Koha e leximit: 7 minuta Ka shumë gjëra Paris është i njohur për. Por gjëra të lirë për të bërë në Paris nuk është diçka e ajo është e njohur për. Ajo është e njohur për të qenë një nga vendet më romantike në botë. A kryeqytetin e modës dhe letrare edhe parajsë!…