Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 21/05/2021)

Lažje kot avto in bolj udobno kot z avtobusom, z vlakom, je eden od najboljših načinov, da bodo imeli Najboljše poti vlaka za zimski sneg v Evropi. vsede, sprostite in občudujete neverjetno gore, reke, in jezera medtem ko je na poti v mnogih zimske izkušnje Evropa ponuja z vlakom.

 

Železniške proge videti zimski sneg v Evropi 2

Severni sij je najbolj znan po vlakovnih poti za zimski sneg

vsako zimo, nebo nad severno Evropo Folija z psihedeličnih barv aurora borealis (Severni sij). Da bodo imeli neverjetno barve, ki se premikajo po nebu Arktike je na seznamu vedro številnih potnikov. Nekaj ​​krajev na Zemlji ponujajo več načinov, da bi bili priča borealis aurora kot Norveška. To je vsekakor Najboljše poti vlaka za zimski sneg v Evropi, z ekstra ekstra bonus Severni sij. Od Stockholm, nočni vlaki vas bo vse do teh naravnih užitkov.

 

Rovaniemi FINSKA

Rovaniemi je znana kot dom Božička. To je kraj, Božič magic lahko okrogel izkušeni leto. Obiščite kraje, kot so: Santa Claus Village in SantaPark. Rovaniemi je glavno mesto Laponske. To je dom Laponske je Provincial muzej Arktikum, gozd tematskih Pilke center znanosti in Korundi Hiša kulture.

V 9-urna vožnja z vlakom od Helsinki, je vredno, da so na seznamu Najboljše poti vlaka za zimski sneg v Evropi.

 

 

SMUČANJE NA PRORAČUN, Bolgarija zmaga za najbolj cenovno vlakovnih poti za zimo

Kako lahko vam seznam Najboljše poti vlaka za zimski sneg v Evropi, ne da bi vam daje prostor, da gredo smučanje? Mislili smo, da bi vam dodatno konico z zagotavljanjem naše priporočilo za smučanje na proračun, preveč!

Rezervirajte to vozovnico v Bolgarijo! To zimo mesto je bil najbolje varovana skrivnost za nekaj časa. To je hitro postal najbolj kul mesto Evrope za zimo šport zdaj, čeprav.

Priporočamo Bansko. kot dobra izbira za kraje do konca svoje vlakovne poti za zimo. Zabaven alpsko mesto, ki je vredno obiskati. Kot rezultat, Vožnja z vlakom je od Plovdiv, je izkušnja sama po sebi. ocena!

 

potovanje pozimi vlak je lahko čarobno doživetje, ki vas bo zmešajte s snegom obremenjeno pobočjih za pravljico kot vasi. Ne zamudite te spektakularne zimske čudes. Z ZERO rezervacijo Pristojbine iz Shrani vlak da ni nobenega izgovora, da ne bo odkriti jih vse!

 

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit s povezavo na ta blog post, ali lahko tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-routes-winter-snow%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)