Koha e leximit: 5 minuta Është e vështirë për të zgjedhur vetëm 5 Dita Easy Udhëtime nga Milano me tren për të ndarë me ju. Kryeqyteti i modës i Italisë është i shkëlqyer me mundësi për të vizituar turistë. Jo vetëm që është e mbushur me të modës, por ajo ka një histori të pabesueshme, arkitekturë, dhe peizazhe të bukura…