(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 15/02/2020)

Lamun kakarék dipindahkeun ka Walanda atawa nu mikiran nu luncat kana karéta ka neng salila sawatara poé, anjeun meureun wondering naon 10 Paling Kajadian Husus Dina The Walanda anu. Anjeun bakal pleased uninga aya loba kasampak maju ka, euweuh urusan naon waktu taun anjeun didatangan.

Kitu ogé festival pop epik, aya unik acara husus di Walanda nu moal manggihan mana sejenna: celebrations patali ka monarki Walanda, windmills, jeung tulip. acara ieu kabeh cara hebat ngarasakeun diri jeung neangan immersed dina cara Walanda ngalakonan hal!

 

Kajadian husus Dina The Walanda 1: Anyar Taun Poé beuleum (Nieuwjaarsduik)

Ieu salah sahiji jalma acara husus di Walanda anu teu keur suri hearted! Mun rék ngamimitian seger sataun, nyandak hiji beuleum chilly dicokot dina Poé Taun Anyar (Poé Taun Anyar urang). festival Walanda ieu dimimitian ku klub ngojay di 1960. Nyaéta 209 lokasi beuleum di Walanda anjeun tiasa nyandak beuleum a. sanajan, diving kana Laut Kalér di Scheveningen, Den Haag, teh lokasi pang populerna jeung nepi ka 60,000 jelema. afterward, swimmers shivering dibere cangkir erwtensoep, a sup kacang polong haneut meaty.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

New Years Special Events In The Netherlands

 

Kajadian husus Dina The Walanda 2: Taun Anyar Cina

Naha anjeun nyaho yén Walanda boga salah sahiji komunitas Cina panglobana di Éropa? Urang mikir yén pasti patut titik dina luhureun kami 10 Paling acara husus di Walanda! Aranjeunna utamana hirup di Amsterdam, Rotterdam sarta Den Haag, nu aya sauntuyan acara celebrating Taun Anyar Cina. di Amsterdam, sirah kana Dam Square jeung Nieuwmarkt / Zeedijk ningali parades naga, tarian singa, jeung kembang api. Anjeun oge bisa hadir kagiatan husus dina department store De Bijenkorf, kaasup bengkel kaligrafi, pagelaran musik jeung upacara tea, atawa dina kuil Budha Fo Guang Shan Anjeunna Hua.

poé oge ngeunaan dahareun, sarta di Amsterdam, anjeun bisa dahar kadaharan ngeunah di pasar jalan, di Laut Istana (Europes munggaran floating réstoran Cina) atanapi di salah sahiji loba réstoran Cina sapanjang Stormsteeg na Geldersekade. Di Den Haag, anjeun bakal manggihan festival Cina di atrium tina aula kota na di Den Haags Chinatown sabudeureun Wagenstraat. Anjeun tiasa manggihan acara dina Rotterdam ngarah nepi ka Taun Anyar Cina, topped kaluar ku poe celebrations sabudeureun Cina wijkpark Heubeul Kulon jeung Westkruiskade Chinatown. Mun anjeun tahayul, on Cina Anyar Taun Hawa tuang salad lauk atah (yu Moldoveanu) mawa alus tuah atawa mawi hai, tipe juket laut, pikeun karaharjaan. Gong Xi Fa Cai! (Wilujeng taun énggal!)

Bremen ka Amsterdam Kareta

Hannover ka Amsterdam Kareta

Bielefeld ka Amsterdam Kareta

Hamburg ka Amsterdam Kareta

 

Chinese Special Events In The Netherlands

 

Kajadian husus Dina The Walanda 3: Keukenhof (March Pikeun Méi)

The Keukenhof nyaeta arguably taman kawentar di Walanda. Gaze dina angen dina jutaan multi warna tulip mekar di taman Walanda ieu geulis ti ahir Maret nepi pertengahan Mei. The Keukenhof, nu hartosna pawon taman, geus sabudeureun ti abad ka-15 sarta nyertakeun whopping a 32 hektar. Sababaraha dinten kapengker, nu Keukenhof ngabagéakeun 800.000 datang taunan.

Salah sahiji highlights tina 2018 tema ieu gigantic kembang bohlam mosaic, ngawengku hiji wewengkon 250m2 sarta diwangun ku 50.000 tulip, hyacinths anggur, sarta crocuses. Naon bakal édisi salajengna entail?

Dortmund ka Amsterdam Kareta

Essen ka Amsterdam Kareta

Düsseldorf ka Amsterdam Kareta

Cologne ka Amsterdam Kareta

 

Keukenhof, Special Events In The Netherlands

 

4: Rumah Makan Minggu Nasional

Mun Kajadian Husus di Walanda kaasup dahareun gratis, anjeun tiasa kaétang kuring di! di 50% kaluar, éta praktis hiji maok! Didatangan Walanda ieu festival pikeun foodies, where you can dine in some of the top restaurants in the Netherlands for crazy discounts.

Hundreds of participating restaurants in many kota Walanda nawiskeun kejutan menu dinner tilu tangtu pikeun laju husus 28,50 euro. Michelin dibéntangan réstoran ngeusi batre hiji fee tambahan, sarta réstoran didaptarkeun di luhur 250 ogé merlukeun suplement leutik. Naha anjeun hiji foodie kalayan anggaran kawates atawa ngan saukur panasaran coba kaluar sababaraha pilihan rupa makan béda tanpa putting teuing tina liang di dompét anjeun, lajeng anjeun bakal cinta Rumah Makan Minggu. tawaran husus Ieu lumangsung dua kali sataun di Walanda.

Sangkan leuwih gampang buku méja, ti panitia acara geus dijieun daptar nu 500 réstoran milu, per kota, dina ramatloka réstoran Minggu.

Bonn ka Amsterdam Kareta

Aachen ka Amsterdam Kareta

Koblenz ka Amsterdam Kareta

Frankfurt ka Amsterdam Kareta

National Restaurant Week, Holland

 

5: raja Poé (April 27)

Salah sahiji acara nu husus di Walanda, mun teu salah nu paling senang jeung kacau, nyaeta Dina raja Poé, which nyaeta raja Willem Alexanders ulang. kota Walanda imah pihak jalan, pasar loak, jeung kagiatan, ngarobah sakabeh Walanda kana festival pangbadagna taun. Anjeun pasti bisa nambahkeun ieu salah sahiji anu pang acara husus di Walanda! Jalma kantor kaluar ngagungkeun, maén musik, pakéan nepi di jeruk sarta boga hiji kabeh buleud alus, lamun henteu kacau, waktu. Raja wengi sohor peuting tadi raja Poé, kalayan pihak liar di puseur kota attracting panongton ti mil sabudeureun.

Osnabruck ka Amsterdam Kareta

Lubeck ka Amsterdam Kareta

Bremerhaven ka Amsterdam Kareta

Kiel ka Amsterdam Kareta

 

Kajadian husus Dina The Walanda 6: kembang

Dupi anjeun kantos disaksian a ngambang jangkung salapan méteran, katutupan di kembang jeung gliding ngaliwatan jalan, Powered by nanaon tapi Tamsyah? sumur, Anjeun rék! kembang Zundert ieu teh parade kembang pangbadagna di dunya sagemblengna dijieun ku sukarelawan. Unggal taun unggal dukuh nyoba ngawangun ngambang paling geulis eta geus kantos diwangun. Didatangan acara pisan husus ieu Zundert anjeun bakal overwhelmed. Corso Zundert téh sadayana ngeunaan ningali na, di nu, percanten!

Kassel ka Amsterdam Kareta

Mannheim ka Amsterdam Kareta

Fulda ka Amsterdam Kareta

Heidelberg ka Amsterdam Kareta

Bloemencorso, Special Events In The Netherlands

 

Kajadian husus Dina The Walanda 7: Relief di Leiden (Relief Of Leiden)

The 10 Paling acara husus di Walanda kudu ngawengku tradisi, tangtosna. Acara Leiden anu salah sahijina! Ieu commemorates dikepungna Spanyol sarta relief saterusna kota di 1574. Leiden janten salah festival gede pikeun dua poé berturut. Ngarasakeun parade, fun adil, pasar, konser, pihak, kembang seuneu, na masakan tradisional.

Najan fun pihak adil jeung sababaraha, Leidens Ontzet mangrupakeun hajatan kalawan loba tradisi mibanda hartos sajarah. Isuk tilu Oktober dimimitian ku reveille di aula kota. Herring bébas jeung roti bodas nu lajeng dibikeun kaluar dina Leiden Waag. Anjeun teras bisa ngarasakeun papanggihan musik dina Van Der Werf taman sarta jasa di Pieterskerk. Di urang malem tradisional tuang a wortel jeung bawang Stew disebut Hutspot. The festivities mungkas ku firework acara grand.

Trier ka Amsterdam Kareta

Luksemburg ka Amsterdam Kareta

Antwerp ka Amsterdam Kareta

Ghent ka Amsterdam Kareta

Leidens Ontzet Holland

 

Kajadian husus Dina The Walanda 8: Kawih Amsterdam

SAIL traditionally starts with the pawey: ratusan kapal balayar kana IJ sarta ngabentuk tetempoan unik nu moal poho. Dina dinten di handap, sababaraha patandingan dina tempat cai nyokot, kaasup Skutsjesilen(sailing ku kapal Frisian has). Royal Walanda Angkatan Laut ogé bakal nembongkeun pangabisa maranéhanana dina caina.

Salajengna ka sadaya aktivitas dina caina, aya ogé nyatu ulah dina wharves, nu ngajadikeun eta kitu husus. Program Kawih boasts hiburan, seni, kabudayaan, musik, jeung kagiatan olahraga jeung barudak.

Kawih Amsterdam jaminan hiji armada impressive na incomparable tina kapal jangkung, warisan sailing karajinan, kapal modern, kapal angkatan laut, sarta réplika.

Liege ka Amsterdam Kareta

Leuven ka Amsterdam Kareta

Bruges ka Amsterdam Kareta

Oostende ka Amsterdam Kareta

Sail Amsterdam, Special Events In The Netherlands

 

Kajadian husus Dina The Walanda 9: Tenting Days

campsites husus, affordable kémping, sarta kémping di alam liar anu mungkin di Walanda dina mangsa Tenting Days (Ti tenda Anjeun). Organisasi tina Tenting Days cooperates kalawan loba mitra. nyaéta; loka kémping, Paguyuban kanggo dingawitan tina Pengetahuan Alam monumen di Walanda, kitu ogé Komisi Kehutanan. Anjeun dibere kasempetan pikeun camp di paling istiméwa, lokasi mirah jeung liar ti Noordoostpolder. Éta ogé super fun for geus dewasa sarta kids sapuk!

Genk ka Amsterdam Kareta

Hasselt ka Amsterdam Kareta

Namur ka Amsterdam Kareta

Kortrijk ka Amsterdam Kareta

Tenting in the woods

 

Kajadian husus Dina The Walanda 10: Parkpop

Parkpop mangrupa salah sahiji acara pop panggedena di Walanda, anu dilaksanakeun warsihan dina Minggu tukang Juni. Naon ngajadikeun eta kitu husus, téh nya éta sagemblengna bébas!

Hiji acara biasa saprak 1981, festival pop nasional ieu geus nempatkeun Den Haag dina peta. Hatur nuhun ka festival musik bébas dina skala badag. Salila sababaraha taun, ieu malah panggedena bébas pop festival musik di sakabéh Éropa! Anjeun bisa ngaharepkeun ngaliwatan 350.000 jalma dina festival ieu Heboh.

Mun anjeun datang ti bagian séjén tina Den Haag, eta mangrupakeun gagasan gede pikeun siklus ka tempat di Zuiderpark.

Brussel ka Den Haag Kareta

Antwerp ka Den Haag Kareta

Ghent ka Den Haag Kareta

Brugge ka Den Haag Kareta

Parkpop event in the netherlands

 

Kami geus ngaranna teh 10 Paling acara husus di Walanda, tapi aya countless batur. Meunang dina karéta kalayan bantuan Simpen A Train sarta ningali keur diri!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Paling Kajadian Husus Dina The Walanda” onto situs anjeun? Anjeun tiasa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/special-events-netherlands/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)