Koha e leximit: 6 minuta Si ju të gjithë e dimë, Venecia është qyteti më unike lezetshëm në të gjithë Evropën, nëse jo bota. Italianët e bëri atë tërësisht jashtë kanaleve dhe pasazhe të vogla, të cilat shtrihen në një ishull. Kjo e ka kthyer qytetin në një nga…