Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 08/10/2021)

Potovanje z vlakom je lahko eden od najbolj sproščujočih in zabavnih načinov, da se okrog. Morate vedeti, kako narediti najboljše iz vaše potovanje in biti pameten. Biti dobro organizirani in vedo, kaj je tisto, kar gre na dolgo pot k temu, da si vlak izlet poudari vaše počitnice ali pustolovščina. Oglejte si teh vrh 10 Easy Nasveti za železniške Riding Smart. Bodite pripravljeni za vaš naslednji potovanje.

 

Na vrh 10 Easy Nasveti za železniške Riding Smart – PRVI NAMIG: Kupite vstopnice vnaprej

Na vrh 1 Top 10 Easy Nasveti za železniške Riding Smart, Prepričajte se, da načrtovati vaše potovanje in kupite karte za vlak vnaprej poskrbite, da boste dobili na vlakih, ki jih želite. Bodite prepričani, da se pozanimate o vseh ugodnosti in popustov, ki so lahko na voljo za vas. Kdo ne ljubezen prihrani nekaj denarja! Boš lahko prihranite nekaj denarja porabiti za druge dele vašega potovanja.

Milan na Neapelj vlakih

Firence Neapelj vlakih

Bari na Neapelj vlakih

Rim Neapelj vlakih

 

Železniška postaja Ženska - Na vrh 10 Easy Nasveti za železniške Riding Smart
Ženska na železniško postajo

TIP DVA: Pospravijo svoje prtljage

Najboljši Easy Nasveti za vlak, je, da ne boste vedno morali preveriti svoje vrečke in če so primerne velikosti, jih lahko shranite tudi v stojalo nad sedežem ali jih zataknete v trikotni prostor med sedeži, ki so naslonjeni na hrbet. Na ta način imate svoje torbe blizu vas ves čas.

Messina do Palerma vlakih

Syracuse do Palerma vlakih

Sicilija do Palerma vlakih

Catania do Palerma vlakih

 

TRETJI NASVET: Be Smart z Torbe

Ne pravimo, da ima vsak vlak tat pripravljena Naleteli na prvo priložnost so dobili, ampak se na varno stran. Bodite pazljivi, ko gre za vaše torbe. Shranite jih vpogleda in ne na koncu avtovlak. Če imate nahrbtnik lahko posnetek tudi svoje trakovi za prtljažnik biti ekstra varna.

Milan za Torino vlakih

Lake Como na Torino vlakih

Genova za Torino vlakih

Parma na Torino vlakih

 

 

NASVET ČETRTI: Poiščite svoj sedež

Če ste uporabili naše prejšnje Easy Nasveti za potovanja vlaka in imajo rezerviran sedež ste vsi razvrščeni. Lahko greš naravnost v vaš kraj. Če ne, vas vabimo, da zahtevajo brezpogojno sedež. Če ne obstajajo mnogi izmed njih na voljo, preverite oznake rezervacij, ki so objavljeni zgoraj sedežev ali vrat predelkov. Oznake kažejo odsek poti, ki je sedež rezerviran za. Prav tako prikaže, če ste dobili off pred lastnikom še pride v vas prosimo, da to sedež.

Milan Benetke vlakih

Padova v Benetke vlakih

Bologna, da Benetke vlakih

Rim Benetke vlakih

 

PETI NASVET: Uporabite vlaka čas pametno

Izkoristite priložnost, da uporabi čas, porabljen za potovanje z vlakom, da se sami organizirali. Lahko načrt za vaš naslednji cilj. Uporabite ta čas za branje vodnik, preverite navodila za vaš naslednji cilj. Iti skozi svoje fotografije, Organizirajte svoje nahrbtnik, dvakrat preverite povezavo ali izpolniti vse druge naloge, ki jih potrebujete, da medtem ko imate čas. Če je tvoja pot daljša je to tudi lepo priložnost, da se v nekaterih znamenitosti.

Letališče Lyon do Nice z vlakom

Paris s Nica vlakih

Avignon za Nica vlakih

Marseille do Nica vlakih

 

 

NASVET ŠESTI: Uporaba kopalnice na vlaku

Če želite prihraniti čas in denar, poskusite uporabiti te preproste nasvete za vlak in uporabite kopalnice na vlaku v nasprotju s tistimi na postaji. Stranišča vlakov se običajno nahaja na koncu avtomobili in so pogosto veliko čistejši kot stranišča na postajah, kot neokužene.

Milan na Rim vlakih

Florence v Rim vlakih

Benetke Rim vlakih

Neapelj v Rimu vlakih

 

Vlak Girls ob fotografije - Na vrh 10 Easy Nasveti za železniške Riding Smart

TIP SEDEM: Pogovarjajte se z domačini in drugimi popotniki

Nasvet 7 iz naše vrh 10 Easy Nasveti za železniške Riding Smart, Kaj je boljši način za spoznavanje mesta ali države, kot v pogovoru z nekaterimi njenimi domačini, ali drugimi potniki, ki bi lahko bili na mestu, ki ga bo? Ti bodo lahko, da vam povem, ins in outs vašega destinacija in vam svetoval, kaj storiti in kaj ne storiti. Poskusite lomljenje ledu, ki ga sprašujem, ponujajo sladko, ali pokazati nekaj iz svojega domačega kraja.

Milan na Levanto vlakih

Milan La Spezia vlakih

Siena La Spezia vlakih

Siena za Levanto vlakih

 

TIP OSEM: Pack Snack

Potovanje je lačen delo in boste morda želeli, da paket nekaj za prigrizek o tem, kdaj ste na vlaku. Lahko zaloge na svoje najljubše hrane v supermarketu ali delikatesi ali pa obiščite vinska klet Preden hop na vlak; najbolj železniške postaje ima vsaj ena od teh. V hrana na voljo na vlakih Pogosto vljudno in dražje, če si plačal za prvovrstno sedeža.

Zürich za Innsbruck vlakih

Salzburg Innsbruck vlakih

Dunaj za Innsbruck vlakih

Köln za Innsbruck vlakih

 

DEVET NASVET: Know Če želite Get Off

Vedeti, katera postaja je eden od bistvenih Easy Nasveti za potovanja vlaka. Ko prispete v mesto, se lahko ustavite na več primestnih postajah z napisi, ki prikazujejo ime vašega cilja in ime soseske, vendar ne hop off, dokler ne pridete do centralne postaje. Vedno lahko povprašate potnikov ali preverite vodnik za nadaljnjo pomoč.

Hamburg na kopenhagenskih vlakih

Hannover za kopenhagenskih vlakih

Berlin za kopenhagenskih vlakih

 

NASVET DESETI: Vedno pozabite lokalni vlak Etiquette

Bodite pozorni, kako drugih potnikov v vlaku delujejo. Če so tiho, se prepričajte, da sledijo. Pazi na znake, ki lahko kažejo, da si sedel v določenem mirni avtomobilu, kjer ljudje prihajajo za spanje ali delo. Ni važno, če si sedel, poskusite ne bo najglasnejša oseba v bližini. Bodite prepričani, da ne bo počitek noge na sedežu nasproti tebe, razen če nimaš tvoji čevlji izklopljen.

Če se spomnite te vrh 10 Easy Nasveti za železniške jahalni Smart vam zagotavljajo super potovanje in splošno veliko izkušenj. Morda celo izpolnjevati nekatere nove domačini in nekaj novih prijateljev! Vse je mogoče, ko gre za potovanja usposabljanje. Ko ste osvojili te, pa menijo, da je Bernina Express in več!

 

– Če ti je všeč naš objavo na vrh 10 Easy Nasveti za železniške Riding Smart, vas prosimo, da ga delite, imamo gumbe za delitev tik pod ta blog post.

 

Pripravljen za vožnjo z vlakom? Rezervirajte svoj sedež in ne plačujejo pristojbin za rezervacijo pri – www.saveatrain.com

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vaši strani, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/top-10-easy-tips-for-train-riding-smart?lang=sl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)