevoz. Mnoge države bodo imele kolesa na voljo za izposojo. Pojdite z vlakom do bližnjega cilja, nato pa preostanek poti s kolesom. Ko se želite vrniti, preprosto kolesarite nazaj na železniška postaja in pusti kolo, kjer si ga našel, super ostati v formi med potovanjem!

Vstopnice za Frankfurt in Berlin

Vstopnice za Kopenhagen za Berlin

Karte za Hannover do Berlin

Karte za Hamburg za Berlin

 

Oglejte si lokalne aktivnosti in ostanite v obliki med potovanjem

V mnogih državah so v mestih načrtovane lokalne zasledovanja. Joga oz kaistenika v parkih oz organizirani pohodi so pogosto na voljo. Pridružite se tem dejavnostim, da boste med potovanjem ostali v formi. CrossFit je še en svetovni pojav, ki izboljšuje kondicijo, zato si vzemite nekaj časa iz svojega urnika, da se pridružite pouku, bodisi znotraj ali zunaj. Lokalni vodnik ali strežaj vas mora usmeriti v pravo smer.

Vozovnice Amsterdam - Pariz

Karte London - Pariz

Vozovnice Rotterdam za Pariz

Vozovnice Bruselj - Pariz

 

nature hiking

 

Železniške postaje in letališča uporabite kot sprehajalne poti

Prav zabavno kot potovanje z vlakom, ni toliko možnosti za vadbo, medtem ko se dejansko gibljete. Enako velja za letala. Medtem ko čakate na let ali vlak, izkoristite priložnost, da priključite nekaj slušalk in se hitro sprehodite po terminalu, da si pomagate ostati v formi med potovanjem. Najprej se prepričajte, da je vaša prtljaga varna, vendarle! Vedno prepustite svoj prenosnik nekomu, ki mu zaupate. Medtem ko hodiš, vključite nekaj lunges v sprehod. Lahko izgledaš smešno, a telo se vam bo pozneje zahvalilo. Ostati v formi med potovanjem vključuje vsako priložnost, ki se predstavlja. Zdaj rezervirajte svojo vozovnico za vlak tukaj, in si zagotovite dodaten čas za produktivno uporabo, da ostanete v formi!

Vozovnice Milano za Benetke

Vstopnice za Padova in Benetke

Vstopnice Bologna za Benetke

Karte Rim - Benetke

 

Use Train Stations And Airports As Walking Tracks

 

Spakirajte svoje fitnes pas, da boste med potovanjem ostali v obliki

Vaje so lahke, enostaven za prenašanje in odličen način, kako ostati trim med potovanjem. Lahko jih nastavite v svoji sobi, in ustvarite vez za mini telovadnico v najprimernejšem prostoru. Vsak dan si vzemite čas za krog ali pet krogov, in ne boste se počutili tako slabo, če bi pojedli vse okusno pecivo.

Karte za Salzburg za Dunaj

Vstopnice za München na Dunaj

Vstopnice za Gradec na Dunaj

Vstopnice za Prago in Dunaj

 

equipment to staying in shape while traveling

 

Omejite alkohol

Koktajl ob bazenu, ali ledeno pivo v gostilni je vedno lepo. Pretiravanje bo povzročilo padec vaše kondicije. Ne samo zaradi sladkorja, ampak tudi pomanjkanja motivacije naslednji dan. Če želite, si privoščite čudno pijačo, toda poskusite jih čim manj ohraniti. Ne pozabite, da so sladki koktajli zelo kalorični, tako kot pivo in celo belo vino. Če jih odpravite, da bi pomagali ostati v formi med potovanjem, boste načrtovane vadbe toliko otežili.

Vstopnice za Nürnberg do Praga

Karte za München - Praga

Karte za Berlin - Praga

Vozovnice Dunaj - Praga

 

Limit Your Alcohol while traveling

 

Potovanje je v večini primerov zelo zabavno. Lahko, vendarle, biti zelo moten za vsak fitnes režim. Med potovanjem ostanete v formi, se držite programa zdrave prehrane in uživajte v čim več vadbe, kadar koli lahko. Ne pozabite omejiti sladkih alkoholnih pijač. Izberite Shrani vlak, mi bi radi pomagali, da uživate v potovanju!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “10 Nasveti, ko ostanete v obliki med potovanjem” na vaši strani? Lahko se bo naše fotografije in besedila in nam dati kredit z povezava na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/tips-staying-shape-traveling/?lang=sl Сігналы абмеркавання- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)