Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 29/03/2020)

Genova, ki je del Rim in Florence, ki je glavno mesto Italije Toskana regiji, so priljubljeni turistične destinacije in s tem pot od Genove do Firenc je priljubljena in pogosto potoval poti in razdalja, ki se lahko sporoča z lahkoto. Genova se nahaja Italijanski Severozahodni del v regiji Liguria, je znano, za osrednjo vlogo, ki jo v pomorski trgovini je skozi stoletja. Florence se nahaja na severozahodnem delu Italije, ki je znana po številnih in raznolikih mojstrovine renesanse arhitektura in umetnost, ki jih najdemo povsod.

 

 

Obstajajo številni načini, da potujejo in priti med obema. V najhitrejši in najhitrejši način potovanja vsekakor je Genova, da Florence Train.

Milan do Genova vlakih

Rim Genova vlakih

Firence na Genova vlakih

Benetke Genova vlakih

 

 

Genova, da Florence vlakom

Obstajajo pa 28 Genova, da Florence vlakih s prvim vlakom, ki odhajajo na 00:02 in zadnji vlak odpelje iz Genove na 19:56. Večina teh vlakov so namenjeni za dan potovanja; vendarle, vlaki, ki se izvajajo pozno zvečer ali zgodaj zjutraj, imajo ponavadi ležišče storitve. Čas potovanja za Genova, da Florence vlakom gre 2 ure in 58 minut, ki je za neposredno vlak brez sprememb. V primeru, da je sprememba sredi poti, da je čas potovanja za Genova, da Florence vlakom lahko do 3 ure in 33 minut, ki lahko še dodatno razlikujejo glede na dan potovanja.

Rimini, da Florence vlakih

Rim Firence vlakih

Florence v Rim vlakih

Genova, da Florence vlakih

 

 

Ni znano, da so manj vlakov čez vikende in počitnice. To kaže, da vpliva na čas potovanja, kot tudi. Večino časa je najboljša možnost bi bila kontrola vlakov, kot na datum vašega potovanja, ki bi zagotovila večjo jasnost, kolikor je časovno od Genova, da Florence Train velja in tudi, koliko potovanje Čas bi bil.

 

Genova v Firence: Drugi načini potovanja

Genova v Firence je priljubljena pot in se lahko sporočijo prek vodila, vlakom ali celo s cesta. Vsak izmed načini potovanja ima tudi v lasti čas potovanja in druge parametre, ki jih je treba proučiti. Obstaja možnost "RideShare" tudi na voljo, ki je verjetno najcenejši način za potovanje na tej poti in lahko traja približno 3 ur za potovanje je treba dopolniti. Obstaja tudi možnost, da potovanje z avtobusom, ki traja približno 4 ure. Vendar, obstaja le 2 avtobusov tej poti. Končna izbira potovanja je odvisna od vas, ali oseba, ki potuje, odvisno od tega, kaj je priročno in udobno, kot na njihove preference.

 

Nakup Genova za vozovnice Florence vam prihrani dragoceni čas in "Shrani vlaka" vam daje priložnost, da se vaš Genova, da Florence vstopnic na spletu. Dobite lahko tudi dobre popuste za rezervacije od časa do časa, Prosim prijavite na SaveATtrain preveriti svoje storitve in ceno, preden si rezervirajte svoj Genova v Firence vstopnice.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit z povezava na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-from-genoa-to-florence%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)