Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 07/06/2020)

Ko načrtujete počitnice za družino, par ali Skupina prijateljev, je pogosto težko, da bi dobili vse, da se strinjate. Ena stvar, ki bo enostavno, da se dogovorijo o, vendarle, je, ali najeti avto ali pa z vlakom. Tukaj je, zakaj je vlak sprožilna boljši od cestnega spotikanja.

 

Nihče nima voziti

Ko ob potovanje, nekdo mora biti vedno voznik. To pomeni, da vsaj ena oseba, ki je prispel na vsaki nogi destinacije utrujeni. Dodajte stres plovbe in možnosti za pridobivanje izgubljen, in boste naročilu svoje karte za vlak vsak dan zdaj, tako da se glasi, zakaj vlak sprožilna je način potovanja.

Amsterdam do Londona z vlaki

Rotterdam v London z vlaki

Pariz do Londona z vlaki

Bruselj v London z vlaki

 

video iz kabine, medtem ko vlak sprožilna je narava

Udobje in pogledi

Če ste kdaj šli na potovanje v otroštvu, boste vedeli, o boju za okenske police, saj nihče ne želi, da se stisnete v sredini zadnjega sedeža. Na vlak sprožilni vožnjo, vsi sedeži so enako udobni in imajo dober pogled. Sedeži na novo Trenitalia vlaki so še posebej udobne, zato poskrbite, da rezervirate potovanje na Frecciarossa hitri vlak.

Interlaken do Züricha z vlaki

Luzern do Züricha z vlaki

Bern do Züricha z vlaki

Ženeva do Züricha z vlaki

 

Vlak spotikanja Sleep na vlaku

v avtomobilih, le potniki lahko spal in še takrat, to ni v udobno posteljo. Čez noč vlaki je pameten način za pridobivanje vaš naslednji cilj hitro pa tudi varčevanje na nastanitev za noč.

London do Bruslja z vlaki

Bruselj do Kölna z vlaki

Köln na Dunaj z vlaki

Köln do Innsbrucka z vlaki

 

 

Parkiranje vs železniške spotikanja

Na potovanje, morate najti prostor za parkiranje svojega avtomobila varno čez noč. Kaj je težje, čeprav, je najti mesta parkiranja v mestnih območjih, zlasti v turističnih območjih, kot je Kolosej v Rim ali Duomo v Firencah Firence. Ker je prostor na premijo okrog teh območij, parkiranje stane premijo preveč.

Bruselj do Amsterdam z vlaki

London do Amsterdama z vlaki

Berlin do Amsterdama z vlaki

Pariz do Amsterdama z vlaki

 

medtem ko je vlak spotikanja ste zadeli železnice in se sprostite
Railroad pot

Okolje

Vožnja po cesti je znan po svojih visokih emisij ogljika, in baterijski pogon avtomobilov je težko in drago, da najem. na srečo – obstaja boljši način. vlak spotikanja – še posebej na novejši vlaki – imajo veliko manjši vpliv na matere zemlje, tako da boste lahko uživali svoje počitnice krivde brez.

 

Pripravljeni za rezervacijo svoj vlak sproženje avanturo? Obiščite Shrani vlak in dobiti najcenejše karte za vlak.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fwhy-train-tripping-is-better-than-road-tripping%2F%3Flang%3Dsl (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)