(Paling Keri Dianyari On: 02/10/2019)

Yen sampeyan duwe rong minggu kanggo nglampahi ing Spanyol, salah siji cara sing paling apik kanggo njaluk watara kanggo njelajah Spanyol dening Train. Ora mung bakal iki ngidini sampeyan kanggo ndeleng sawetara pandelengan luar biasa ing saindhenging negara, nanging travel Sepur ing Spanyol banget efisien lan gampang. Sisih paling angel tuku karcis sepur. Cara paling apik kanggo tuku Panjenengan karcis sepur to travel to Spain by Train is online. Ana sawetara situs sing ngijini sampeyan kanggo nindakake iki. Tombol kanggo nggoleki salah siji sing paling apik yen dianggo kanggo sampeyan ing syarat-syarat ease saka nggunakake, basa, lan budget. Tuku karcis awal ngijini sampeyan kanggo njupuk kauntungan tarif khusus bisa uga nggawe manawa sampeyan njaluk dhateng sepur sampeyan pengin sadurunge padha dadi kebak dipesen.

Rencana ahead lan Book karcis ing advance kanggo njaluk paling metu saka lelungan Sepur Panjenengan. Njupuk dipikir ing iki loro-minggu itinerary kanggo lelungan ing saindhenging Spanyol dening Train. Ayo iki dadi guide kanggo trip sabanjuré.

 

pisanan Spanyol by Train punika Madrid (dina 1- 3)

Iki ibukutha Spanyol lan iku campuran apik kaloro lawas lan anyar, karo taman elegan, shopping luar biasa, vibey Nightlife lan mesthi wilayah Malasana. Madrid uga ngarep kanggo sawetara musium ndhuwur Spanyol. Akeh karya house diakoni sacara internasional. Amarga ana akeh apa ing kutha iki supaya Panjenengan 3 dina kene bakal uga-ngginakaken. Iku wiwitan apik kanggo trip loro-minggu lan gampang kanggo njaluk Sepur kanggo ngendi wae saka kene. Madrid uga wis salah siji sing paling ayu stasiun sepur ing Spanyol.

 

San Sebastian (dina 3 - 5)

kutha cilik iki ayu ing Spanyol kang Basque Country lan tengen ing Bay of Biscay. Nawakake loro pesisir lan gunung-gunung kang njaluk kabeh manungsa waé sak dina, nanging nalika wengi teka iku kabeh babagan kutha lawas ngendi sampeyan bakal bisa kanggo seneng Welasan pintxo bar kanggo delectable cokotan-ukuran pasugatan. Aja kantun sore mate bebarengan Playa de la Concha pungkasan karo pintxos ing kutha lawas. Njupuk kanggo San Sebastian karo Spanyol dening Train gampang minangka kang paling papat sepur Madrid saben dina.

 

Pamplona (dina 5 – 6)

Kutha iki asal saka kontrovèrsial Mlaku saka Bantheng kang njupuk panggonan ing Juli saben taun, nanging ana kathah liyane kanggo Pamplona saka iki. Iku dumunung ing ndhuwur gunung ing provinsi Navarre kang tegese ana views luar biasa saka gunung lan lembah ngisor. Kutha cilik kang nggampangake kanggo lumaku watara lan njupuk ing arsitektur ayu lan Sajarah. Ana sregep bar lan tapas pemandangan saindhenging taun. Aja kantun mate liwat kutha lawas utawa retracing rute dijupuk sak mlaku saka Bantheng. Akhire, kutha iki uga gampang diakses saka San Sebastian lan cendhak Sepur kulo adoh.

 

Spanyol dening Train – Barcelona Train (dina 6 - 9)

Iki ocean-kutha wis dadi salah siji kutha paling kondhang lan misuwur ing Spanyol, lan iku ora nguciwani! Apa sampeyan are looking for seni lan budaya, arsitektur, dina puguh ing pantai, kabeh-wengi katelu utawa mung Njelajah kutha anyar, ana sing kanggo wong-wong ing Barcelona. Aja kantun Sagrada Familia, kang siji saka struktur paling serem modern donya. Spanyol dening Train nawakake Kerep sepur Pamplona kanggo Barcelona lan ana mung papat-jam lelampahan antarane loro kutha.

 

Valencia (dina 9 - 10)

Mung cendhak Spanyol dening Train numpak saka Barcelona, Valencia asring diduga dening turis. kutha cilik iki wis akèh kanggo kurban lan iku uga worth njupuk dina kanggo njelajah dicokot. Iku kutha ayu kanggo lumaku liwat lan wis lake biasa lan lumampah tilase. Kanggo sing looking for soko liyane sayah ana pilihan saka sudhut pesisir lan Albufera Park. Aja kantun mate, mbukak utawa siklus liwat Gardens Turia – salah siji saka taman kutha paling gedhé ing Spanyol. Ana sawetara sepur sing mbukak saben dina saka Barcelona kanggo Valencia.

 

Malaga (10 - 13)

Nggabungke aran Tengah karo budaya saka seni modern lan pembangunan bisa nalika lelungan Spanyol dening Train, Malaga bisa ditemokaké ing Spanyol kidul Costa del Sol. Pusat kutha wis mentas dibalèkaké lan nggabungke katedral Gotik lan lurung-lurung wong abad tengah panah karo bar lan restoran hip modern. Malaga wis sawetara pesisir saestu luar biasa kanggo ngunjungi lan gunung apik lingkungan iku. Aja kantun climbing menyang Gibralfaro Castle kanggo views napas-njupuk saka sunset Andulasian banget lan kutha ing. Ana sepur mlaku dina saka Valencia kanggo Malaga.

 

Sevilla – Kang pungkasan ing daftar Spanyol dening Train

Sevilla mung Sepur kulo cendhak saka Malaga lan kaya biasa. Mikir bali menyang kerajaan Roma kanggo njaluk idea saka dipikir lan aran saka kutha iki sing nggabungke unsur suwé sajarah akeh. Ana akèh apa ing kutha, saka njajahi kutha perantauan bebarengan waktu Arenal kali kanggo ngunjungi restoran apik utawa nonton adu bantheng ring sajarah kutha kang. Aja kantun neng Cathedral Sevilla lan Alcázar, kang digunakake kanggo film pemandangan saka hit TV show Game of Thrones. Sepur mbukak saben dina saka Malaga kanggo Sevilla lan saka Sevilla bali kanggo Madrid ngendi bandara internasional.

itinerary loro-minggu iki bakal mbantu nggawe paling saka trip lan njelajah Spanyol dening Train. tips kita ing karcis pesenan sepur priksa manawa sampeyan bisa njaluk ngendi sing dipengini lan sing liburan nganggo lancar supaya sampeyan bisa seneng dhewe. sawise kabeh, sing apa preian sing kanggo!

 

If you need other Tiket Train Eropah, mung klik kene lan pindhah menyang situs web kita lan seneng kulo.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/spain-by-train/- (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane