Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 06/03/2021)

Če je to vaš prvi čas potovanja z vlakom, ni dvoma, to bo prvi od mnogih. Resnično, kdorkoli je dobil priložnost, da potuje z vlakom, je nad njo popolnoma ponorel! Zakaj? Ker je veličastno! V nasprotju z brezosebno letalom vožnja, neprijetne avtobusne ture, ali preveč odgovorne vožnje z avtomobilom, potovanje vlak varna, hitro, vendar neverjetno očarljiva in romantična. Lahko bi trdili, da je potovanje z vlakom prava mešanica odsotnosti in sodobne praktičnosti Virginije Woolf. Ah, boste videli sami že.

Ker ste že dobili vstopnico pripravljen - tu so najboljši 4 taktike, da bi dobili največ iz vašega potovanja z vlakom:

 

Izogibaj se vaš prenosni računalnik & Telefon

Mi vam priporočam, da se izognete strmel vaš prenosnik celotno potovanje, ko bomo zamudili toliko! Namesto, poglej okoli, videli, kaj se dogaja; uživate v pogledu na okno in spektakularno naravo zunaj. Opazujte ljudi okoli vas in razmišljati o stvari, ki jih običajno nimajo časa, da bi naredil. To je odlična priložnost, da razstrupljanje off vaše vsakdanje pripomočke in objemu lepe kompleksnost vožnje vlaka na – kjerkoli.

Milan Benetke vlakih

Padova v Benetke vlakih

Bologna, da Benetke vlakih

Rim Benetke vlakih

 

ženska sedi na svojem sedežu, medtem ko na poti z vlakom

 

Uživajte Novost železniške Journey

Ne moremo jamčiti, da boste morali, da je Ethan Hawke – Razmere Julie Delpy železniška Potovanje na vaš prvi vožnja z vlakom (Oh, no, smo vsi videli in swooned več , Preden Trilogy, skrivaj, v upanju, da bomo imeli enake ljubezenska zgodba zgodilo z nami.) Break iz svojega lupino in pustite, da pride do izkušnje. Koliko inteligentni, razburljiva, in zabavnih pogovorov boste imeli? Izkušnje in dobili za interakcijo z ljudmi različnih kultur, je fantastičen občutek! Nikoli ne veš, koliko lepa Prijateljstva boste graditi, koliko simpatij boste imeli, ali koliko osupljivih osebnosti boste srečali. Če niste preveč sramežljiv, je prvi prebiti led in govoriti z ljudmi, ki vas zanimajo.

Lyon do ženevskih vlakih

Zürich na ženevskih vlakih

Paris v Ženevo vlakih

Bern k ženevskim vlakih

 

Potovanja v skupinah

Nič ne premaga potovanje okoli in ob Vlakom do svoje priljubljenih mest v Evropi s skupino ljudi, ki jih obožujejo. Da, vemo, kaj si mislite – Kako bom multitask skozi želje vsakega posameznika, zahteve, vsakogar temper, in vnaprej načrtovane cilje – in smo nekoliko z vami o tem. Toda, stvar je – če organizirati dobro in imajo pošteno govoriti, preden stopijo na tej poti, Stvari bo bolje kot si lahko predstavljate.

Potovanje v skupinah in ob posebnih dneh znižuje cene bistveno za vozovnice za vlak (ja, lahko dejansko dobili popust na vozovnice za, reči, Trenitalia če greš na vikendi). Prav tako vam daje nekoga, s katerim lahko delite izkušnjo in vidite stvari z vidika drugih ljudi. To, in – napijanje v tuji evropski državi je vsekakor bolje, med ljudmi, ki jih poznate kot delam solo… ali imamo prav, ali imamo prav?

Luxembourg, da Bruselj vlakih

Antwerpen, da Bruselj vlakih

Amsterdam, da Bruselj vlakih

Pariza v Bruselj vlakih

 

Začetek vlaka Potovanje list & Slikati

Eden od najboljših načinov za uporabo svoj čas na vlaku je, da začnete dnevnik dokumentiranje vaš izkušnje. Vsi smo preveč zavita v naših raziskavah, pisarniški življenje, vsakodnevne težave, ki jih običajno pozabimo, da stopite iz tega problematičnega uma okvir in dihajo za sekundo. Pisanje dnevnika vam bo dala nekaj perspektivo na stvari, še posebej, če greš nazaj, da ga čez nekaj časa. Plus, to bo odličen spomin na vaši poti, in spomin na stvari, ki jih želite, da se počutijo / motite / izkušnje.

 

 

Uživaj tvoj potovanje vlak, dovolite si sprostitev, in sprejmite vse o svojem potovanju z vlakom! Najbolj zanesljivo mesto za naročanje vozovnic je saveatrain.com zagotovo, torej – dobili movin "!

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-journey-4-tactics%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)