Order A Train Ticket TANI

etiketë: trenat

10 Shumica Streets bukura në Evropë

Koha e leximit: 5 minuta Evropa është e mbushur me disa nga rrugët më të bukura. Nga më elegante dhe ngjyra të pazakontë. Disa nga më të bukur rrugë në Evropë janë zbuluar tashmë dhe të mirë vendosur në rrugën e duhur turistik, por të tjerët janë të fshehura vërtetë gems se vetëm…

Modern Art Galleries në Evropë dhe ku të gjejnë ata

Koha e leximit: 3 minuta Dashamirët e artit modern kanë shumë vende për të vizituar në Evropë. Me një pasuri të tillë të zgjedhjes, ndoshta pjesa më e vështirë është zgjedhur një destinacion. Megjithatë, nëse jeni duke kërkuar për të vizituar pikat e nxehta kryeministrit Europës për eksplorimin artistik, pse nuk planifikoni udhëtimin tuaj rreth tij?…

5 Argetime mirë për fëmijët në Evropë

Koha e leximit: 3 minuta Udhëtim me fëmijët ose mund të jetë një makth ose koha më e mirë e jetës tuaj. Në sajë të natyrave të kërkuar të vegjlit tanë 'dhe dëshirën tonë për të kënaq ata, zakonisht nuk ka asnjë rrugë të mesme. Megjithatë, ka mënyra për ju për të udhëtojnë me fëmijët…

Qytetet më të mira në Evropë për Pazar By Train

Koha e leximit: 4 minuta përvoja të reja janë një motiv i shkëlqyer për të udhëtuar. Megjithatë, nganjëherë një pamje turistike-miqësore nuk mund të mbajë një qiri në një zbavitje pazar, sado mbresëlënëse. Njerëzit që e vizitojnë për pazar e di këtë, dhe për fat të mirë ka shumë qytete në Evropë ku ata mund të lëshohen…

Njohja Siderodromophobia

Koha e leximit: 3 minuta Udhëtim mund të jetë terapeutik për disa; ndërsa e njëjta gjë mund të çojë në shumë fobi për të tjerët. Njerëzit që pëlqejnë udhëtimet ndoshta do të shikojnë edhe rezervimin e vendeve të trenit për udhëtimin dhe do të sigurojnë që të udhëtojnë. Ky artikull është shkruar për të edukuar…

Pse Ju duhet të trajnojë të udhëtuar në dimër në Paris

Koha e leximit: 3 minuta Train udhëtimit në dimër në Paris vjen me shumë gjallërim. Para së gjithash, kjo është mënyra më e rehatshme për të udhëtuar. Vendet jane te bollshme, duke e lejuar ju më shumë legroom se ju do të në një avion. Shkuarja me tren është gjithashtu një nga mënyrat më të sigurta për…

Copyright © 2021 - Ruaj një tren, Amsterdami, Holandë