Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 02/09/2022)

Zdi se, da je novi Underground umetnosti na postajah podzemne železnice muzej ljudi. Ti postajajo nova mora videti destinacije za umetnosti in oblikovanja navdušence. Kdo bi si mislil? Nekatere izmed najbolj navdihujočih javnih prostorih, ki vključujejo obsežno umetnost in oblikovanje, je mogoče najti v številnih mestih’ metro postaje. Poleg tega, Underground Art prinaša več kot pljusk barve na podzemni železnici.

Subway postaje so videli povečanje ridership in turizmu. zato, kot rezultat, so videli povečanje občutka za skupnost.

Umetnost v prometu lahko privede tudi do zmanjšanja v mnogih drugih pogledih, kot naprimer: Emisije toplogrednih plinov, vandalizem, in dnevnih migracij dolgčas! V koristi se zdijo neskončne! Zato z veseljem delimo svoje najboljše izbire Underground Art – Fascinantno postaj podzemne železnice.

 

Kakovost Transport = Kakovost življenja

Glede na Študija, ki jo Inštitut za urbani razvoj Francije. Parižani porabil povprečno 23 dni na leto v prometu. In to ni izjema. Ljudje po vsem svetu uporabljajo javni prevoz da se vozi na delo.

Ali si vedel: da so študije pokazale, da je kakovost prevoza neposredno vpliva na kakovost življenja tranzitnih uporabnikov? V izkušnja potovanja tranzitu mora biti atrakcija sama po sebi. "Javna umetnost lahko potegnili identiteto prostora, pomagati pri razumevanju zgodovinskega oz kulturni pomen soseske in njeni prebivalci. "

Podzemni umetniške projekte lahko najdemo po vsem svetu. od kipov, mozaik, in slike. Do večjih podjetjih, kot so instalacije, gravure, in reliefi. Tukaj je nekaj naših izbirčen.

 

subway hallway

 

Underground Art – Fascinantno postaj podzemne železnice: Stockholm, Švedska

Ne bo presenečenje, da nekateri od vas, da je bila Švedska prva na našem seznamu za raziskovanje podzemnih Art. Če pogledaš pod švedski prestolnici, boste našli zapleteno mrežo podzemnih linij vlakov.

Obstaja več kot 90 od 100 postaje na 110km sistem predor. Ti so včasih označuje kot "najdaljši na svetu umetnosti Galerija”. Oba sta bila okrašena s slikami, instalacije, mozaik, in skulpture 150 umetniki od leta 1950.

 

underground art in sweden

 

Tukaj je nekaj slik z neverjetno Underground umetnosti

 

Underground Art - Fascinating subway stations

mesmerizing subway station

bellow ground interior design

 

Občutek navdih za raziskovanje teh neverjetno Underground Art kosov? Shrani vlak lahko prideš tja! Rezervirajte vozovnico v nekaj minutah brez skritih stroškov!

 

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in samo nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Funderground-art-subway-stations%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)