Koha e leximit: 3 minuta Një linjë e re tren ka nisur, mbulimin Azerbajxhanin, Turqia, dhe Gjeorgjia. Linja mbulon mbi 820 Kilometra dhe strehon freights përveç trenave të udhëtarëve. Së pari, linja do të jetë i pari për të lidhur Evropa dhe Kina, ndërsa duke anashkaluar Rusinë. Treni do të operojë nga…