Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 11/12/2020)

Nemčija ima veličastne gore, dih jemajoče podeželje, in svetovljanska mesta, zaradi katerih potovanje z vlakom tja privlači. obstajajo veliko čudovitih krajev videti tudi v Berlin, München, Hamburg, Köln, in Frankfurt, in mnogi drugi. Te žarišča in manjših mestih so vsi med seboj povezani z dobro organizirano Hi-Speed sistem za vlake. To naredi vlak potovanje v Nemčiji tako enostavno. Tukaj je priročnik za dopustnikov Vlak potovanje v Nemčiji da se zagotovi ste najbolj imeti prijetno potovanje mogoče.

 

Različne vlaki na voljo

Nemški vlak omrežje je v lasti Deutsche Bahn. To zagotavlja več vrst vlakov, da vas prevoz podnevi in ​​ponoči. Glavno železniško omrežje v Nemčiji, ki je sestavljena iz regionalnih vlakov (kot regionalni izrecno) in medkrajevni vlaki. Intercity vlaki delujejo doma in na mednarodni ravni med ključnimi mesti.

Frankfurt na berlinskih vlakih

Leipzig, da Berlin vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

narava Vlak potovanje v Nemčiji

 

Obstajajo tudi drugi načini, da vlak potovanja v Nemčiji, kot so domači vlaki za visoke hitrosti, V ICE (InterCity Express). To je najbolj priljubljen vlak v Nemčiji, povezovanje ključnih mest pri visoki hitrosti. te hitri vlaki potujejo s hitrostjo do 200mph (320 km / h).

 

Ali moram narediti rezervacijo sedežev na nemških vlakih?

Najboljša uporaba železniške potovanja v Nemčiji je v teku dneva, vključno s hitro medmestno Express, ne zahtevajo rezervacijo sedežev. Vendar, če načrtujete svojo pot ni nobene škode v naročilu svoje sedeže v vnaprej. Secure okno sedež za pokrajino ali pa samo izbere svoj sedež, da boste doživeli največje udobje.

nekaj Mednarodni vlaki in prenočitve poti kot v Pariz, Bruselj, Benetke, ali Copenhagen pa zahtevajo, da imajo zadržke pred vkrcanjem. Pri uporabi Shrani vlaku stran rezervirati karte za vlak, se bo navedeno, ali boste morali rezervirati.

Köln v Frankfurtu vlakih

München v Frankfurtu vlakih

Hannover v Frankfurtu vlakih

Hamburg v Frankfurtu vlakih

 

Uporabite omarice postaje – Vlak potovanje v Nemčiji

Večina nemških železniških postaj ima več bank omarice v različnih velikostih. To je, da se sprejme tako majhna in veliko prtljage. Če imate uro ali tako pred vašimi povezovalnih vlakov listov, Put Your prtljage v omarico, gre za pijačo, ali pa imajo kratek pogled okoli okolico.

Frankfurt na Hanover vlakih

Bruselj v Hanover vlakih

Dunaj, da Hanover vlakih

Köln za Hannover vlakih

 

Vlak potovanje v Nemčiji, železniška postaja, Bahnhof

 

Cena omarice določa njihovo ceno. To pomeni, če potrebujete manj prostora za shranjevanje prtljage, boste plačali manj in obratno. Razpon cene omarice postaj v Nemčiji je med 1 € – 5 € za 24 ur uporabe.

 

Otroci lahko Vlak potovanje v Nemčiji brezplačno

Nemčija je odličen kraj za potovati z družino. Na nemških železniških vlakov, otroci, mlajši od šestih potovanja brezplačno brez vozovnice je potrebno. Otroci, starejši 6 ampak mlajši od 15 tudi potujejo brezplačno ko so jih spremlja plačajo vozovnice za odrasle.

 

 

Razmišljate z vlakom okoli Nemčije? Na Save vlaku Online da si ogledate vse naše ekskluzivne cene in začnete načrtovati svojo naslednjo avanturo! Sledi nam na Facebook, Twitter, in Prihranite vlaku Instagram stran videti tudi naše aktualne ponudbe in več!

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-germany%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)