Waktos Maca: 6 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 28/08/2020)

Dupi anjeun kantos wondered naon asa kawas keur neuteup, lega-eyed, kaluar jandéla gambar badag salaku whirls dunya ku? Kumaha ngeunaan keur lulled mun sare ku goyang ajeg tina karéta a sakumaha eta trundles handap lagu? perjalanan karéta mangrupikeun metodeu angkutan anu umum, jeung sugan salah sahiji cara anu pangalusna pikeun ngalakukeun kitu téh via karéta sleeper. karéta ieu, anu ilaharna angkat dina soré siang sareng nganjang wengi, nawiskeun pangalaman anu bénten pisan ti standar pangalaman perjalanan karéta. Simkuring geus dikumpulkeun babarengan kareta sleeper pangalusna di Éropa pikeun anjeun. Ti Itali ka Perancis, didieu urang genep karéta wengi Éropa.

 

Top Sleeper Train 1: Milan To Palermo

Upami anjeun kantos ngimpi ngalaman di nagara Itali, karéta sleeper ieu salah sahiji cara anu pangalusna pikeun ngalakukeunana. sanajan lalampahan karéta butuh waktu dua puluh jam ti mimiti dugi ka rengse, karéta téh langsung sarta aya rupa-rupa pilihan pikeun sleeper cabins. Tiket oge sadia via Thello, anu ngoperasikeun tiket ka Venice ogé.

Lamun ditéang nyimpen duit, anjeun tiasa milih couchette opat jalma, mana fungsi salaku nurun tina pilihan sleeper mini. Sanajan, lamun ditéang ka meunang sababaraha serius Cicing-mata, Anjeun tiasa milih ngabagi kabin tilu jalma sareng réréncangan – atawa malah strangers, jeung tikét bakal ngarugikeun kaayaan 50 euro. Éta mangrupa nawar downright! Lamun ditéang ka boga kaayaan leuwih lengkep DELUXE, Anjeun ogé bisa cagar a sleeper tunggal pikeun sahandapeun dalapan puluh euro. Bari maneh moal neangan naon en fasilitas suite, anjeun bakal tiasa ngaraosan bobo dina katengtreman kalayan harga anu murah.

lalampahan ieu nilik hiji swath vast Italia, sakumaha nu diperlukeun anjeun ti Milan sagala jalan ka ujung boot nagara urang. Sapanjang jalan anjeun bakal kéngingkeun vistas nyapuran sisi basisir sareng bukit Tuscany. Ieu, tangtosna, salian patung marbled Roma sareng sejarah na.

Tiket Milan ka Roma

Tiket Florence ka Roma

Tiket pisa ka Roma

Tiket pikeun Naples ka Roma

 

Saré Train pikeun Palermo

 

Top Sleeper Train 2: Zurich Pikeun Hamburg

pick kadua urang pikeun karéta sleeper pangalusna di Éropa nyaéta hiji ngajalankeun ti Zurich, Swiss ka Hamburg, Jérman. If you’re looking for a sleeper train service, Anjeun gé hoyong mertimbangkeun nu Nightjet. Bari aya sababaraha pilihan priangan sadia pikeun karéta ieu, Anjeun meureun hoyong mertimbangkeun bade via rute nu mere Anjeun robah. padesaan nyaeta geulis, sareng karéta meanders ngalangkungan seueur desa alit sapanjang jalan, kaasup kota Hanover. kota ieu ogé patut eureun dina lalampahan anjeun lamun gaduh waktos nu. Tong hilap na pintonan spektakuler sahiji Alps anjeun tiasa ngalaman ogé.

Komo leuwih alus, sakali anjeun geus dijieun cara anjeun ka Hamburg anjeun jarak pondok ti Berlin. Ibukota Jérman ayeuna dipikaterang ku nightclubs hip na sareng dedikasi mutlakna pikeun budaya hipster. Ngarasakeun seni jalan sareng kopi anu saé nalika anjeun énggalkeun tina corak corak tina Tembok Berlin.

Tiket Zurich To Bern

Tiket Geneva To Bern

Tikét Interlaken To Bern

Tiket Zurich ka Hamburg

 

Hamburg Panonpoé Tilelep

Top Sleeper Train 3: Brussels To Vienna

The Brussel ka Wina sleeper Éropa karéta téh jalur populér nyambungkeun Bélgia ka Austria. Gumantung kana karéta anu anjeun pilih, éta dijalankeun pas soré dugi ka beurang sareng dugi ka énjing-énjing, sareng éta opat belas jam’ waktos perjalanan. Ieu teuing gampang burih ti, ngomong, dua puluh jam anu dibutuhkeun ku karéta wengi ti Milan ka Palermo.

Kalawan jumlah pondok sapertos waktu keur perjalanan rail, Anjeun moal kudu linger overlong di mobil dining, sanaos anjeun pasti pasti resep kana fasilitas anu ditawarkeun ku kelas anu béda.

Sakali anjeun di Wina, anjeun tiasa ngalaman budaya kopi anu leres, sakumaha Wina parantos ngadegkeun dirina salaku puseur kopi Éropa.

Tiket Brussel ka Bruges

Tiket Antwerp ka Bruges

Brussel ka tikét Wina

Ghent ka tikét Bruges

 

Saré Saré ti Brussel ka Wina

 

Top Sleeper Train 4: London Ka Edinburgh

routing kawentar ieu ngalir genep kali per minggu. Disebut oge Caledonian Sleeper, ieu layanan sleeper mixes méwah jeung efektivitas ongkos. Anjeun tiasa manggihan poéna anu kaasup dahareun, inuman, sarta tangtu, saré.

Lamun ditéang nganjang London salila lalampahan anjeun, Anjeun salawasna bisa milih nyandak nu Eurostar ti daratan utama Éropa. Ieu waragad-éféktif jeung basajan cara sangkan perjalanan meuntas saluran ti Perancis jeung Inggris. Tiket oge sadia ti lokasi nu sejen, sapertos Amsterdam.

Lamun ditéang hiji alesan pikeun nyokot jalur ieu, émut yén Edinburgh mangrupikeun bumi Harry Potter, kreasi famed of JK Rowling. Anjeun ogé tiasa milarian jalan deui ka dataran luhur, kayaning Fort William, pikeun nu pangalaman Skotlandia otentik. Éta dianggo pikeun urang!

Tiket tikét Amsterdam ka London

Tiket Paris ka London

Tiket pikeun London ka London

Brussel ka tikét London

 

 

nyebut menak 5: Paris Pikeun Munich

Sanajan perjalanan ieu sacara teknisna henteu cocog salaku rute karéta saré, lantaran teu kaasup a sare berth pinuh, éta ngalir sababaraha rute sapopoé.

Tangtosna, Paris nyaéta dayeuh lampu sarta salah sahiji kota paling romantis di dunya, kitu sakuduna pancen skor hiji titik dina pakansi Éropa Anjeun. Ieu leres naha éta datangna mimiti Anjeun atawa hundredth Anjeun.

Samentara, Munich aya imah Oktoberfest. festival ieu kajadian janten salah sahiji karesep abdi sadaya waktos – téh mangrupa acara riotous rébu. Kalawan rébuan Hadirin per taun sarta plethora kagiatan ti mana mun milih, Munich ogé cicingan titik dina daptar anjeun.

Tiket Dusseldorf ka Munich

Tiket Dresden ka Munich

Tikét ka Munich

Tikét Bonn ka Munich

 

Skyline Munich

nyebut menak 6: Copenhagen To Berlin

Ieu disebatkeun menak sejen alatan hiji pangalaman sleeper karéta nonstandard, tapi éta pantes pikeun waktos sabab anjeun bakal mendakan diri anjeun ngalacak sababaraha bumi anu paling indah di Éropa. Dénmark mangrupakeun campuran unik pangaruh Skandinavia budaya Éropa daratan tur teu bisa lasut. Jalur ogé dimimitian caket pisan Malmo, nu mangrupakeun kota anu indah dilongok sareng anu katilu panggedéna di Swédia.

Bari maneh moal neangan berths sare pinuh on karéta ieu, anjeun bakal mendakan rute wengi anu sayogi unggal dinten. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ninggalkeun peuting sarta anjog dina isuk refreshed for tadi beurang ka datangna. Keur pangalaman pangalusna ku karéta non-sleeper, anjeun badé mesen tikét kelas munggaran. tiket ieu mindeng datang jeung ngaronjat perks kayaning koper tambahan, dahareun kaasup, sareng langkung kabin langkung pribadi.

Tiket Frankfurt ka Berlin

Tiket Copenhagen ka Berlin

Tiket tiket Tiketangan ka Hanover ka Berlin

Tiket Hamburg ka Berlin

 

Saré Trainer pikeun Berlin

Nalika ngumbara ka sadayana Éropa ku karéta anjeun leres-leres manja pikeun pilihan. Naha éta dina Skotlandia atanapi Spanyol, Norwégia, atanapi Swédia, karéta sleeper aya sababaraha layanan pangalusna di sabudeureun pikeun anjog isuk hareup refreshed tur siap pikeun dinten anjeun datang. Bari anjeun gaduh plethora pilihan nu sadia ka anjeun, sapertos karéta hotel atanapi sapeupeuting tilem karéta panjang Iraha, Polandia, Lisbon atawa malah Moscow, ngalakukeun diri ni'mat sarta pencét karéta genep luhur sleeper ieu di Éropa gantina. Anjeun moal bisa punten!

 

Perjalanan ku wengi sareng bukuna Anjeun Karéta Tidur Simpen A Train!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “puncak 6 Kareta Saré Di Éropa Pikeun Perjalanan” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa motrét atawa téks kami sareng masihan kami kiridit sareng link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsleeper-trains-europe%2F%3Flang%3Dsu Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)