(Last Updated On: 02/10/2019)

Upami Anjeun gaduh dua minggu méakkeun di Spanyol, salah sahiji cara anu pangalusna pikeun meunang sabudeureun téh ngajajah Spanyol ku Train. Henteu ngan bakal kieu ngidinan Anjeun pikeun ningali sabagian tempat wisata luar biasa di sabudeureun nagara, Tapi travel karéta di Spanyol pisan efisien sarta gampang. Bagian hardest geus meuli tiket karéta. Cara pangalusna mésér Anjeun tiket karéta to travel to Spain by Train is online. Aya sababaraha situs web nu ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun ieu. konci teh nyaeta pikeun manggihan hiji anu hade pangalusna keur anjeun tina segi betah pamakéan, basa, tur anggaran. Meuli tiket Anjeun mimiti ngidinan Anjeun pikeun nyandak Kauntungannana tina ongkos husus mungkin ogé mastikeun anjeun meunang onto kareta rék méméh maranehna jadi pinuh dipesen.

Rencanana payun na buku tiket Anjeun sateuacanna pikeun meunangkeun pangalusna kaluar tina perjalanan karéta Anjeun. Candak katingal di ieu dua-minggu rancana perjalanan keur iinditan sabudeureun Spanyol ku Train. Hayu ieu janten pituduh kanggo perjalanan Anjeun salajengna.

 

mimitina Spanyol kami ku Train nyaeta Madrid (Poé 1- 3)

Ieu ibukota Spanyol sarta éta campuran hade duanana heubeul jeung anyar, kalawan taman elegan, balanja luar biasa, vibey nightlife sarta tangtu Malasana wewengkon. Madrid oge imah sababaraha of museum luhur Spanyol urang. Loba karya imah diakuan sacara internasional. Kusabab aya pisan mun di kota ieu jadi Anjeun 3 dinten didieu bakal well-spent. Ieu mimiti alus mun lalampahan dua-minggu anjeun sarta gampang pikeun meunangkeun karéta a mun mana ti dieu. Madrid ogé boga salah sahiji anu pang geulis stasiun karéta di Spanyol.

 

San Sebastian (Poé 3 - 5)

kota saeutik Ieu geulis aya dina Spanyol urang Basque Nagara na nyaeta katuhu dina Teluk Biscay. Ieu nawiskeun duanana pantai sareng gunung nu meunang sagala perhatian beurang, tapi lamun wengi asalna éta sadayana ngeunaan Town Old dimana anjeun bakal bisa ngarasakeun puluhan pintxo bar keur delectable kacamatan-ukuran masakan. Ulah sono hiji malem walk sapanjang Playa de la Concha tungtung pintxos dina Town Old. Meunang San Sebastian kalawan Spanyol ku Train téh gampang saperti aya sahanteuna opat karéta ti Madrid masing-masing dinten.

 

Pamplona (Poé 5 – 6)

kota ieu téh imah nu kontroversial Ngajalankeun sahiji bulls nu nyokot tempat dina bulan Juli unggal taun, tapi aya pisan deui Pamplona ti ieu. Hayu urang ayana dina luhureun hiji pasir di propinsi Navarre nu hartina aya pintonan luar biasa tina gunung jeung lebak di handap. kota nu geus leutik nu matak ngamudahkeun pikeun leumpang sabudeureun na nyandak dina arsitektur geulis tur sajarah. Aya hiji vibrant bar jeung tapas pamandangan sapanjang taun. Ulah sono keur leumpang ngaliwatan Town Old atanapi retracing jalur dicokot salila ngajalankeun éta bulls. tungtungna, kota ieu téh ogé gampang diakses tina San Sebastian sarta pondok karéta numpak tebih.

 

Spanyol ku Train – Barcelona ngalatih (Poé 6 - 9)

Ieu samudra-kota geus jadi salah sahiji kota pang alusna-dipikawanoh tur populér di Spanyol, na teu nguciwakeun! Naha Anjeun keur pilari seni budaya, gawena undagi, poé geus puguh dina basisir, sagala-wengi pihak atawa ngan Ngalanglang hiji kota anyar, aya hal keur dulur di Barcelona. Teu luput Sagrada Familia, nu salah sahiji struktur nu dramatis modern dunya. Spanyol ku Train nawarkeun sering karéta ti Pamplona mun Barcelona na aya ngan hiji opat-jam lalampahan antara dua kota.

 

Valencia (Poé 9 - 10)

Ngan hiji pondok Spanyol ku Train numpak ti Barcelona, Valencia mindeng overlooked ku wisatawan. kota leutik ieu loba nawarkeun sarta éta ogé patut nyokot sapoé ngajajah bit. Ieu mangrupakeun kota geulis leumpang ngaliwatan sarta ngabogaan danau spektakuler jeung leumpang trails. Pikeun maranéhanana pilari hal langkung reureuh aya pamilih rupa pantai na Albufera Park. Ulah sono keur leumpang, ngajalankeun atawa siklus ngaliwatan Kebon Turia – salah sahiji taman urban panggedena di Spanyol. Aya sababaraha karéta nu ngajalankeun poean ti Barcelona mun Valencia.

 

Malang (10 - 13)

Ngagabungkeun ngarasakeun Tengah sareng budaya seni modern tur ngembangkeun mungkin nalika iinditan Spanyol ku Train, Malang bisa kapanggih dina Spanyol urang kidul Kosta del Sol. Puseur dayeuh geus karek disimpen na ngagabungkeun hiji katedral Gothic na jalan pedestrian abad pertengahan sempit jeung bar jeung réstoran hip modern. Malang boga sababaraha pantai sabenerna luar biasa nganjang tur pagunungan endah sakurilingna. Ulah sono climbing jeung Gibralfaro karaton pikeun pintonan napas-nyokot tina Panonpoé Tilelep Andulasian megah sarta kota. Aya karéta ngajalankeun poean ti Valencia ka Malang.

 

Seville – Panungtungan hiji daptar kami tina Spanyol ku Train

Seville ngan numpak karéta pondok ti Malang na sagampil spektakuler. Pikir deui ka kakaisaran Romawi pikeun meunang ide tina katingal jeung ngarasa ieu kota anu ngagabungkeun unsur période sajarah sababaraha. Aya pisan mun di kota, ti Ngalanglang kota wandering sapanjang kuartal Arenal Riverside mun ngadatangan éta réstoran fabulous atanapi ningali hiji adu banteng di ring sajarah kota. Ulah sono waktu nganjang ka katedral Seville sarta Alcázar, nu ieu dipaké pikeun pilem pamandangan ti hit TV acara Game of Thrones. Karéta ngajalankeun poean ti Malang ka Seville ti Seville deui Madrid mana bandara internasional nyaéta.

rancana perjalanan dua-minggu ieu bakal nulungan anjeun nyieun kalolobaan lalampahan anjeun sarta neuleuman Spanyol ku Train. tips kami on tiket booking karéta moal pastikeun anjeun bisa meunang mana rék balik jeung nu libur Anjeun ngalir lancar ku kituna anjeun bisa ngarasakeun diri. Barina ogé, éta naon libur téh pikeun!

 

If you need other Tiket Train Éropa, ngan klik Ieuh tur buka ramatloka kami terasrasakeun numpak.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/spain-by-train/- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih