Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 24/01/2020)

Nekoč, ko proračun ni pomembno vlogo pri izbiri destinacij (ali vsaj, ni tako velika za vlogo!) Stvari so preproste; v teh dneh, če želimo potovati, moramo biti pameten s tem, kako ravnamo z našo proračuna. Čeprav je vlak potuje v Evropi je najbolj cenovno ugodna izbira za vse, ki je videti, da bodo imeli najbolj razburljivo (in sprostitev!) način potovanja, tam lahko še vedno denarnico problematične situacije želite izogniti.

tako, da vam pomaga dobiti največ iz vašega potovanja, smo sestavili seznam, kar menimo, da je varčevanje nasveti za železniške potovanja v Evropi na vrhu denarja.

 

Ne Potovanje na Peak Holiday Times

Da, To bi moral biti eden samoumevno, vendar pa ne škodi, da vas spominja na to še enkrat. Ko gre za vlak potuje v Evropi, počitnice želite izogniti so predvsem božič, Novo leto, in noč kot tudi mesec avgust. Z razlogom, v cene vrtoglavem vzponu v teh mesecih, tako da ... delo okoli njih malo.

Amsterdam Za London Vlaki

Pariz za London vlakih

Berlin za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

Stick to Eastern Europe when Train Traveling in Europe

Čeprav svetuje, da ne razišče dele Evrope, ki jih želite videti, je nekako nepošteno in nerealne, smo to počeli v vašo korist. Vlak potuje v Evropi, boste ugotovili, da je vse, kar je na zahodnem delu je veliko dražji od vzhodnega bloka. tako, do vaše denarnice zgosti, proti vzhodu in raziskovanje lepot te strani Evrope!

OPOMBA: Ko se je v vzhodni Evropi, poskrbite, da ste prenehali s Pragi (Češka), Budimpešta (Madžarska), Beograd (Srbija), Bukarešta (Romunija), Zagreb in Split (Hrvaška), Sarajevo (Bosna in Hercegovina) in Moskva (Rusija).

Nürnberg, da Praga vlakih

München na praških vlakih

Berlin, da Praga vlakih

Dunaj, da Praga vlakih

 

Izogibajte 1. razred Pri Vlak Potovati po Evropi

dobro, seveda! še, ne bo eden od teh potnikov, ki so "po nesreči" sedi v 1. razredu. Zakaj? Ker boste na koncu plačal zelo drago denarno kazen, če te dobijo, ki vas bo stalo več kot 1. sam razred vozovnice!

Amsterdam, da Paris vlakih

London, da Paris vlakih

Rotterdam, da Paris vlakih

Bruselj v Pariz vlakih

 

Vlak Potovanje po Evropi čez noč

Knjiga Nočitev Vlaki če Vlak Potovanje po Evropi med državami

Čez noč vlaki, aka nočni vlaki so najbolj stroškovno učinkovita možnost za evropske potnike. Ne samo, kajne shranite na ceno postelje, ampak boste tudi dobili, da bodo imeli v Evropi s povsem novo perspektivo.

Milan na Rim vlakih

Florence v Rim vlakih

Bologna, da Rim vlakih

Neapelj v Rimu vlakih

 

Pack piknik

dobro, Ne dobesedno piknik, ampak "robo" hrane od doma, tako da vam ni treba kupiti drage hrane na krovu. Prihranili boste sreče, če se zaloge na vesti na supermarket!

Köln v Frankfurtu vlakih

München v Frankfurtu vlakih

Hannover v Frankfurtu vlakih

Hamburg v Frankfurtu vlakih

 

Izogibajte Nakup Napredno Vstopnice na krajših vožnjah v celinsko Evropo

Ko je vlak potuje v Evropi, pričakujejo kratkih voženj, da je cenitev od dolgih tistih; vedno, je v korist, ne da bi knjigo vnaprej, ki pa prispevajo k prilagodljivosti vašega potovanja in varčnost z njo. Ko potujete v celinski Evropi lahko kupite vozovnico na postaji pred vkrcanjem na vlak.

 

Save-A-Train je najboljši način za rezervacijo fantastične destinacije po ugodnih cenah in uživajte v vlak, ki potujejo v Evropo z delom uma.

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vašo spletno stran, kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-train-traveling-europe%2F%0A%3Flang%3Dsl - (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)