Čas branja: 7 minut
(Zadnja posodobitev: 16/12/2022)

inovativno, finančne priložnosti, ustvarjalni umi, in najboljši tržni doseg so glavne značilnosti cvetočega startup vozlišča. te 12 vrhunska startup vozlišča po vsem svetu privabljajo najbolj nadarjene ume, da vzpostavijo in negujejo svoje odlične ideje, IT ekipe, in povezave za spodbujanje neverjetnih zagonskih podjetij. Od Šanghaja do Berlina, ti vrhunski startup ekosistemi so najmočnejši na svetu.

 

1. Najboljša zagonska središča po vsem svetu: Barcelona

Priljubljena med tujimi ustanovitelji startupov, Barcelona, je eno najbolj raznolikih startup vozlišč po vsem svetu. Prvič, Barcelona ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, glede najema pisarniških prostorov, prizorišče povezave, predpisi, in rast naložb. Drugič, Barcelona ima največje število nadarjenih ustanoviteljev tehnologije, celo več kot Tel-Aviv. Tretjič, med številnimi evropskimi startup vozlišči, Barcelona je namenjena umikanju mesta ustanoviteljicam, razvijalci, in digitalni strokovnjaki.

Vse našteto uvršča Barcelono na vrh 5 startup vozlišča po vsem svetu, in 7. najhitreje rastoča tehnološka skupnost v Evropi.

Obetavna startupa v Barceloni:

x1 veter, Amenitiz, Zdravje koa.

 

Promising Startups in Barcelona

2. Moskva

Kot eno najbolj naseljenih mest v Evropi, Moskva ima ogromno gospodarstvo, in plodna tla za združevanje velikih umov. Poleg tega, Moskva je svetovljansko mesto, glamurozno, razburljivo, mladi, na isti ravni kot London in Pariz.

Torej, Moskva privablja številne mlade podjetnike z vsega sveta, združiti moči z lokalnimi talenti pri rasti co-working prostori v mestu. Tako, prelomno število startupov v Moskvi je doseglo fenomenalno vrednost 1900.

 

Bridge in Moscow

 

3. Najboljša zagonska središča po vsem svetu: Pariz

Z odličnimi prostori za sodelovanje, izboljšani predpisi, finančne možnosti, in neverjetni inkubatorji, Pariz je vzpenjajoče se središče zagonskih podjetij v Evropi. Medtem ko je mesto znana prestolnica mode, postal je odličen ekosistem za startupe.

Ta izjemen porast je posledica svetovno znanih univerz, predvsem inženirske fakultete in nadarjene diplomante. Poleg tega, mreža inkubatorjev, kot je Silicon Sentier in njen slavni La Cantine co-working prostor. S takšnimi ugodnostmi, Pariz je na vrhu evropskih tehnoloških središč.

Amsterdam, da Paris vlakih

London, da Paris vlakih

Rotterdam, da Paris vlakih

Bruselj v Pariz vlakih

 

Paris is a Top Startup Hub

 

4. Singapur

sodobna, ekološko, magnet za tujce, Singapur je eden izmed najboljša mesta živeti in začeti lasten startup. Poleg tega, Singapur so mnogi poslovneži priznali kot najboljše mesto v Aziji za rast vašega podjetja, potisne Hong Kong na stran v tekmovanju.

 

Skyscrapers in Singapore

 

5. Najboljša zagonska središča po vsem svetu: Berlin

leta 2016 zabaviščno mesto Evrope je prevzelo Pariz kot drugo največje startup središče v Evropi. Zagonski ekosistem v Berlinu je od takrat v razcvetu, pri čemer vsako leto narašča število novih startupov, brez izjeme. Nizka najemnina pisarniških prostorov, in enostaven vizum, pritegnejo številne podjetnike v Berlin, mesto na vrhu 10 najpomembnejša startup vozlišča po vsem svetu.

Mesto je znano po alternativni klubski sceni, edinstveno umetniško središče, tako očitno, mestno vzdušje in infrastruktura sta odlična osnova za vsakodnevno pojavljanje startupov. Poleg tega, obstaja veliko možnosti za podjetnike za promocijo svojih startupov, pridobite še en krog financiranja, in vzpostaviti povezave na številnih dogodkih v Berlinu.

Berlinski obetavni startupi:

Omio, Coachhub, infarm

Frankfurt na berlinskih vlakih

Leipzig, da Berlin vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

Berlin's Promising Startups

 

6. London

Eno vodilnih startup vozlišč v Evropi, London je bil uvrščen na številko 1 zadnjih nekaj let po številu aktivnih startupov. London vodi v tehnoloških in finančnih startupih, z letno investicijsko evidenco 8.4 milijard evrov v 2019.

Medtem ko je London eden najdražjih startup ekosistemov na svetu, mnogi ustanovitelji startupov se zanj vedno znova odločijo, zahvaljujoč neverjetnemu dostopu do financiranja. Poleg tega, londonske restavracije, gostilne, dogodki, so odlična platforma za ustvarjanje povezav v sproščenem vzdušju.

Londonski obetavni startupi:

Prenosno, Revol, Hopin.

Amsterdam Za London Vlaki

Pariz za London vlakih

Berlin za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

London's Bridge and River

 

7. Najboljša zagonska središča po vsem svetu: Tel-Aviv

Z najvišjo gostoto zagona na svetu, od 1 zagon za vsakogar 154 prebivalci, Tel Aviv je eden izmed najboljših 7 startup vozlišča po vsem svetu. Eden od razlogov, da Tel-Aviv uvrščamo med vodilno središče zagonskih podjetij, je, da se mesto ponaša s tujim R&D centri, ustvarjalni umi, in večjezična podjetja.

zato, ni presenetljivo, da ima Tel-Aviv več kot 60 startupi, ki kotirajo na NASDAQ. Tel-Aviv je na vrhu startupov za umetno inteligenco in kibernetsko varnost, dvigovanje $2.9 Milijarda v 2020 sam. Torej, če nameravate vstopiti v državo zagonov Tel-Aviva, bodite pripravljeni na težka pogajanja z ostrimi izraelskimi podjetnicami in moškimi.

Obetavna zagonska podjetja Tel-Aviva:

Wix, ponedeljek, in še veliko več.

 

8. Silicijeva dolina

Največje zagonsko središče na svetu je Silicijeva dolina. Najboljše mesto na svetu za izgradnjo lastnega startupa in zagon motorjev je severna Kalifornija. Po vsem svetu je znan po svojem inovacijskem in tehnološkem centru, San-Fransisco je najboljši startup inkubator.

Ena najpomembnejših stvari za rast in razcvet startupov so trdni in prijazni predpisi. Z drugimi besedami, startup ne more uspeti brez njegovih idej, razvoj dogodkov, in ume varuje zakon. Tako, Silicijeva dolina privablja številne ume z vsega sveta, in obstaja približno 40,000 startupi s sedežem v Silicijevi dolini.

 

Silicon Valley USA

 

9. Najboljša zagonska središča po vsem svetu: Amsterdam

liberalno, dobrodošel, in živahno, Amsterdamske ulice in kanali so precej živahni in navdihujoči. V mestu, ki se ponaša z odprtostjo, ustvarjalnost, in umetnost, ne boste presenečeni, ko boste izvedeli, da je zagonsko središče Amsterdama eno najbolj cvetočih na svetu. Uvrščen kot 4 najbolj ustvarjalni mesto po vsem svetu, Amsterdamska stabilna platforma za digitalno izmenjavo privablja ustanovitelje startupov z vsega sveta.

Torej, če želite vlagati, ali izmenjajte ideje z najbolj iznajdljivimi možgani, Amsterdam bi moral biti vaša destinacija za zagonsko naložbo.

Obetavna startupa v Amsterdamu:

dr., Dyme, Let.

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

Top Startup Hubs In Amsterdam

 

10. Šanghaj

Kitajska pridna miselnost je bila del narave mesta in neverjetne sposobnosti negovanja 15 mestni samorogi. Medtem ko so lokalne oblasti znane po svojih strogih predpisih, startup dogodki, kot sta Startup Weekends in Barcamps v Šanghaju, ustvarjajo plodna tla za ustanovitev lokalnih samorogov.

Poleg tega, Šanghajska borza nenehno dela na privabljanju novih startupov, in zbiranje velikih finančnih sredstev. Od aplikacij za e-trgovino do e-izobraževanja, Šanghajski startupi’ Hub se ponaša z vsestranskostjo in inovativnostjo.

Obetavna startupa v Šanghaju:

Liulishuo, Pinduoduo, rdeča.

 

Shanghai At Night

 

10. Najboljša zagonska središča po vsem svetu: Hong Kong

Z odličnimi startup konferencami, nizki davki, in obrestne mere, Hongkong je cvetoč zagonski ekosistem v Aziji. Znano kot najbolj zahodno mesto v Aziji, Hong Kong je sodoben, poln dih jemajočih razgledov in nebotičnikov, zato je nebo meja. Medtem ko je Hong Kong znan po neverjetnem obzorju in futurističnih razgledih, Pokrajina startupa je večinoma finance in fintech.

Tako, med številnimi samorogi v mestu, videli boste večinoma Fintech samoroge, skupaj s programsko opremo $ Podatki. Poleg negovanja lokalnih talentov, lokalni co-working prostori v Hongkongu so najbolj dobrodošli za bistre tuje ume. CoCoon, Hive Hong Kong, Good Lab je le nekaj izmed fantastičnih prostorov za sodelovanje, delajo za sodelovanje in privabljajo ustanovitelje izven Azije.

Obetavna startupa v Hongkongu:

Gatcoin, Cashyou, IP Nexus.

 

Startup Hub In Hong Kong

 

11. Peking

Izvor Xiaomi, Pekinški nebotičniki so inovacije, tech, in nadarjenost se srečata za možgansko nevihto. Futuristična zasnova Pekinga je navdih za najbolj obremenjeno središče zagonskih podjetij v Aziji. zato, samo v mestu jih je več kot 30 samorogi, ustanovili nadarjeni umi mesta.

Poleg tega, Peking izstopa med 12 najboljša zagonska središča po vsem svetu s svojimi edinstvenimi in naprednimi tehnologijami. na primer, Pekingu’ Zagonski ekosistem je bogat z samorogi, ki prepletajo globoko učenje in strojno učenje, skupaj z umetno inteligenco.

Obetavna startupa v Pekingu:

WeChat, Baidu, ByteDance.

 

Sunset In Beijing

 

12. Najboljša zagonska središča po vsem svetu: München

Imeti enega izmed vrhov 3 dobro povezane zagonske scene, München ima odličen startup ekosistem. Poleg tega, da je fantastično mesto za povezovanje in ustvarjanje priložnosti za potrditev, München ima povprečje 290% letna rast naložb.

Zato, München ima eno najvišjih startupov na svetu, raznolika delovna mesta, in najboljših startupov v Evropi.

Dusseldorf, da Munchen vlakih

Dresden v München vlakih

Nürnberg v München vlakih

Bonn, da Munchen vlakih

Startup Hub In Munich

 

tukaj na Shrani vlak, z veseljem delimo z vami Top 12 Startup Hubs po vsem svetu.

 

 

Ali želite vdelati našo objavo v spletnem dnevniku “Na vrh 12 Startup Hubs po vsem svetu"Na vašo spletno stran? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/sl/top-startup-hubs-worldwide/ – (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)