(Paling Keri Dianyari On: 14/09/2019)

Nggolek Universitas Paling Biasa Ing Eropah? Banjur maca ing! We ngerti milih universitas iku pilihan penting. mesthi, salah siji kudu njupuk menyang wawasan ajaran lan fasilitas learning sing universitas nawakake nalika milih kang siji kanggo rawuh. Nanging, kadhangkala koyo isine weteng iku apik kanggo pindhah ing banget. Punika ing Simpen A Train kita wis rampung sawetara riset iki kanggo sampeyan lan nyawiji dhaptar Paling Universities Biasa. Kabeh padha gumunggung arsitektur biasa. Sawetara duwe Sajarah sange, nanging sawetara saka universities liyane mentas diadegaké uga Bintang ing dhaftar iki. Padha kurban estetis liyane kontemporer karo bangunan modernist lan fitur seni. Ayo kita ngerti apa sing paling disenengi!

 

Universitas Bologna, Italia

Bologna University is one of the Most Spectacular Universities In Europe

ing Universitas Bologna ing Italia dianggep minangka universitas paling tuwa ing donya, Duwe wis didegaké ing 1088. Dhaptar iki saka Paling Universities Biasa ing Eropah, nanging iki bisa dianggep satunggal paling biasa ing donya. Digambarke ngisor iki Palazzo Poggi, salah siji saka bangunan utama universitas. Kagungan telu saka universitas musium karo pameran ing sejarah alam, anatomi, Kebidanan, fisika, lan kimia. Ya, maca sing tengen. Padha duwe musium dhewe!

Nanging wong-wong sing ora mung bangunan ngirim ngunjungi nalika scoping metu Paling Universities Biasa. Ana akeh bangunan ing universitas sing ngirim sijine dhaftar kudu-riko. Iki kalebu College of Spain, pink a, bangunan cloistered gabungke loro Gotik lan Renaissance unsur ing sawijining rancangan. Uga arsitektur kepileh, universitas iki dadi panggonan kanggo sawijining kebon botani 2-hectare.

Cara Get Ana By Train?

Amarga lokasi lan geografi sawijining pusat, Bologna wis dikembangaké menyang salah siji saka transportasi sepur utama pusat saka lor Italia. Iku banget sarta disambungake karo pusat Italia utama.

  • Bologna punika 37 menit saka Florence
  • 2-hr 20-min saka Roma
  • 2 jam saka Venice
  • 1 jam saka Ferrara
  • A modern sepur-kacepetan dhuwur ngidini sik njongko Milan ing kira-kira 65 menit.
  • Cabang saka baris iki nyambung Bologna karo Roma.

cathetan sisih: Nalika njupuk Sepur kidul saka Milan, ora lali kanggo nyekel sak klebatan saka Duomo kelebu ndhuwur Bologna ing sisih kidul. Iku utamané menarik ing sunset.

Venice kanggo Trains Bologna

Florence kanggo Trains Bologna

Roma kanggo Trains Bologna

Milan kanggo Trains Bologna

 

Universitas Rostock, Jerman

ing Universitas Rostock ora mung dadi universitas paling tuwa ing Baltik Region; iku uga paling sugeh ing tradisi. Lan mesthi, salah siji saka Universities Paling Biasa Ing Eropah. Minangka didegaké ing 1419, bakal rauh mèngeti ulang 600th sawijining. Iku bakal katon maneh ing tradisi dawa ingkang siswa lan dilakoni riset. Bangunan Gothic-gaya, gegandhengan karo avenues wit-diantrekake lan taman nggawe kanggo setelan nggumunke. Ing tengah universitas punika mripat-keno bangunan utama kang menarik pisanan kanggo nambah iki kanggo ing Paling Universities Biasa. Iku dumunung ngelawan taman lan sumbering, titik sampurna kanggo mahasiswa lan pengunjung kanggo nglampahi sawetara wektu admiring ing njaba sugih bangunan.

Universitas Rostock dumadi saka sangang fakultas tradisional lan siji fakultas interdisipliner tengah kang ilmuwan lan siswa saka kabeh fakultas kolaborasi nindakake panaliten ing papat kothak utama:

  1. urip, cahya, lan prakara
  2. sistem Maritime
  3. Tuwa saka individu lan masyarakat
  4. kawruh – Budaya – transformasi

Universitas Rostock punika satunggal Jerman karo sawetara banget saka sudhut subjek. Nawakake luwih saka 100 Kursus: 34 rampung karo sarjana, 56 karo gelar master, 37 (kalebu guru) karo ujian negara lan 3 karo Ph.D a. Salajengipun, Pusat Keguruan lan Research Educational ora mung tumindak riset pendidikan nanging uga dianggo ing ningkataken mutu guru latihan.

Cara Get Ana By Train?

Pengin ngerti carane njaluk siji saka Paling Universities Biasa Ing Eropah? Whichever arah sing lelungan saka (e.g. Rostock utawa Schwerin, Berlin utawa Hamburg), njupuk Sepur nganti tekan stasiun sepur Wismar. saka kene, sampeyan bisa nyekel bis kanggo bis-mandeg ing J.-R.-Becher-Strasse kanthi nggunakake garis 4 utawa G (menyang Ostseeblick) utawa B-D (menyang Seebad Wendorf). Iku mung siji-menit mate saka bis-mandeg tengen car taman kanggo Kampus.

(Kanggo rencana jaringan rute kutha bus, jadwal lan prices, please visit situs web saka kutha Hansa saka Wismar.

Berlin kanggo Trains Rostock

Hamburg kanggo Trains Rostock

Schwerin kanggo Trains Rostock

Wismar kanggo Trains Rostock

Aarhus University, Denmark Apa Kita Last Universities Biasa Ing Eropah

Spectacular Aarhus University

Aarhus University dumunung ing kutha paling gedhé kaloro Denmark lan wis ditondoi dening kampus ijo sawijining, lengkap karo lake a. universitas punika conto sampurna saka carane struktur wong-digawe lan lingkungan alam bisa ing harmoni ingkang sampurna. Tontonan dening bangunan utama, sampurna. Akeh bangunan padha dirancang déning arsitek Denmark C.F. Moller ing desain modernist sing nuduhake pemuda universitas. Moller lan partners kang Kay Fisker lan Povl Stegmann padha tanggung jawab kanggo bangunan kuning-bata. Lagi unik uga khusu kanggo universitas. Bangunan utama wis awit wis dianggep salah siji saka 12 paling karya arsitektur wigati jroning sajarah Danish. Salah siji saka akeh alasan iku salah siji saka Paling Universities biasa.

kanthi luwih saka 44,000 siswa, iku universitas paling gedhé kaloro ing negara. Dumadi saka patang fakultas ing Arts, Ilmu lan Teknologi, Health, lan Bisnis lan Ilmu Sosial.

global mengorientasikan, universitas wis ngganti program ing panggonan karo liwat 50 institusi donya. Iki kalebu Universitas artik, Jaringan Utrecht, the Nordic Centre Fudan and the Nordic Centre India.

Cara Get Ana By Train?

Aarhus dumunung ing salah siji saka simpangan sepur paling penting ing Denmark. Ana mangkat jam ing sisih lor, kidul, lan kulon. Saka Kidul lan Eropah Tengah, sambungan sing liwat Hamburg / Flensburg. wektu Travel from Hamburg kanggo Aarhus iku kira-kira limang jam. Saka negara Eropah Wétan olahraga sambungan kanggo Aarhus pindhah liwat Polandia lan Copenhagen. Aarhus wis layanan jam kanggo lan saka Copenhagen. Bukaan Tunnel ing wonten ing Sabuk Great wis dipuncekak lelampahan dening siji jam. trip saiki njupuk telung lan setengah jam. Ana sawetara sambungan dina kanggo Swedia, Jerman lan liyane Eropah.

Trains bound kanggo stasiun sepur Aarhus ninggalake Copenhagen Airport jam. Regane kira DKK 410 kanggo tiket siji-cara (kalebu leladen jog).

 

Siap miwiti Reviewing opsi? Book tiket Sepur saiki nalika cuaca anget luwih, karo bantuan saka Simpen A Train!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Paling Biasa Universities Ing Eropah” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/spectacular-universities-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)