Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 31/03/2021)

Frustracije in zapravljanje časa čakalnih vrst na letališčih in zastojev na letališču so predobro znani poslovni potniki. Ne glede na to, ali se bo na kratko Poslovno potovanje z vlakom ali daljša tista, ki bo trajalo več ur ali dni, Vlak Poslovna potovanja je pogosto cenejši in hitrejši od drugih oblik potovanja. Toda hitrost in stroški niso edine prednosti za potovanje z vlakom. Oglejte si vse prednosti spodaj.

 

Ženska nasmejan, medtem ko delaš vlaka Business Travel

prihranite denar:

Raziskave so pokazale, da je najbolj priljubljen povezane s podjetji Metoda je potovanje z vlakom, proti zračnim in najem avtomobila potovanja. vlak Poslovno potovanje ali je najhitrejši način prevoza več kot polovico potovanja (enkrat letalski čas prijave in prihoda so bili upoštevani) in stane skoraj petino cena letenja in tretjino vožnja do cilja.

Poslovni potniki in kupci poslovnih potovanj imajo priložnost za znižanje potnih stroškov še in rezervirajte vstopnice na način, ki omogoča potovanje čim bolj udoben za potnike. Preizkusite Spletne vlak vstopnice za rezervacijo z SaveATrain in vnaprejšnje načrtovanje je najboljši način, da bi dobili neverjetno obravnava!

Rimini, da Milan vlakih

Rim Milan vlakih

Torino, da Milan vlakih

Benetke Milano vlakih

 

Povečajte svoj čas, ko vlakate na poslovna potovanja:

ko vas potovanje z vlakom, boste imeli možnost, da knjiga Tabela sedež vnaprej, kar pomeni, da lahko nadaljujem z delom, medtem ko potujete, maksimiranju svoj čas v pisarni!

Bruselj v Pariz vlakih

London, da Paris vlakih

Marseille na Paris vlakih

Amsterdam, da Paris vlakih

 

zamude:

Preverite svoj najnovejši informacije o potovanju spletu ali registrirajte obvestil SMS. Obveščeni boste o morebitnih zamud ali težav na poti pred odhodom za postaja.

Salerno na Florence vlakih

Lecce za Florence vlakih

Bari na Rim vlakih

Genova, da Florence vlakih

 

Vlak Business Travel Saloni:

Nekatere železniške postaje ponujajo poslovne razreda salonih, kjer se lahko prednostna stranke sprostite in wifi dostop in delovni prostori. Prihod za vaše potovanje malo prezgodaj? Izkoristite teh prostorov, da se nekaj dela, medtem ko čakate.

Köln za Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

 

WIFI:

Potovanje z vlakom lahko ponudi številne prednosti, povezane z objektom poslovni potniki. Primer tega bi lahko vključujejo-postaji in na železniške povezave Wi-Fi. To omogoča potnikom, da ostanejo povezani medtem ko ste na poti. Nekaj, kar ni mogoče, če potujete z avtom.

Schiphol za London vlakih

Rotterdam za London vlakih

Pariz za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

 

Eden od najboljših načinov za začetek prave svoj vlak poslovnih potovanj je z nakupom svoje karte za vlak preko spleta Save-A-Train !

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vaši strani, kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-business-travel%2F%0A%3Flang%3Dsl - (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)