Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 30/04/2021)

Zakaj potovati z vlakom? potovanje vlak sprostitev, praktičen in ponuja socialni vidik, da drugi načini prevoza preprosto ne more primerjati. Vendar, potujejo z invalidnostjo lahko zastrašujoče, da nekateri. To ne pomeni, da ne morete uživati ​​v zabavi, čeprav. Ta članek ponuja nekaj osnovnih področij, ki jih potrebujete za upoštevati pri načrtovanju vaš potovanje vlak tako potujejo z invalidnostjo v Evropi je manj stresno.

Čeprav obstajajo nekateri izzivi za dostopnost, osnovno dejstvo je, da je več raziskav vam, bolj dostopna in zabavno vaše potovanje bo! na primer:; Ali ste vedeli, da so ruševine Herculaneum je skoraj identična Pompeji, vendar so-invalidski voziček prijazni? In da ne bi bilo križarjenje potnikov s posebnimi potrebami, da sprejmejo “osel pot” do pečine, ko je obiskal grški otok Santorini? Vaše počitnice ni treba biti boj - narediti svojo domačo nalogo in vaše potovanje se lahko napolni s popolnoma dostopnih bivanje, dostopne poti med dostopno Turistična zanimivosti, in čudovito dostopno potovalne izkušnje.

 

Kateri vlak se odpeljite na Save-A-Train, če potujete z invalidi?

Če imate več možnosti, ki so na voljo za vas (nekatere države imajo le en železniški sistem), poskusite izbrati prevoznika, ki ponuja največ storitve, prilagojene vaši potujejo s potrebami invalidnosti. namreč; pomoč Boarding in dostopen ležišče avtomobili. Sanitarije morajo biti tudi dovolj velika, da vas in vaše voziček namestitev skupaj s spremstvom ali spremljevalec. Kot vedno, vprašal toliko vprašanj, kot si lahko vnaprej, da bi se izognili nepotrebnim presenečenj!

Potovanje z invalidnostjo, kako da se vkrca na vlak z invalidskim vozičkom

Dobrine in storitve

Posebna Potovanje s storitvijo invalidnosti se lahko razlikujejo od ene regije v drugo, odvisno od več meril; avtomobili na vašem vlak, objekti na različnih postaje vzdolž vaše poti, in celo vašo operatersko politiko glede dostopnosti.

Pariz za London vlakih

Bruselj v Pariz vlakih

Frankfurt na Paris vlakih

Köln za Bruselj vlakih

 

Med potovanjem z invalidnostjo preberite svojo vozovnico in spoznajte svojo pot

Ko jih prejmete, natančno preglejte vozovnico in pot. Prepričajte se, da ste zadovoljni s svojimi politikami in rezervacij, tako da se jih ne preseneti na vaše različne postankov (še posebej, če potujete v tujino).

Köln v Frankfurtu vlakih

München v Frankfurtu vlakih

Hannover v Frankfurtu vlakih

Hamburg v Frankfurtu vlakih

 

Rampe in Teža Omejitve

Sestopanje vlaku je seveda pomemben del potovanja. poskrbite, da so vaše odhoda in prihoda postaje opremljene s platformami na visoki ravni ali invalidski voziček dvigala. To bo veliko lažje priti na in izklop svoj vlak, medtem ko Potovanje z invalidnostjo.

Milan na Pompei vlakih

Firence na Pompei vlakih

Salerno do Pompejev vlakih

Neapelj v Pompei vlakih

 

Potovanje z invalidnostjo, rampo za vlak za invalidski voziček

Dodatna prtljaga pri potovanju z invalidnostjo

Večina prevoznikov bo po svojih najboljših močeh, da sprejme ljudi, ki potujejo z invalidnostjo in potenciala dodatna prtljaga lahko zahtevajo (npr. invalidski voziček, rezervoarji za kisik, itd). Če veste, da boste potrebovali dodatne zahteve za prtljago, Naj vaš prevoznik vnaprej vedeti.

Benetke Rim vlakih

Benetke Milano vlakih

Lyon do Paris vlakih

Zürich na Interlaken vlakih

 

Ko pridete

Ostanite v najbolj dostopnih delih mesta. To je eden najtežjih delov načrtovanja potovanja z vlakom med invalidskim potovanjem. Morda ste našel veliko dostopen hotel s, ampak kaj boste našli, ko hodite / razvaljamo vhodna vrata? Ali obstajajo hribi in stopnice v vseh smereh? Boste morali prevračanje kamne? Ali obstajajo dostopne restavracije v bližini? Bistveno je, da raziskave hotela sosesko. Lahko uporabiš Google Maps Street View da bi dobili ijo zemljišča, Nato pošlji hotel z vaša vprašanja.

Z vsemi admin ven pot, ne pozabite vzeti čas, da se sprostite in uživajte avanturo. Vzemite si nekaj časa za izpolnitev svoje kolege potnikov, pogled skozi okno, ali pa preprosto izgubijo za nekaj časa, ko potujejo na progi toliko so šli pred.

 

Vozovnice za vlake lahko naročite med Najhitrejši vlaki v Evropi na Shrani-A-Vlak skoraj vsak kraj zgoraj objave v 3 minut, pri Najcenejši stopnje vlak vozovnic in razrešuje neprijeten pristojbin za rezervacijo!

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto?, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-disability-europe%2F%0A%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)