Koha e leximit: 4 minuta Backpacking është një nga mënyrat më emocionuese për të udhëtuar, dhe për arsye të mirë. Liria për të pasur të gjitha gjërat tuaja mbi kurrizin tuaj dhe Hopping nga treni për të trajnuar dhe një vend në tjetrin është një përvojë e pabesueshme. Pasi kjo është bërë kaq popullore, ne…