(Last Updated On: 14/09/2019)

Neangan anu Paguron luhur Kalolobaan spektakuler Di Éropa? Lajeng maca dina! Urang nyaho milih universitas mangrupa pilihan penting. Tangtosna, hiji kudu tumut kana tinimbangan ajar na fasilitas diajar yén universitas nawarkeun lamun milih anu salah hadir. Sanajan, kadang rarasaan Gut téh alus pikeun balik kana teuing. di dieu di Simpen A Train kami geus rengse sababaraha panalungtikan pikeun anjeun sarta disusun daptar nu Paling Paguron luhur spektakuler. Éta sadayana boast arsitéktur spektakuler. Sababaraha boga hiji sajarah endah, Tapi sababaraha universitas leuwih karek ngadeg ogé diulas dina daptar ieu. Aranjeunna nawarkeun estetika langkung kontemporer sareng wangunan modernist na fitur seni. Hayu urang nyaho naon favorit anjeun!

 

Universitas Bologna, Itali

Bologna University is one of the Most Spectacular Universities In Europe

The Universitas Bologna di Itali dianggap salaku universitas pangkolotna di dunya, sanggeus kungsi diadegkeun dina 1088. Daptar ieu teh Paling Paguron luhur spektakuler di Éropa, tapi ieu bisa dianggap salah sahiji universitas nu spektakuler di dunya. Gambar di handap ieu nu Palazzo Poggi, salah sahiji wangunan utama universitas. Éta imah tilu sahiji universitas urang museum kalawan paméran on sajarah alam, anatomi, obstetrics, Élmu fisika, jeung kimia. nuhun, maca katuhu nu. Aranjeunna gaduh museum sorangan!

Tapi aranjeunna henteu hijina wangunan nu kedah didatangan nalika scoping kaluar Paling Paguron luhur spektakuler. Aya loba wangunan dina universitas anu sakuduna anjeun ditunda daftar must-kadatangan anjeun. Ieu kaasup College of Spanyol, pink a, Wangunan cloistered incorporating duanana Gothic sarta Renaissance elemen dina rarancang na. Kitu ogé arsitektur exquisite, universitas nyaeta imah taman botanis 2-héktar.

Kumaha Ka Cokot Aya Ku Train?

Alatan lokasi jeung géografi sentral na, Bologna geus maju kana salah sahiji angkutan kareta utama hubs tina kalér Italia. Hal ieu kacida alusna-hubungkeun jeung puseur Italia utama lianna.

  • Bologna nyaeta 37 menit ti Florence
  • 2-hr 20-mnt tina Roma
  • 2 jam ti Venice
  • 1 sajam ti Ferrara
  • A modern garis kareta-speed tinggi ngamungkinkeun ngahontal Milan di kira 65 menit.
  • Cabang séjén tina garis ieu ngahubungkeun Bologna kalawan Roma.

catetan samping: Bari nyandak karéta kidul ti Milan, ulah poho nyekel hiji glimpse tina Duomo bertengger di luhur Bologna di kidul. Ieu utamana metot di Panonpoé Tilelep.

Venice kana Kareta Bologna

Florence kana Kareta Bologna

Roma pikeun Kareta Bologna

Milan ka Kareta Bologna

 

Universitas Rostock, Jérman

The Universitas Rostock teu mung universitas pangkolotna di Baltik Laut Region; eta oge richest dina tradisi. Sarta tangtu, salah sahiji Paguron luhur Kalolobaan spektakuler Di Éropa. Salaku eta diadegkeun dina 1419, eta baris geura-giru ngagungkeun ulang 600th na. Ieu bakal béda deui tradisi panjang ngadidik mahasiswa sarta ngalakonan panalungtikan. Wangunan Gothic-styled, gandeng jeung avenues tangkal-dijejeran na taman ngadamel pikeun netepkeun stunning. Di puseur universitas teh panon-catching wangunan utama anu katarik kami mimitina pikeun nambahkeun ieu The Paling Paguron luhur spektakuler. Ieu situated sabalikna taman jeung cai mancur, titik sampurna pikeun siswa jeung datang méakkeun sababaraha waktos admiring nu exterior euyeub wangunan.

Universitas Rostock diwangun ku salapan fakultas tradisional jeung hiji dosen interdisciplinary sentral nu elmuwan jeung mahasiswa ti fakultas kolaborasi jeung ngalakukeun panalungtikan di opat widang utama:

  1. kahirupan, cahaya, jeung masalah
  2. sistem maritim
  3. Sepuh individu jeung masarakat
  4. pangaweruh – kabudayaan – transformasi

Universitas Rostock nyaéta salah sahiji paguron luhur Jerman sareng rentang pisan lega subjék. Ieu nawiskeun leuwih ti 100 kursus: 34 rengse ku jajaka urang, 56 kalawan gelar master, 37 (kaasup guru) sareng ujian kaayaan jeung 3 kalawan Ph.D a. Saterusna, nu Center pikeun Keguruan sarta Panalungtikan atikan henteu ngan ngalaksanakeun panalungtikan atikan tapi ogé jalan dina ngaronjatkeun kualitas latihan guruna.

Kumaha Ka Cokot Aya Ku Train?

Hoyong terang kumaha carana meunang ka salah sahiji Paling Paguron luhur spektakuler Di Éropa? Whichever arah anjeun iinditan ti (e.g. Rostock atanapi Schwerin, Berlin atanapi Hamburg), nyandak karéta nu dugi ka ngahontal stasion kareta Wismar. ti dieu, Anjeun tiasa nyekel beus a kana beus-eureun di J.-R.-Becher-Strasse ku ngagunakeun garis 4 atanapi G (nuju Ostseeblick) atanapi B-D (nuju Seebad Wendorf). Ieu ngan hiji-menit leumpang ti ieu beus-eureun peuntas mobil parkir ka Kampus.

(Pikeun rencana jaringan tina ruteu kota beus, jadwal na harga, mangga buka teh ramatloka sahiji kota Hanseatic of Wismar.

Berlin kana Kareta Rostock

Hamburg kana Kareta Rostock

Schwerin kana Kareta Rostock

Wismar kana Kareta Rostock

Aarhus Universitas, Dénmark Dupi kami Tukang Paguron luhur spektakuler Di Éropa

Spectacular Aarhus University

Aarhus Universitas aya di kota kadua panggedéna Denmark sarta dicirikeun ku kampus héjo na, kumplit jeung danau a. universitas mangrupakeun conto sampurna kumaha struktur jieunan manusa jeung lingkungan alam tiasa dianggo dina harmoni sampurna. Nunjukkeun ku wangunan utama, sampurna. Loba wangunan anu dirancang ku arsitek Denmark C.F. Moller dina desain modernist nu ngagambarkeun nonoman sahiji universitas. Moller tur mitra na Kay Fisker na Povl Stegmann éta jawab wangunan konéng-bata. Aranjeunna unik ogé has pikeun universitas. Wangunan utama geus saprak geus dianggap salah sahiji 12 paling karya arsitéktur signifikan dina sajarah Denmark. Salah sahiji loba alesan éta salah sahiji Lolobana Paguron luhur spektakuler.

kalawan leuwih 44,000 mahasiswa, éta universitas kadua pangbadagna di nagara. Ieu ngandung opat fakultas di Seni, Élmu jeung Téhnologi, kasehatan, jeung bisnis sarta Élmu Sosial.

global orientated, universitas boga program pertukaran di tempat kalawan leuwih 50 lembaga dunya. Ieu ngawengku universitas tina Arktik, nu Network Utrecht, the Nordic Centre Fudan and the Nordic Centre India.

Kumaha Ka Cokot Aya Ku Train?

Aarhus perenahna di salah sahiji junctions kareta pangpentingna dina Denmark. Aya departures hourly ka kaler, kidul, jeung kulon. Ti Kidul jeung Éropa Tengah, éta sambungan anu via Hamburg / Flensburg. waktos perjalanan ti Hamburg mun Aarhus nyaéta kira lima jam. Ti nagara Éropa Wétan ngalatih koneksi ka Aarhus buka via Polandia sarta kopenhagen. Aarhus boga jasa hourly mun ti kopenhagen. Bubuka torowongan nu di handapeun Beubeur Great geus disingget dina perjalanan ku salah sahiji jam. perjalanan kiwari nyokot tilu satengah jam. Aya sababaraha sambungan poean ka Swédia, Jérman sarta sésana Éropa.

Karéta kabeungkeut pikeun stasiun kareta api Aarhus ninggalkeun kopenhagen Airport hourly. hargana ngeunaan DKK 410 pikeun tikét hiji-jalan (kaasup ngumpulkeun korsi).

 

Siap pikeun ngamimitian reviewing pilihan Anjeun? Buku tiket karéta ayeuna bari cuaca haneut lasts, kalayan bantuan Simpen A Train!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “Nu Maha spektakuler Paguron luhur Di Éropa” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/spectacular-universities-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)