Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 22/01/2021)

Tradicionalno in moderno, spokojno in grozljivo, Kitajska je ena najbolj fascinantnih držav za raziskovanje, zlasti z vlakom. Načrtovanje potovanja na Kitajsko je lahko izjemno, torej smo se zbrali 10 nasveti, kako na Kitajsko potovati z vlakom.

Od pakiranja do rezervacije vozovnic za vlak, ti 10 nasveti za potovanje na Kitajsko z vlakom, bo uredil kakršno koli zmedo, in si zagotovite najbolj epsko pustolovščino.

 

1. Nasvet za potovanje po Kitajski z vlakom: Naredite svoje raziskave

Na Kitajskem, ugotovili boste, da obstajajo 2 vrste vlakov: Hitri in tradicionalni vlaki. Ključnega pomena je, da raziskave opravite vnaprej, razumeti, kaj vam najbolj ustreza potni proračun, vrsta potovanja, trajanje, in raven udobja. Še posebej pomembno je, če ste potujejo z otroki.

Kitajski vlaki - Hitri vlaki s številko G, D, ali C, teče z največjo hitrostjo 350 km / h. opremljeni s poslovnimi / VIP ali prvovrstnimi sedeži.

Tradicionalni vlaki z naslovom L, K priljubljene, in ponujajo trde sedeže, trdi ali mehki pragovi, in deluxe mehka spalnica. Potovanje ob 160 km h so cenejši.

 

2. Nasvet za potovanje po Kitajski z vlakom: Rezervirajte pravi vlak

Vlaki na Kitajskem imajo štiri razrede: Trdi sedež, mehak sedež, trdi spalnik, mehak spalnik.

Trdi sedež: Je najcenejši razred vlakov, in navadno obstajajo 5 sedežev na vrsto. tako, če potujete s proračunom, to je najbolj priljubljena možnost, vendar upoštevajte, da je to tudi najpogostejša možnost med Kitajci. zato, morda ste v zelo hrupni in gneči potovanje vlak.

Mehko spanje: je nekoliko mehkejši in z višjo ceno vozovnice za vlak, ampak bolj udobno.

Trd spalnik: 6 privezi, in ni vrat za zasebnost ali izolacijo od drugih predelkov.

Mehko spanje: najboljši razred vlakov na kitajskih vlakih, in zelo priporočljivo za tista potovanja z vlakom na dolge razdalje. To je najdražja možnost, vendar boste v izolirani kabini, za 4 spi, in z osebnimi vtičnicami. Če ste potujoči par, potem bo deluxe kot nalašč za vas.

 

Nasvet za potovanje po Kitajski z vlakom: Rezervirajte pravi vlak

 

3. Prihod na železniško postajo vnaprej

Najbolj prometne železniške postaje na Kitajskem so največje, kaotično, in bo vključeval rentgenske postopke za prtljago. zato, bi morali prispeti vsaj 40 minut pred odhodom vlaka. Na ta način, imeli boste dovolj časa za nadzor potnih listov, varnostno preverjanje, in poiščite peron vlaka.

 

How does China's train station looks like

 

4. Spakirajte prigrizke in pijače

Hrana in pijača na krovu sta lahko veliko dražja, kot pri nakupu v mestu. tako, raje se pripravite vnaprej, in vnaprej kupujte hrano in pijačo, in ne kupujte predragih prigrizkov od vozičkov za hrano na vlaku. Sveže sadje, sendviči, in celo KFC so odlični prigrizki za vaše potovanje z vlakom po Kitajski hitri vlaki.

 

Pripakujte prigrizke in pijače, ko potujete z vlakom na Kitajskem

 

5. Nasvet za potovanje po Kitajski z vlakom: Dobro spakirajte svojo toaletno torbico

Objekti na hitrih in krogelnih vlakih na Kitajskem so precej moderni. Verjetno boste na vsakem vlaku našli tako skvotasto kot sodobno kopalnico. Vendar, raje spakirajte svoj toaletni papir, saj na teh hitrih vlakih tega hitro zmanjka. Poleg tega, nimajo vsi vlaki tuš kabin, zato za vsak slučaj spakirajte mokre robčke, ostati svež, in seveda steklenico in milo za šampon za potovanje.

 

Kako dobro spakirati svojo toaletno torbico za potovanje po vlaku po Kitajski:

 

6. Nosite sloje

Nošenje plasti je vedno dobra ideja za potovanje z vlakom, saj na vlakih ne morete moderirati AC. tudi, če si delite svojo kabino, ne boste določili prostora za spreminjanje, in nošenje plasti pomeni, da boste pripravljeni na prosti čas, spite naprej spalni vlaki, in kateri koli potnik, moški ali ženska, delitev kabine vlaka z vami.

 

 

7. Pack svetlobe

Nosilni sloj vlaka, ki potuje po konici Kitajske, nas pripelje do še ene pomembne konice embalaže. Dovoljeno število prtljage na vlakih na Kitajskem je omejeno na 20 kg na potnika. Medtem ko so na vozilu redko pregledi, prostor za prtljago na vlakih na Kitajskem je precej omejen, zato raje spakirajte svetlobo, in prtljago imejte blizu sebe, ali če prostor dovoljuje, v kabini vlaka, namesto shrambe za vlakovne prehode.

Če potujete med Kitajske počitnice, potem bodite pripravljeni na polne vlake. zato, želeli boste, da bo vaš nahrbtnik blizu in viden med vso prtljago.

 

Spakirajte luč na potovanju z vlakom na Kitajskem

 

8. Nakup vozovnic za vlak prek spleta

Vozovnico lahko kupite na železniški postaji, turističnih agencij, in skozi vaš hotel.

Najboljše cene boste dobili pri nakupu vozovnice za vlak na Kitajskem, na spletu. Save A Train bi vam z veseljem pomagal najti idealno vozovnico za potovanje z vlakom po Kitajski, po najboljši ceni. Poleg tega, lažje boste rezervirali vozovnico za vlak na angleško govoreči platformi, kot s kitajskimi predstavniki na železniški postaji, Hotel, ali potovalna agencija.

 

Buy China Train Tickets Online and don't wait in line

 

9. S seboj vzemite čepke

Razen če nameravate potovati v 1. razred, vsekakor bi morali imeti čepke za ušesa. Hitri vlaki na Kitajskem so med domačini zelo priljubljeni, in tradicionalni vlaki so lahko zelo zasedeni. tako, če imate daljše potovanje po Kitajski, zapakirajte čepke za varno in zdravo potovanje.

 

Ušesni čepi so nujni za potovanje z vlakom

 

10. Nasvet Kako potovati po vlaku po Kitajski: Rezervirajte vozovnice za vlake vnaprej

Vozovnice za visoke hitrosti na Kitajskem hitro zmanjka. zato, vozovnico bi morali kupiti vsaj mesec dni vnaprej. Vstopnice se razprodajo že 30 dni pred datumom odhoda. Odhod rezervacija vstopnic in načrtovanje potovanja do zadnje minute je potovalna napaka, ki se ji je treba izogniti, zlasti na Kitajskem.

 

kitajsko mesto

 

Potovanje z vlakom je odličen način za začetek okolju prijaznega potovanja po kitajskem podeželju, mesta, in pogledi. tukaj na Shrani vlaku, z veseljem vam bomo pomagali pri načrtovanju počitnic na Kitajsko z vlakom.

 

 

Ali želite na svoje spletno mesto vdelati našo objavo v spletnem dnevniku »10 nasvetov za potovanje po Kitajski z vlakom«? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-travel-china-train%2F%3Flang%3Dsl Сігналы абмеркавання- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)