Koha e leximit: 3 minuta Blerja bileta treni në Evropë është gjithmonë emocionuese. Para së gjithash, në Save Një tren ne jemi gjithmonë në kërkim të biletave të trenit me kosto të ulët për ju. Ne kemi eksploruar tema si hotele të këndshme dhe udhëtime të bukura me trena. Por tema të nxehta në industrinë e trenit është…