(Paling Keri Dianyari On: 18/06/2020)

Apa kowe tau kepingin weruh apa iku ngrasa kaya kanggo mentheleng, sudhut paningalan, metu windows Gambar gedhe minangka whirls donya dening? Carane bab kang lulled kanggo turu dening nggerok anteng saka Sepur minangka trundles mudhun trek? travel Train cara transportasi sing umum banget ing saindenging Eropa, lan mbok menawa siji saka cara sing paling apik kanggo nglakoni iku liwat Sepur sleeper. sepur iki, sing biasane mlaku sore mengko lan nglewati wengi, nawarake pengalaman sing beda banget karo standar kasebut pengalaman trip Sepur. Kita wis nglumpuk sepur sleeper paling apik ing Eropah sing. Saka Italia menyang Prancis, here are our six top European night trains.

 

Top Sleeper Train 1: Milan To Palermo

Yen sampeyan wis tau ngimpi ngalami negara Itali, Sepur sleeper iki salah siji saka cara sing paling apik kanggo nglakoni. Senajan lelampahan Sepur butuh waktu rong jam saka wiwitan rampung, Sepur iku langsung lan ana macem-macem opsi kanggo sleeper pondokan. Tiket uga kasedhiya liwat Thello, which operates tickets to Venice as well.

Yen sampeyan lagi looking kanggo nyimpen dhuwit, sampeyan bisa milih couchette papat wong, kang fungsi minangka Urut saka pilihan sleeper mini. Nanging, yen sampeyan lagi looking kanggo njaluk sawetara serius mati mripat, sampeyan bisa milih pisah kabin telung wong karo kanca – utawa malah manca, lan tiket biaya ing 50 euro. Sing sing nyang-nyangan downright! Yen sampeyan lagi looking kanggo duwe kahanan liyane deluxe, sampeyan uga bisa cadangan sleeper siji kanggo ing wolung puluh Euros. Nalika sampeyan ora nemokake sembarang en fasilitas Suite, you will be able to enjoy sleeping in peace for a relatively cheap price.

trip sumerep swath akèhé saka Italia, kang njupuk saka Milan kabeh cara kanggo pucuk boot negara kang. Sadawane dalan, sampeyan bakal entuk kontes ing pesisir lan bukit ing Tuscany. Iki, mesthi, in addition to the marbled statues of Rome and its history.

Tiket Milan menyang Roma

Tiket Florence menyang Roma

Tiket Pisa menyang Roma

Tiket tiket Napoli menyang Roma

 

Sleeper Train to Palermo

 

Top Sleeper Train 2: Zurich Kanggo Hamburg

Pick kapindho Kita Sepur sleeper paling apik ing Eropah iku salah siji mlaku saka Zurich, Swiss Hamburg, Jerman. If you’re looking for a sleeper train service, sampeyan bakal pengin nimbang Nightjet. Nalika ana sawetara opsi nonstop kasedhiya kanggo Sepur iki, sampeyan bisa uga pengin nimbang arep liwat rute sing menehi ganti. deso ayu, lan Sepur meanders liwat akeh desa sethitik sadawane dalan, kalebu kutha Hanover. kutha iki uga worth mandeg ing trip yen sampeyan duwe wektu. Aja lali views biasa of the Alps you’ll be able to experience either.

malah luwih, yen sampeyan wis digawe dalan kanggo Hamburg sampeyan jarak cendhak saka Berlin. ibukutha Jerman, Berlin dikenal kanggo nightclubs hip lan pengabdian Absolute kanggo budaya hipster. Seneng seni jalanan lan kopi sing apik nalika sampeyan mikirake sisa-sisa graffitied Tembok Berlin.

Tiket Zurich To Bern

Tiket Geneva To Bern

Karcis Interlaken To Bern

Tiket Zurich menyang Hamburg

 

Hamburg sunset

Top Sleeper Train 3: Brussels To Vienna

Brussels Wina sleeper Eropah Sepur jalur populer nyambungake Belgium Austria. Gumantung ing sepur sing sampeyan pilih, mlaku mlaku saka sore lan teka ing wayah esuk, lan lagi patbelas jam’ travel time. Iki akeh luwih gampang kanggo weteng saka, ngomong, the twenty hours required by the night train from Milan to Palermo route.

Kanthi jumlah kuwi cendhak wektu kanggo lelungan alur, sampeyan ora perlu kanggo linger overlong ing mobil dining, though you can certainly enjoy the amenities offered by the different classes.

Sawise sampeyan ing Wina, sampeyan bisa ngalami budaya kopi sing sejatine, as Vienna has well established itself as the center of European coffee.

Tiket Brussel menyang Bruges

Tiket Antwerp menyang Bruges

Tiket Brussels menyang Wina

Tiket Ghent menyang Bruges

 

Sleeper Train from Brussels to Vienna

 

Top Sleeper Train 4: London Kanggo Edinburgh

nuntun misuwur nganggo enem kaping saben minggu. Uga disebut caledonian Sleeper, iki layanan sleeper campur kemewahan karo biaya efektifitas. Sampeyan bisa nemokake tawaran sing kalebu pangan, ombenan, lan mesthi, sleeping cabins.

Yen sampeyan lagi looking kanggo ngunjungi London sak trip, sampeyan bisa tansah milih kanggo njupuk Eurostar saka daratan Eropa. Iki biaya-efektif lan prasaja cara kanggo nggawe lelampahan tengen saluran saka Prancis menyang Inggris. Tiket uga kasedhiya saka lokasi liyane, such as Amsterdam.

Yen sampeyan lagi looking kanggo alesan kanggo Pick rute, elinga yen Edinburgh omahé Harry Potter, nitahaken misuwur JK Rowling. Sampeyan uga bisa nemokake dalan liya menyang papan sing dhuwur, kayata Langkawi, kanggo sing pengalaman Scottish asli. Kerjane kanggo kita!

Karcis Amsterdam menyang London

Tiket ing Paris menyang London

Tiket tiket tiket kanggo Berlin menyang London

Tiket Brussel menyang London

 

 

Sebutno mulya 5: Paris Kanggo Munich

While this trip technically doesn’t qualify as a sleeper train route, amarga ora kalebu turu berth lengkap, nganggo sawetara rute saben dinane.

mesthi, Paris dumunung ing kutha lampu lan salah siji kutha paling romantis ing donya, supaya ngirim pancen Skor titik ing vacation Eropah Panjenengan. Iki bener apa iku wayah kawitan riko męlbu utawa atus Panjenengan.

Kangge, Munich ngarep kanggo Oktoberfest. Festival mengkono dadi siji saka favorit kabeh wektu – iku acara riotous ewu. Kanthi ewu pamiarso saben taun lan plethora aktivitas saka kang kanggo milih, Munich is well worth a spot on your list.

Karcis Dusseldorf kanggo Munich

Karcis Dresden menyang Munich

Karcis Paris kanggo Munich

Tiket Bonn kanggo Munich

 

Munich skyline

Sebutno mulya 6: Copenhagen To Berlin

Iki disebut mulya liyane amarga pengalaman sleeper Sepur nonstandard, nanging luwih becik amarga sampeyan bakal bisa nemokake sawetara terrains sing paling apik ing Eropa. Denmark punika campuran unik saka pengaruh basa Skandinavia lan budaya Eropah Dharatan lan ora bakal ora kejawab. Rute uga wiwit cedhak banget Malmo, which is a lovely city to visit and the third largest in Sweden.

Nalika sampeyan ora nemokake kamar turu turu lengkap ing Sepur iki, sampeyan bakal bisa nemokake wayah wengi kasedhiya saben dinane. Iki bakal ngijini sampeyan kanggo ninggalake ing wayah wengi lan teka ing esuk segering kanggo dina teka. Kanggo pengalaman paling apik karo Sepur non-sleeper, sampeyan pengin ngijolake tiket kelas pertama. karcis iki kerep teka karo tambah tunjangan kayata bagasi ekstra, pangan klebu, and more private cabin experience.

Tiket Frankfurt menyang Berlin

Tiket Copenhagen menyang Berlin

Tiket tiket Tiket ing Hanover menyang Berlin

Tiket Hamburg menyang Berlin

 

Sleeper Train to Berlin

Nalika lelungan ing saindenging Eropa kanthi kereta api sampeyan pancen kepenak kanggo dipilih. Apa iku ing Skotlandia utawa Spanyol, Norway, utawa Swedia, sepur sleeper sawetara layanan paling apik sak for tekan esuk sawise segering lan siap kanggo dina teka. Nalika sampeyan duwe plethora pilihan sing kasedhiya kanggo sampeyan, kayata hotel sepur utawa sepur turu luwih cepet ing Prague, Poland, Lisbon utawa malah Moscow, apa dhewe sih lan kenek sepur enem ndhuwur sleeper iki ing Eropah tinimbang. Sampeyan ora bisa nuwun!

 

Lelungan ing wayah wengi lan bukak Sepur Ngaso karo Simpen A Train!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Top 6 Turu Sepur Turu ing Eropa Kanggo Perjalanan” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/sleeper-trains-europe/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)