Koha e leximit: 3 minuta Udhëtim nëpër Itali me tren është një eksperiencë të paharrueshme. Rrjeti i trenit Italisë lidhet me pothuajse çdo qytet të madh në Itali, duke e bërë të lehtë për të marrë nga vendi në vend. Udhëtim rreth me tren nuk është vetëm një mënyrë të shpejtë dhe efektive për të parë Italinë, por…