Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 16/12/2022)

Coworking prostori so postali zelo priljubljeni po vsem svetu, predvsem v tehnološkem svetu. Zamenjava tradicionalnih pisarn, najboljši coworking prostori v Evropi so pregledani, da bi ponudili priložnost biti del svetovne skupnosti. Na kratko, souporaba delovnih prostorov in oseba, ki dela nasproti vas, lahko pripadata drugi industriji ali podjetju.

Prav zares, coworking prostori so idealni za delavce na daljavo, zagonska podjetja, in lastniki malih podjetij v tehnološki in marketinški industriji. Ponudba družabne kulture in druženja je odličen način za druženje in mreženje z lokalnimi ljudmi, če delate stran od doma v enem izmed najboljših coworking prostorov v Evropi.

PANJ Coworking prostor v Budimpešti

Z odličnim koledarjem dogodkov in svetlimi delovnimi prostori, mladi podjetniki v Budimpešti obožujejo coworking prostor Kaptar. Ta lokacija privlači Generacija Z v večji meri, zaradi neverjetnega mladega vzdušja in velikega števila strokovnih delavnic. zato, poleg prejema edinstvenega delovnega okolja, dobite tudi pomembne priložnosti za mreženje z domačini.

Tako, če iščete kraj za svojo bazo, medtem ko delo na daljavo in življenje na Madžarskem, predlagamo, da razmislite o Kaptarju. Če oklevate, začnite z dnevno karto, preizkusite zmogljivosti, doživite vibracije, in se družite z izjemnimi lokalnimi umi. Verjamemo, da sta najboljši stvari coworking prostorov prilagodljivost in skupnost.

ugodnosti: Petkovi večerni dogodki in delavnice za podjetnike.

Lokacija: 1065 Revay Koz 4., Budimpešta, Madžarska

Vlaki od Dunaja do Budimpešte

Vlaki iz Prage v Budimpešto

Vlaki iz Münchna v Budimpešto

Vlaki od Gradca do Budimpešte

 

Top Coworking Spaces In Europe

Coworking prostori Mindspace

Coworking prostori Mindspace ponujajo razkošno in primerno delovno okolje za vodstvene delavce in ugledna podjetja.. Čeprav je Mindspace priljubljen med butičnimi podjetji, ustreza tudi večjim korporacijam ali podjetjem srednjega razreda. Čeprav je dekor zelo privlačen, vse stranke, predvsem velikih, mora skrbno razmisliti, preden se odloči za spremembo stalnih pisarn v skupne prostore.

Coworking prostori Mindspace imajo odprte prostore, zasebne sejne sobe, lepi saloni, in prireditvenih prostorov. Eleganten sodoben dizajn prispeva k ekskluzivnemu klubskemu vzdušju coworking prostorov Mindspace po vsem svetu – ZDA, Evrope, in Izrael. Stranke lahko izbirajo med dnevno karto ali dolgoročnim najemom prostora.

Top Mindspace lokacije v Evrope: Frankfurt, Berlin, Amsterdam.

Berlin za Aachen vlakih

Frankfurt na Köln vlakih

Dresden za Köln vlakih

Aachen za Köln vlakih

 

Coworking For Business Travelers

Tribes Coworking prostori

Svetli prostori Plemena so bila navdihnjena digitalni nomadi in delavci na daljavo od 2015. Plemena’ dekor v zemeljskih tonih, porcije sveže pripravljene hrane, in vrhunske zmogljivosti naredijo Plemena’ coworking prostori eni najboljših v Evropi. Na vrhu, da, Podružnice Tribes se nahajajo na najbolj udobnih lokacijah, v bližini železniških postaj, kot je Amsterdam Amstel.

Sejne sobe, storitve virtualne pisarne, in prilagodljivi pisarniški prostori so nekaj ugodnosti, ki jih lahko uživate pri Tribes. Torej, če razmišljate o zamenjavi domače pisarne za moden prostor, coworking prostori Tribes so na voljo vsak dan, tedensko, ali mesečno najemnino. Še posebej je popoln za hibridno delo.

Najboljše lokacije plemen v Evropi: Amsterdam, Bruselj.

Luxembourg, da Bruselj vlakih

Antwerpen, da Bruselj vlakih

Amsterdam, da Bruselj vlakih

Pariza v Bruselj vlakih

 

Coworking prostori WeWork

WeWork je prevladoval v industriji coworking prostorov po vsem svetu. Medtem ko je v zadnjih letih, Priljubljenost WeWorka je upadla, zmogljivosti in storitve Ponudbe WeWork so vrhunske. na primer, rešitve delovnega prostora so ene izmed najbolj vsestranskih na svetu, od najema celotnega nadstropja do konferenčnih sob – WeWork spaces ima rešitev za vsako podjetje.

zato, Coworking prostori WeWork vodijo v infrastrukturi in priložnostih za sodelovanje ob dobro načrtovanih dogodkih in veselih uricah. Nahaja se v 127 mesta po vsem svetu, WeWork ponuja edinstveno coworking izkušnjo na priljubljenih evropskih lokacijah, na Bližnjem vzhodu, Severna Amerika, Afrika, in azijsko-pacifiški. trenutno, omrežje WeWork pokriva 23 države.

Amsterdam, da Paris vlakih

London, da Paris vlakih

Rotterdam, da Paris vlakih

Bruselj v Pariz vlakih

 

Digital Nomads having fun

Coworking prostor CoWomen v Berlinu

Zatočišče za ustvarjanje žensk, razvijati, in omrežje – Prostori CoWomen so aktivna skupnost. Poleg tega, skupnost pozdravlja ženske različnih okolij, ki želijo deliti svoje strokovno znanje in veščine. CoWomen ponuja občutek domačnosti, intimen prostor za delovno mizo, luštna kuhinjica, in lep dnevni prostor.

Če odpirate svoje podjetje, združevanje dela in potovanja – CoWomen je popoln prostor za navezovanje stikov in spoznavanje kolegic podjetnic. Zaradi dostopnih in prilagodljivih članstev so prostori CoWomen v Berlinu idealni za vse ženske, ki delajo prve korake in več vlagajo v svoja podjetja..

Frankfurt na berlinskih vlakih

Leipzig, da Berlin vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

 

Najboljši coworking prostori v Londonu

Na centralni lokaciji, vendar stran od mestnega vrveža, Club Lether je kje nastanejo lokalna zagonska podjetja. Tusnjarski klub je tik ob postaji London Bridge, tako da imate dostop do katere koli točke v Londonu, kar je velika prednost, če se vozite po vsem mestu, vendar potrebujete bazo, kjer lahko razvijate svoje podjetje in nadoknadite zamujeno z delom.

Poleg tega, izbirate lahko med delom v zaprtih prostorih ali na prostem s pogledom na Shard na strehi. Kot večina coworking prostorov v Evropi, Leather Club ponuja različne vstopnice, od mesečno ali dan mine. Torej, s pogodbo niste vezani na drago najemnino ali lokacijo, temveč imate fleksibilnost, ki je še posebej pomembna v hitrem svetu.

V zaključku, če ste posameznik ali imate majhno ekipo, teh sedem coworking prostorov v Evropi izpolnjuje vse vaše potrebe. Odlična zasnova in infrastruktura ustvarjata idealne pogoje za mreženje po vsej Evropi, povečajte svoj dobiček in hkrati prihranite pri stroških najemnine.

Amsterdam za London vlakih

Pariz za London vlakih

Berlin za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

Odlično potovanje z vlakom se začne z iskanjem najboljših vozovnic za vlak na najbolj čudoviti in udobni progi. Mi pri Shrani vlak vam bomo z veseljem pomagali pri pripravi na potovanje z vlakom in našli najboljše vozovnice za vlak po najboljših cenah.

 

 

Ali želite vdelati našo objavo v blogu »Na vrh 7 Coworking prostori v Evropi« na vaše spletno mesto? Posnamete lahko naše fotografije in besedilo ali pa nam zaupate s povezavo do te objave v blogu. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/en/top-coworking-spaces-in-europe/ – (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)