Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 21/04/2023)

Potovanje po Evropi z vlakom je dolgoletna tradicija, ki se ne bo odšel v naglici – Vlaki so najhitrejši, najbolj okolju prijazen, in najučinkovitejši način premikanja od kraja do kraja. Čeprav je naš sistem vlak ima bolečine iz organiziranja vlak potovanja, veliko načrtovanja in priprave ostanki. Da bi vam pomagali načrtovati popolno potovanje po Evropi, Tu so naši top nasvetov, ki potujejo v Evropi z vlakom.

 

Načrtujte svojo pot, ko Potujte po Evropi z vlakom

Za potovanje v Evropo z vlakom v Ljubljani 2020 Pomembno je razmisliti o načrtovanju poti in o tem, koliko časa boste porabili za posamezen cilj. Če Amsterdam, Berlin, London, Milano, Pariz, in Benetke so na svojem absolutnem seznamu mora videti, ugotovimo, najbolj smiselna pot, da bi se to zgodilo. Naredite seznam krajev, ki jih želite videti in na ta način lahko v grobem začrtala svoje potovanje. Odločite se za vaše datume in koliko dni boste preživeli v vsakem mestu, da dokončate pot pot.

Milan na jezero Como vlakih

Torino na jezero Como vlakih

Padova na jezero Como vlakih

Benetke na jezero Como vlakih

 

Ne poskušajte paket svojo pot s preveč destinacij

Ena od najhujših stvari, ki jih lahko storite, ko ste na poti Evropo z vlakom je poskusiti in se prilega v preveč. Obstaja naravna težnja, da poskusite in marmelada čim več mest in držav, kot je mogoče v vašem potovanju, vendarle, ni smiselno ob poti, če se ne bo, da bodo imeli vsak cilj pravilno! pakiranje preveč veliko destinacij v vaša pot lahko drago in lahko spremeni svoj dopust v zameglitev hotelskih prijavah in check-out.

To je bolj pomembno, da uživajo vsak postanek v največji možni meri, kot pa poskusiti in fit preveč. Prihranili boste na prevoz in pridobili več časa, da razišče svoje cilje.

Bruselj Bruges vlakih

Antwerpen, da Bruges vlakih

Halle dve Bruges Vlaki

Gent do Bruges vlakih

 

Preverite valuto

Pri načrtovanju vaše poti potovati Evropi z vlakom, se prepričajte, da preverite valute držav. Ni vsaka država v Evropi uporablja evro. Celo nekaj članice EU, kot Bolgariji in na Hrvaškem, še vedno uporabljajo svojo lastno valuto, ki je značilna za njihove države. Oglejte si ta seznam Euro in nečlanic evro držav.

Frankfurt na praških vlakih

München na praških vlakih

Berlin, da Praga vlakih

Dunaj, da Praga vlakih

 

Rezervirajte namestitev v vnaprej

Čeprav je možno, da rezervirate hotele in hostle, ko se premikate iz kraja v kraj, vam predlagamo, da poskusite svoje najboljše, da ne pridejo nikamor brez nastanitve zavarovane. Poskusi, da rezervirate svoje domovi/hoteli vnaprej za prvo enega do treh mestih, zlasti priljubljenih mest v času visoke sezone, kot so Berlin in Praga. Dogodki, kot naprimer festivali v mestih, vplivajo tudi na razpoložljivost. Ne skrbi nastanitvenih sredstev lahko preživite svoj čas počne več stvari, kot ogled in uživajo svoj prosti čas!

Frankfurt na Köln vlakih

Bruselj Köln vlakih

Dunaj za Köln vlakih

Hannover za Köln vlakih

 

Čez noč čim bolj – Potujte po Evropi z vlakom

Ko bi le načrt o porabi le en dan v mestu, poskusite priti s nočni vlak. Vi ne želite, da bi porabili svoj čas med dnevom potovanjem ob nočni vlak, ti lahko prihranite denar na nastanitev in ima lahko več časa, da razišče svoj cilj. Pri rezervaciji svojega čez noč vozovnica za vlak poskrbite, da preveri, kako dolgo traja, da se iz enega kraja v drugega.

 

 

Pogovorite se z ljudmi skupaj z vašim Travel Europe z vlakom

Bodite prepričani, da govori na domačini ali druge potnike na vaš potovanje z vlakom. Informacije, ki bodo vam lahko bolj dragoceno kot karkoli boste našli v potovalni vodnik. Z pogovoru z drugimi, vam lahko svetoval o Najboljše mesto, da bi jedli, iti ples, skritih draguljev, Super oglede mest, in najlažji način, da se okrog.

 

Ali nameravate potovati v Evropo z vlakom v 2020? Začnite tako, da držimo na tekočem z najboljšimi vlak ponudbe na naši Facebook in Twitter strani ali obiščite nas Prihranite vlaku spletu neverjetni železniških vozovnic po vsej Evropi

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftop-tips-travel-europe-train-2018%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)