(Paling Keri Dianyari On: 13/11/2019)

If you have just moved to the Netherlands or are thinking of jumping on a train to visit for a few days, sampeyan mbokmenawa pemikiran apa 10 Paling Acara Khusus Ing Landa sing. Sampeyan bakal pleased ngerti ana akèh kanggo katon nerusake kanggo, ana prakara apa wektu taun sing ngunjungi.

Uga pameran pop epik, ana unik acara khusus ing Walanda sing ora bakal nggoleki ngendi wae liya: hajat pranala menyang monarki Walanda, kincir angin, lan tulips. Iki acara kabeh cara Fantastic kanggo seneng dhewe lan njaluk nyemplungaken ing cara Landa kang mengkono iku!

 

Events khusus Ing Landa 1: New Years Day Dive (Nieuwjaarsduik)

Iki salah siji saka sing acara khusus ing Walanda ora kanggo Mesem ati! Yen sampeyan pengin miwiti seger taun, njupuk nyilem chilly dijupuk ing Day Taun Anyar (New Year kang). Festival Walanda iki diwiwiti dening klub nglangi ing 1960. ana 209 lokasi nyilem ing Walanda sampeyan bisa njupuk nyilem. Senajan, diving menyang Segara Lor ing Cenang, The Hague, iku panggonan kang paling populer karo nganti 60,000 wong. bubar, swimmers shivering diwenehi tuwung saka erwtensoep, sup kacang anget meaty.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

New Years Special Events In The Netherlands

 

Events khusus Ing Landa 2: tahun anyar cino

Apa sampeyan ngerti sing Walanda wis salah siji komunitas Cina paling gedhé ing Eropah? Kita mikir sing temtunipun worth a titik ing ndhuwur kita 10 Paling acara khusus ing Walanda! Padha duwe kuoso manggon ing Amsterdam, Rotterdam lan Den Haag, kang ana sawetara acara ngerayakno Imlek. ing Amsterdam, sirah kanggo Dam Square lan Nieuwmarkt / disarujuki dèning Hoge Zeedijk kanggo ndeleng parades naga, tarian singa, lan mercon. Sampeyan uga bisa rawuh aktivitas khusus ing department store De Bijenkorf, kalebu pelatihan kaligrafi, pagelaran musik lan upacara ngombé teh, utawa ing Buddhist temple Fo Guang Shan Panjenenganipun Hua.

Dina iku uga bab pangan, lan ing Amsterdam, sampeyan bisa mangan pangan sedhep ing pasar werna, ing Segara Palace (Europes pisanan ngambang Restaurant) utawa ing salah siji saka akeh restauranger sadawane Stormsteeg lan Geldersekade. Ing Hague, sampeyan bakal nemokake pameran Chinese ing atrium bale kutha lan ing Den Haags Chinatown watara Wagenstraat. Sampeyan bisa nemokake acara ing Rotterdam anjog nganti Imlek, ndhuwur mati dening sawijining dina riyaya sing sak Chinese wijkpark Lawas West lan Westkruiskade Chinatown. Yen superstitious, ing Cina New Years Eve mangan salad iwak mentah (yu sheng) kanggo nggawa apik luck utawa Fai hai, jinis seaweed, kanggo kamakmuran. Gong Xi Fa Cai! (Happy New Year!)

Bremen to Amsterdam Trains

Hannover kanggo Amsterdam Trains

Bielefeld kanggo Amsterdam Trains

Hamburg kanggo Amsterdam Trains

Chinese Special Events In The Netherlands

 

Events khusus Ing Landa 3: Keukenhof (Maret Kanggo May)

ing Keukenhof iku biso dibantah Taman paling misuwur ing Walanda. Ndeleng ing roso kagum ing yuta multi colored tulips blooming ing taman Walanda iki ayu saka pungkasan Maret kanggo agêng. The Keukenhof, kang liya Taman pawon, wis watara wiwit abad kaping 15 lan isine kekalahan a 32 hektar. iki dina, ing Keukenhof nampani 800.000 pengunjung tahunan.

Salah siji saka highlights saka 2018 tema ana gigantic kembang bohlam mozaik, panutup area 250m2 lan dumadi saka 50.000 tulips, hyacinths anggur, lan crocuses. Apa bakal edition sabanjure kuning kumpul?

Dortmund kanggo Amsterdam Trains

Essen kanggo Amsterdam Trains

Dusseldorf to Amsterdam Trains

Cologne to Amsterdam Trains

Keukenhof, Special Events In The Netherlands

 

4: Restaurant Week National

Yen Special Events in Walanda kalebu pangan free, sampeyan bisa count kula ing! ing 50% mati, iku prakteke sing nyolong! Dolan maring Walanda iki Festival kanggo foodies, where you can dine in some of the top restaurants in the Netherlands for crazy discounts.

Hundreds of participating restaurants in many kutha Walanda kurban surprise menu nedha bengi telu mesthi kanggo tingkat khusus 28,50 Euros. Michelin mbintangi restoran ngisi ragad ekstra, lan restoran kadhaptar ing ndhuwur 250 uga mbutuhake tambahan cilik. Apa sing foodie karo budget winates utawa mung penasaran kanggo nyoba metu sawetara opsi nggoleki panedhaan beda tanpa panggolekan akeh banget saka bolongan ing dompet, sampeyan bakal tresna Restaurant Week. penawaran khusus njupuk Panggonan kaping pindho taun ing Walanda.

Kanggo wis luwih gampang kanggo Book Tabel, nglumpukake acara wis digawe dhaptar 500 restoran Agencies, saben kutha, ing situs web Restaurant Week.

Bonn kanggo Amsterdam Trains

Aachen kanggo Amsterdam Trains

Koblenz kanggo Amsterdam Trains

Frankfurt to Amsterdam Trains

National Restaurant Week, Holland

 

5: Kings Day (April 27)

Salah sawijining prastawa sing khusus ing Walanda, yen ora salah siji sing paling nyenengake lan semrawut, iku On Kings Day, which punika King Willem Alexanders birthday. kutha Walanda tuan rumah pihak werna, pasar tumo, lan aktivitas, ngowahi kabèh Walanda menyang Festival paling gedhe ing taun. Temtunipun bisa nambah iki kanggo salah siji sing paling acara khusus ing Walanda! Wong Kepala metu kanggo ngrameke, muter musik, macak ing orange lan duwe kabeh babak apik, yen ora semrawut, wektu. Kings Night dirayakake ing wengi sadurunge Kings Day, karo pihak alam bébas ing pusat kutha narik kawigaten akeh saka mil watara.

Osnabruck kanggo Amsterdam Trains

Lubeck kanggo Amsterdam Trains

Bremerhaven kanggo Amsterdam Trains

Kiel kanggo Amsterdam Trains

 

Events khusus Ing Landa 6: kembang

Apa kowe tau sekseni url dhuwur sangang meter, dijamin ing kembang lan gliding liwat lurung-lurung, powered dening nanging Cacahing anggota? Inggih, sing bakal panjenengan! kembang Zundert wis arakan kembang paling gedhé ing donya tanggung digawe dening sukarelawan. Saben taun saben dusun nyoba kanggo mbangun ngawang paling ayu iku wis tau dibangun. Dolan maring acara khusus banget iki ing Zundert sing bakal kepunjulen. Corso Zundert iku kabeh babagan ningali lan, ing, pracaya!

Kassel kanggo Amsterdam Trains

Mannheim Amsterdam Trains

Fulda kanggo Amsterdam Trains

Heidelberg kanggo Amsterdam Trains

Bloemencorso, Special Events In The Netherlands

 

Events khusus Ing Landa 7: Relief Leiden (Relief Of Leiden)

ing 10 Paling acara khusus ing Walanda kudu kalebu tradisi, mesthi. Acara Leiden iku salah siji saka wong-wong mau! Lan ngangenang pengepungan Spanyol lan relief sakteruse saka kutha ing 1574. Leiden dadi siji Festival gedhe kanggo rong dina ing saurutan. Seneng arakan, padha seneng-seneng, pasar, konser, katelu, mercon, lan masakan.

Senadyan fun katelu padha lan akeh, Leidens Ontzet iku prayaan karo akeh tradhisi karo makna sejarah. Esuk telung Oktober wiwit karo reveille ing bale kutha. herring Free lan roti putih sing banjur diwenehi metu ing Leiden Waag. Sampeyan banjur bisa seneng kumpul musik ing Van Der Werf park lan layanan ing Pieterskerk. Ing wong sore tradisional mangan wortel lan trikatuka godhok disebut hutspot. Perayaan mungkasi karo firework show grand.

Trier kanggo Amsterdam Trains

Luksemburg Amsterdam Trains

Antwerp kanggo Amsterdam Trains

Ghent kanggo Amsterdam Trains

Leidens Ontzet Holland

 

Events khusus Ing Landa 8: sail Amsterdam

SAIL traditionally starts with the Arakan: atusan kapal sail menyang IJ lan mbentuk ngarsane unik kang sampeyan ora bakal lali. Ing dina iki, sawetara cocog ing banyuné njupuk, kalebu Skutsjesilen(sailing karo kapal Frisian khas). The Royal Netherlands Navy uga bakal nampilake skills ing banyu.

Sabanjure kanggo kabeh kegiatan ing banyu, ana uga kathah apa ing wharves, kang ndadekake supaya khusus. Program sail pamer hiburan, gambar, budaya, music, lan aktivitas singing lan anak.

Sail Amsterdam njamin sing armada nyengsemaken lan tandhinganipun kapal dhuwur, warisan sailing pakaryan, kapal modern, kapal Angkatan segara Jerman, lan réplika.

Liège kanggo Amsterdam Trains

Leuven kanggo Amsterdam Trains

Attractions kanggo Amsterdam Trains

Oostende kanggo Amsterdam Trains

Sail Amsterdam, Special Events In The Netherlands

 

Events khusus Ing Landa 9: Tenting Days

campings khusus, terjangkau camping, lan camping ing alam bébas iku bisa ing Walanda sak Tenting Days (Saka tarub Paduka). Organisasi saka Tenting Dina cooperates karo akeh partners. yaiku; Sites camping, Society Pelestarian Alam Monumen ing Walanda, uga Forestry Komisi. Diwenehi kasempatan kanggo camp ing paling menarik, lokasi mirah lan alam bébas saka Noordoostpolder. Iku uga super fun kanggo wong diwasa lan bocah memper!

Genk kanggo Amsterdam Trains

Lanaken kanggo Amsterdam Trains

Namur kanggo Amsterdam Trains

Kortrijk kanggo Amsterdam Trains

Tenting in the woods

 

Events khusus Ing Landa 10: Parkpop

Parkpop iku salah siji saka acara pop paling gedhé ing Walanda, dianakaké saben taun ing pungkasan Minggu Juni. Apa ndadekake supaya khusus, iku temen free!

A acara biasa wiwit 1981, Festival pop nasional iki wis sijine The Hague ing peta. Thanks kanggo pameran music free ing ukuran gedhe. Kanggo akèh taun, iku malah gratis pop festival music in kabeh Eropah! Sampeyan bisa nyana liwat 350.000 wong ing Festival iki apik tenan.

Yen teka saka sisih liyane The Hague, iku idea gedhe kanggo siklus menyang tutupéng ing Zuiderpark.

Brussels to Langkawi Trains

Antwerp kanggo The Hague Trains

Ghent kanggo The Hague Trains

Brugge kanggo The Hague Trains

Parkpop event in the netherlands

 

Kita dijenengi 10 Paling acara khusus ing Walanda, nanging ana kaetung wong. Njaluk ing Sepur karo bantuan saka Simpen A Train lan ndeleng dhewe!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Paling Acara Khusus Ing Landa” dhateng situs? Sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/special-events-netherlands/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)