Nalog za železniška vozovnica ZDAJ

Poceni vlakovne vozovnice OBB in cene potovanja

Tu najdete vse informacije o Poceni vozovnice OBB in OBB potovalne cene in koristi.

 

Teme: 1. OBB z vlaki Vrhunec
2. O OBB 3. Najboljši vpogledi za pridobitev poceni vozovnice za OBB
4. Koliko stanejo vstopnice OBB 5. Potovalne poti: Zakaj je bolje vzeti vlake OBB, in ne potovati z letalom
6. Kakšne so razlike med Standardom, Udobje, in Sparschiene na OBB 7. Ali obstaja naročnina na OBB
8. Koliko časa pred odhodom OBB, da pride 9. Kakšni so vozni redi OBB
10. Katere postaje služi OBB 11. Pogosta vprašanja o OBB

 

OBB z vlaki Vrhunec

  • Z visoko stopnjo natančnosti 96%, OBB (včasih imenovan tudi OEBB) je eden najbolj zanesljivih železniških prevoznikov v Evropi.
  • Vsako leto, OBB prevzame 447 milijonov ljudi in 105 milijon ton blaga na namembne kraje znotraj Avstrije in po Evropi.
  • OBB je zelo okolju prijazen, in 100% vsa njihova električna energija se pridobiva iz obnovljivih virov energije.
  • OBB je največji ponudnik storitev mobilnosti v Avstriji.

 

O OBB

OBB, Avstrijske zvezne železnice, je drugo ime avstrijskih zveznih železnic. Ker je bila ustanovljena v 1923, OBB že leta zagotavlja storitve mobilnosti za avstralske državljane. Nedavna raziskava je pokazala, da v Evropi, OBB je najboljši v točnosti, zanesljivost, in frekvenco.

OBB ponuja železniške storitve v Avstriji in po Evropi. S pravo vozovnico, lahko obiščete vse najboljše počitniška mesta v Evropi. Z različnimi kategorijami vstopnic in naročnin na kartice, OBB poskrbi za potrebe vseh.

OBB trenira na Dunaju – Gradec, Salzburg – Dunaj, Linz – sv. Polten, Gradec - Salzburg. Z vlaki OBB lahko pridete tudi do sosednjih držav v Evropi.

Po vsej korporaciji, 41,904 zaposleni na železniškem in avtobusnem omrežju (plus čez 2,000 vajenci) zagotovite, da nekateri 1.3 milijon potnikov vsak dan varno prispe do svojih ciljev.

 

OBB train tickets

Pojdi do Shrani domačo stran z vlakom ali uporabite ta pripomoček za iskanje vozovnice za vlak OBB

Shrani aplikacijo iPhone iPhone

Shrani aplikacijo za Android Android

 

Shrani vlak

Poreklo

destinacija

Datum odhoda

Datum vračila (Neobvezno)

Odrasli (26-59):

Mladina (0-25):

Starejši (60+):


 

Najboljši vpogledi za pridobitev poceni vozovnice za OBB

Število 1: Vnaprej rezervirajte vstopnice za OBB

Cena OBB vozovnice za vlak narašča, ko se bliža dan potovanja. Denar lahko prihranite z rezervacijo vlakovnih vozovnic OBB čim dlje od dneva odhoda. Vstopnice za vlak OBB so na voljo že v začetku 3 do 6 mesece pred odhodom vlaka. Zgodnja rezervacija zagotavlja, da boste dobili najcenejše vozovnice za OBB. So tudi omejeno število, zato prej rezervirate, ceneje za vas. Da prihranite denar na vlakovnih vozovnicah OBB, nakup vstopnic predčasno.

Število 2: Potovanja z OBB v času, ko ni dosegano največ

Vstopnice za vlak OBB so ceneje v obdobjih zunaj vrhunca, na začetku tedna, in čez dan. Lahko ste prepričani cenejše vozovnice za vlak v enem tednu. V torek, Sreda, in četrtek, Vozovnice OBB za vlak so najbolj varčne. Zaradi obsega poslovnih potnikov, ki se vozijo zjutraj in zvečer na delo, vozovnice za vlak stanejo več. Veliko ceneje je potovati kadar koli med jutranjimi in večernimi potovanji. Vikendi so še eno največje obdobje za vlake, zlasti ob petkih in sobotah. Cene vozovnic za vlak OBB se zvišujejo tudi državni prazniki in šolske počitnice.

Število 3: Naročite svoje vozovnice za OBB, ko se prepričate o svojem urniku potovanja

OBB vlaki so v velikem povpraševanju, in z minimalno konkurenco, trenutno ostajajo najboljša izbira za vlake v Avstriji. Lahko si privoščijo, da določijo omejitve vozovnic za vlake, kakršne imajo, ki prepovedujejo menjavo vozovnic ali vračila, razen če gre za poslovno vrsto vozovnice. Kljub temu, da še vedno obstajajo spletna mesta, kjer lahko svoje vozovnice prodate ljudem iz druge roke, OBB ne dovoljuje prodaje rabljenih vozovnic. Kako vam to pomaga prihraniti denar? Naročite svojo vozovnico samo takrat, ko ste prepričani, da vas čaka, da bi dvakrat rezervirali eno vozovnico, ker se je nekaj pojavilo in prvotne vozovnice niste mogli uporabiti.

Število 4: Kupite svoje vstopnice za OBB na Save A Train

Save the Train je največji, najboljši, in najcenejše ponudbe za vozovnice za vlak v Evropi. Naša povezava s številnimi železniškimi prevozniki, viri vozovnic za vlak, naše znanje tehnoloških algoritmov pa nam omogoča dostop do najcenejših ponudb za vozovnice. Ne ponujamo samo poceni ponudbe vozovnic za vlake samo za OBB; enako ponujamo tudi za druge alternative OBB.

Karte za Salzburg za Dunaj

Vstopnice za München na Dunaj

Vstopnice za Gradec na Dunaj

Vstopnice za Prago in Dunaj

 

OBB moving train

 

Koliko stanejo vstopnice OBB?

Vstopnice OBB se začnejo od 1,5 € do 51 EUR za en vlak. V cena OBB vozovnice za vlak odvisno od tega, kakšno vozovnico kupite in kdaj se odločite za potovanje:

 

Enosmerna vozovnica Povratno potovanje
Standardno 1,50 € – 51 € 2,40 € – 100 €
Prvi razred 1,50 € – 51 € 2,40 € – 100 €

 

 

Potovalne poti: Zakaj je bolje voziti OBB vlake, in ne potovati z letalom

1) Prihajate v center mesta. To je ena prednost vlakov OBB v primerjavi z letali. Vlaki OBB in vsi drugi vlaki potujejo od koder koli v mesto do središča naslednjega mesta. Prihrani vam čas in stroški taksija od letališča do središča mesta. Z postanki na vlakih, lažje je priti kamor koli v mesto, kamor se odpravljaš. Ni važno, od kod potujete, München, Salzburg, Linz, ali Köln, postajališča mestnega središča so velika prednost vlakov OBB!

2) Če želite potovati z letali, morate biti na letališču vsaj nekaj ur pred poletnim časom. Pred vstopom v letalo boste morali preveriti varnostne preglede. Z OBB vlaki, preprosto morate biti na postaji manj kot eno uro vnaprej. Če upoštevate tudi čas, ki ga potrebujete za prevoz z letališča do središča mesta, spoznali boste, da so vlaki OBB boljši glede na čas potovanja.

3) Na površini, cena vlakovnih vozovnic OBB se zdi dražja od proračunskih letalskih vozovnic. Vendar, ko primerjate vse vpletene stroške, Vlakne karte OBB imajo ugodnejšo ceno. Z drugimi stroški, kot so pristojbine za prtljago, ki vam jih ni treba plačati v vlakih, potovanje OBB je najboljši.

4) Vlaki so okolju prijazni. V primerjavi med vlaki in letali, vlaki bi prišli na vrh. Letala močno onesnažujejo ozračje z visokimi stopnjami ogljika, ki ga oddajajo. Vlaki v primerjavi oddajajo Ogljik 20X manj kot letala.

Vstopnice za München do Innsbrucka

Vstopnice za Salzburg za Innsbruck

Vstopnice za Oberstdorf za Innsbruck

Vstopnice za Gradec v Innsbruck

 

Kakšne so razlike med Standardom, Udobje, in Sparschiene na OBB?

OBB ima različne razrede vozovnic za različne proračune in vrste potnikov: ali je to posel ali prosti čas. Lahko ste prepričani, da bi vam ena od teh vozovnic ustrezala.

Standardne vstopnice OBB:

Standardna vozovnica je najbolj prilagodljiva vozovnica za vlak, ki jo ponuja OBB. Če morate potovati kratek čas, bi morali dobiti to vozovnico. Niste omejeni na določen vlak, in lahko izberete svojo povezavo. Standardna vozovnica OBB velja za 2 dni, ne glede na pot in nakupni kanal. Standardne vozovnice je mogoče brezplačno povrniti dan pred prvim datumom veljavnosti. Pri nakupu te vozovnice preko spleta, obstajajo posebna navodila za povračilo in veljavnost.

 

 

OBB Udobne vozovnice:

Vstopnice OBB Komfort so redne vozovnice OBB, in so ponujene za povezave z nočnim vlakom. Vozovnica OBB Komfort krije stroške potovanja, rezervacija v izbrani kategoriji potovanja, in zajtrk v spalni kabini.
Za razliko od standardne vozovnice, vozovnica Komfort sploh ni prilagodljiva. Rezervirano je za določeno pot in določen vlak. Za vse povezave pred in po poti, ki jo pokriva ta karta, boste morali dobiti novo vozovnico.
Za povračila, Vstopnine OBB za Komfort se povrnejo brezplačno do 15 dni do prvega dne veljavnosti. Po 15 dnevna oznaka, Vstopnice za Komfort se povrnejo na 50% prvotne cene.

 

 

Vstopnice za OBB Sparschiene:

Poleg standardna vozovnica in vozovnica Komfort, OBB ponuja še eno ponudbo vozovnic, znano kot vozovnica za Sparschiene. Ta razpon je poceni in za poceni potnike. Na voljo sta dve vrsti vozovnic za Sparschiene.

Obb vozovnica za vlak

 

Ali obstaja naročnina na OBB?

Za lokalne prebivalce, obstajata dve vrsti naročnin, Vorteilscard in Osterreichcard. Za mednarodne stranke predlagamo, da kupujete dolgo časa vnaprej, nato pa boste prejeli najcenejšo možnost.

Vorteilscard Classic je mogoče kupiti na: (lokalni občani prejmejo a 45% popust na standardno enotno vozovnico za potnike, ki kupujejo svojo vozovnico)

– OBB števci vozovnic.

– V službi za stranke OBB 05-1717

– Od osebja na OBB vlakih in avtobusih.

 

Z Osterreichcard Classic, boste prejeli dodaten popust pri samoplačniku 5% na standardni enotni vozovnici za potnike pri nakupu vozovnice od:

– Avtomatski avtomat za prodajo vozovnic OBB na železniški postaji.

– Od osebja na OBB vlakih in avtobusih.

Družina Vorteilscard

Potniki stari 15 in več lahko kupite družino Vorteilscard. Ta kartica je veljavna v kombinaciji s identifikacijsko kartico s fotografijo, ki mora vsebovati starost imetnika. S to vozovnico, lahko potujete na vseh vlakih OBB.

Vsi imetniki družine Vorteilscard uživajo v ugodnosti klasike Vorteilscard. Poleg klasičnih perkov, dva imetnika kartice Vorteilscard Family prejmeta tudi popust, če potujeta skupaj z dojenčkom ali otrokom. 4 otroci na imetnika družine Vorteilscard prejmejo popust v višini 100% na standardni enotni vozovnici.

Avstrija Mladinska izkaznica

Do dneva pred njihovim 26. rojstnim dnem, potniki lahko kupijo Osterreichcard Jugend. Svojo starost lahko dokažete s ID-jem fotografije z dokazilom o starosti.

Družina Austriacard

Vsi starši dojenčkov in otrok, ki prejemajo družinski dodatek v Avstriji ali drugje, lahko kupijo družino Osterreichcard. Koristi so enake kot pri klasiki Osterreichcard.

Osterreichcard Classic

Potniki lahko kupijo Osterreichcard Classic. Z Osterreichcard Classic, bodo prejeli popust v znesku 100% o stroških rezervacij sedežev za 1. in 2. razred. Z Osterreichcard Classic 2. razreda, prejmete 50% popust pri menjavi razreda iz 2. v 1. razred s standardno enotno vozovnico.

Osterreichcard Starejši

Avstrijski starostniki, starejši potniki 63 in več lahko kupite Osterreichcard Senior. Koristi so enake kot pri klasiki Osterreichcard.

Austria Card Special

Invalidi, ki imajo v avstrijskem spričevalu o invalidnosti ali težji vojni invalidnosti naslednje podatke, lahko kupijo Osterreichcard Spezial. Koristi so enake kot pri klasiki Osterreichcard.

Vstopnice za Linz za Saint Polten

Vozovnice Dunaj - Salzburg

Vstopnice za Saint Polten za Wiener Neustadt

Vstopnice za Salzburg za Gradec

 

OBB train tickets

 

Koliko časa pred odhodom OBB, da pride?

Na drugo je težko natančno reči, Toda Save a Train svetuje, da prispete približno eno uro pred odhodnim časom. Če končate na potnem nadzoru dovolj zgodaj, lahko nakupujete stvari, ki jih potrebujete, da bi bilo potovanje z vlakom čim bolj udobno.

 

Kakšni so vozni redi OBB?

V realnem času lahko to ugotovite na naši domači strani v programu Save a Train. Samo vnesite svojo trenutno lokacijo in želeni cilj, mi pa bi vam pokazali informacije.

 

Katere postaje služi OBB?

Dunajska postaja OBB je Dunajski Hauptbahnhof (Dunajska centralna postaja), ki se nahaja ob Sudtiroler Platz v središču Dunaja.

V Linzu, Danes OBB trenira odhod in prihod iz centralne postaje Linz (Glavna postaja je v nemščini enaka Hauptbahnhof), nedaleč od reke Donave.

Glavna železniška postaja Salzburg (Centralna postaja Salzburg) se nahaja sredi 2. največjega mesta v Avstriji – Salzburg.

 

Pogosta vprašanja o OBB

Ali so na krovu dovoljena kolesa OBB Vlaki?

Kolesa so na vlakih OBB dovoljena, dokler kupujete vozovnico zanje na postaji. Stanejo 2 evra na kolo.

Otroci potujejo brezplačno v vlakih OBB?

Da, vendar le do določene starosti. Otroci, mlajši od šest let, potujejo brezplačno.

Ali so hišni ljubljenčki dovoljeni na vlakih OBB?

Da, dokler so v skladu z navodili za hišne ljubljenčke. Majhne hišne ljubljenčke je treba prevažati v zaboju ali podobnem kovčku.

Kakšni so postopki vkrcanja na OBB?

Nekatere postaje imajo elektronske prikazovalnike, ki razkrivajo nastanek vlakov. Nadaljnje, jih uporabite za preverjanje območij, v katerih bo številka vagona vlaka, ko vlak pride.

Najpogostejša vprašanja o OBB – Ali moram naročiti sedež vnaprej na OBB?

Vi lahko bov redu a Vempri vnaprej na domače OBB vlaki za 3 evrov. Vi volja dobili osebno sedež po rezervaciji.

Ali je v OBB WiFi internet?

Da. Lahko uživate Brezplačen brezžični internet na vseh OBB vlakih in vsi potovalni razredi, ko kupite OBB vozovnice (Po možnosti na SaveATrain.com).

 

Če ste prebrali do tega trenutka, veste vse, kar morate vedeti o svojih vlakih OBB in ste pripravljeni kupiti vozovnico za OBB vlak Shrani vlak

 

Za te železniške prevoznike imamo vlakovne vozovnice:

DSB Denmark

Danski DSB

Thalys railway

Thalys

eurostar logo

Eurostar

sncb belgium

SNCB Belgija

intercity trains

Medkrajevni vlaki

SJ Sweden Trains

SJ Švedska

NS International Cross border trains

NS International Nizozemska

OBB Austria logo

OBB Avstrija

TGV Lyria france to switzerland trains

SNCF TGV Lyria

France national SNCF Trains

SNCF Ouigo

NSB VY Norway

NSB Vy Norveška

Switzerland Sbb railway

SBB Švica

CFL Luxembourg local trains

CFL Luksemburg

Thello Italy <> France cross border railway

poglablja

Deutsche Bahn ICE high-speed trains

Deutsche Bahn ICE Nemčija

European night trains by city night line

nočni vlaki

Germany Deutschebahn

Deutsche Bahn Nemčija

Czech Republic official Mav railway operator

Mav Čeh

TGV France Highspeed trains

SNCF TGV

Trenitalia is Italy's official railway operator

Trenitalia

logotip eurail

Eurail

 

Ali želite vdelati to stran na svoje spletno mesto? Klikni tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-obb%2F%0A%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku), Lahko pa preprosto povežete neposredno na to stran.

Avtorske pravice © 2021 - Shrani vlak, Amsterdam, Nizozemska
Ne puščajte brez darilo - Get Kuponi in novice !