Koha e leximit: 4 minuta Italia ndoshta ka kulturën më të madh kafe në tokë. Vendi i parë evropian për të importuar kafe nga Egjipti, Italia ka pasur kafene të suksesshme që prej shekullit të 16-të, dhe sot ne do t'ju këshillojë në 5 dyqane të mahnitshme kafe pranë stacionet e trenit në Itali. Ky artikull…