Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 21/02/2021)

Nasveti vlaka za potovanje po Evropi so bistvenega pomena za potnike. Prvič, obstaja veliko različnih razlogov za potovanje v Evropo. Morda boste želeli videti lepe mostove, železniške postaje, in enako prekrasno pokrajino. Ali pa ste potovali videti neverjetno kulturo Italija. Po drugi strani, ste morda potujete poslovno. Ali vse našteto in tako poslovno kot zabavno potovanje – Čeprav so razlogi za potovanja vedno drugačen nujnost Nasveti in hacks za potovanja ostajajo isti.

 

Nasveti za vlak in žaga
Neodvisna popotnik v Evropi.

 

Best Nasveti vlaka & Žaga za potovanja v Evropi z vlakom

Rookie Napake

Prvič, ne delajte novinarska napaka potovanja poskusiti videti vse v Evropi na enem potovanju. Poleg dejstva, da je Evropa prevelika, da bi videli v enem potovanju, mesta v Evropi so tudi prevelika, da bi videli v enem potovanju. v resnici, je bolje izbrati usmeritev za vaše potovanje in vztrajati pri tem. V primeru, da je to vaše prvo potovanje v Evropo, ki jih je treba upoštevati prebivalstvo, kot Franciji, Italija, Španija, in Nemčija.

Lyon do Nica vlakih

Paris s Nica vlakih

Avignon za Nica vlakih

Marseille do Nica vlakih

 

Nasveti za vlak za Evropo poti

 

Načrtovati in rezervirati vnaprej

Nasveti vlak za rezervacijo vnaprej, da ne samo, rezervacija vstopnic pred časom vam pomaga proračun lahko tudi pomagajo zagotoviti, da ste rezerviran sedež za celotno potovanje. Glede na začetku vstopnic rezervacije počutje največjo korist, priporočamo, da se prijavite v rezervacijo vstopnic, takoj ko so na voljo (2-3 mesece pred potovanjem). Poleg tega, Če načrtujete potovanje izven sezone, se boste izognili gneči in dobili še boljše cene. Da ne omenjam, da lahko rezervirate na začetku pomaga izogniti množice in velike čakalne vrste. Poleg tega, če rezervirate iti turističnih dostopne točke v visoki sezoni časih julij / avgust, ste manj verjetno, da naletijo na lokalne prebivalce in bolj verjetno, da bo obkrožen s turisti. Torej, čeprav boste morda še vedno lahko videli vse znamenitosti v teh časih boste zamudili na avtentičnih izkušnjah. V primeru, da potujete kot par oz v skupini ste morda upravičeni do znižanih cen za vaša potovanja. Ampak ne pozabite, ti popusti bo veljavna le, če boste ostali skupaj kot par / skupina za ves čas trajanja potovanja.

Zürich, da Paris vlakih

Ženeva, da Paris vlakih

Montpellier na Paris vlakih

Lepo, da Paris vlakih

 

Potne listine

Prvi namigi vlak za potnih listin, je, da: države v Evropi imajo ponavadi dogovor med njimi, ki omogoča turistom, da gredo čez mejo, ne da bi pokazal potnih listin. Države v Evropski uniji, še posebej, potnikom omogočajo, da zapustijo in vstopijo brez pokazati potne liste. Vendar, niso vse države članice Evropske unije, ki sodelujejo v tej politiki odprtih meja kot na Hrvaškem, Bolgarija, in Romunija. V nasprotju, obstajajo države, ki niso del Evropske unije, ki ne sodelujejo v sporazumu kot Švico in Norveško.

Lyon do ženevskih vlakih

Zürich na ženevskih vlakih

Paris v Ženevo vlakih

Bern k ženevskim vlakih

 

 

Uporabite svoje nasvete vlak z našimi odličnimi cenami vozovnic

Shrani vlaku želi, da vam prihrani toliko denarja, kot je mogoče. Torej naš iskalnik vam najde najcenejše vstopnice. Browse to our Save A Train site now and take 3 minut, da bi našli svoje naslednje karte za vlak. Plačate lahko s pomočjo kreditne kartice, in 10 druge možnosti.

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vaši strani, kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-tips-hacks%2F%3Flang%3Dsl - (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)

  • Če ste lastnik spletne strani, se lahko povežete z našo RSS Feed.