Koha e leximit: 6 minuta Kontinentin e Evropës është një të plotë e të pasur të historisë, të shquar histori, aventurat, dhe nganjëherë një mister. Çdo kontinent ka vendosur vet mystifying vende. Megjithatë, duket se Evropa ka disa prej më të mahnitshme dhe misterioze vende në botë. Misteri gjithmonë ka…