Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 11/12/2020)

Potovanje skozi Italijo z vlakom je nepozabno doživetje. Italijanski omrežje vlak poveže s skoraj vsako večje mesto v Italiji, kar omogoča enostavno da se iz kraja v kraj. Potovanje okoli z vlakom je ne le hiter in učinkovit način za prikaz Italijo, ampak ponuja tudi najbolj spektakularen pogled na svojo pokrajino. Tukaj je nekaj preprostih potovanja nasveti za raziskovanje Italija z vlakom, ki vam bo zagotovilo potovanje v življenju.

 

Potovalne Nasveti za Raziskovanje Italija – Rezervirajte čim prej

Sedeži in vozički so čiste in udobne ni važno, če se odločite, da bi sedel. Vendar, kdaj nakup vozovnice, poskusi knjigo zgodaj da boste dobili sedež, ki je pravi za vas.

Bruselj v Pariz vlakih

London, da Paris vlakih

Pariz za London vlakih

Amsterdam, da Paris vlakih

 

 

Oglejte si to objavo na Instagram

 

Objava, ki jo je delil Save A Train (@saveatrain)

Odvisno od vašega cilja imamo različne nasvete potovanja za raziskovanje Italija z vlakom, si lahko potuje več ur, da razmišljajo o svojih potrebah. Ali ste zadovoljni, da bi sedel ob oknu? porabi nekaj časa sproščujoče in gleda ven, ko gledam omamljanje kulise iti mimo, ali pa bi raje na sedežu prehode? kjer lahko premaknete iz svojega sedeža bolj svobodno, še vedno cenijo pogled iz velike kabine okna.

 

Izkoristite svoj čas na krovu

Čas, ki ga porabite za dolge vožnje vlakov je lahko priložnost, da se organizirajo, nadoknaditi nekaj spanja ali pa načrte za vaš naslednji cilj.

Ni pogosto, da si res lahko izklopite in traja nekaj časa zase. Ali bi radi prebrali knjigo, delo na vaš italijanski ali Naučili zgodovina in mesta za izbrano destinacijo, Izbira je vaša. Uživajte v potovanju, in ne pozabite, da pazi na okno, da se v Italiji je slikovita pokrajina.

Köln za Berlin vlakih

München na Dunaju vlakih

Frankfurt v München vlakih

Praga na Dunaju vlakih

 

Pogovorite se z domačini in drugimi potniki

Eden najboljših Nasveti v tem blog post, Potovalni nasveti za raziskovanje Italijo z vlakom je, da dejansko potujejo z vlakom, je odlična priložnost, da izpolnjujejo domačini ali podobno mislečimi potniki. To je neverjetno, kaj se lahko naučimo od drugih. Domačini vam najboljšo lahko povem-skritih draguljev obiskati, drugi potniki pa lahko delijo svoje izkušnje in priporočila. Lahko bi sedel nasproti tiho, a zanimiv in prijazna oseba za celotno vlakom, ali lahko prebiti led s spraševanjem vprašanje. Bodite odprti za pogovor, nikoli ne veš, kaj se lahko naučijo, ali ki se lahko sestane na poti.

Offenburg na Konstanz vlakih

Stuttgart, da Offenburg vlakih

Leipzig, da Dortmund vlakih

Dortmund do Stuttgart vlakih

 

 

Sledite vlak bonton – potovanja nasveti za raziskovanje Italija z vlakom

Potovanje po Italiji z vlakom je neverjetna izkušnja. Zato je pomembno, da se spoštuje drugih potnikov na vlaku, se prepričajte, vsakdo ima Srečno pot. Osebje bo vedno zagotoviti, gostje so skrbeli in se počutijo udobno, vendar, je do vsakogar na vlaku, da deluje obzirno.

Milan na Rim vlakih

Florence v Rim vlakih

Pompeji na Rim vlakih

Neapelj v Pompei vlakih

 

Bodite pozorni na raven hrupa v vašem prevozu in poskusite držati tega. Predvajanje glasno glasbo ali s pomočjo sedež nasproti vas, kot je noge nikoli ne cenijo. Z načini in upoštevanju drugih, To bo vaše potovanje z vlakom in vsi ostali plovbo, da je veliko bolj prijetno.

 

Bi radi doživeli Italijo z vlakom in uporabo naše nasvete potovanja za raziskovanje Italija? Pojdi do SaveATrain Online da preverite vse naše ekskluzivne cene vozovnic in začnite načrtovati svojo naslednjo avanturo!

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vašo spletno stran, kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftravel-tips-for-exploring-italy-by-train%2F%3Flang%3Dsl - (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)