Реадинг Тиме: 7 минута
(Последње ажурирано: 16/09/2022)

Путовање са децом за Европу може бити изазов. Тако, веома је важно додати неколико активности у којима би деца уживала, попут посете неком од 10 најбољи зоолошки вртови у Европи. Неки од најбољих зоолошких вртова на свету су у Европи. У срцу најбољи градови у Европи, има зелених светилишта, и 10 најбољи зоолошки вртови које треба посетити са децом у Европи.

1. Зоолошки врт Сцхонбрунн у Бечу

Сцхонбрунн Зоолошки врт у Бечу, је такође био дом 500 врста животиња, Од 1752. На пример, најстарији зоолошки врт у Европи дом је афричког слона и џиновске панде. Тхе 42 хектара бечког зоолошког врта налази се унутар палате и има неке невероватне атракције за децу и родитеље.

На пример, кућа прашуме у зоолошком врту је сјајна копија праве прашуме коју је направио човек са грмљавином. Док лутате уоколо како бисте припазили на азијске видре с малим канџама и вампирске ракове. Додатно, Кућа поларних медведа, тигрови и гепарди, кућа коала, и још много домова дивне животиње чекају на вас.

Улаз у бечки зоолошки врт Сцхонбрунн је бесплатан уз бечку пропусницу. Тамо можете доћи подземном железницом У4 Хиетзинг.

Милано до Венеције цене возова

Цене возова од Фиренце до Венеције

Цене возова од Болоње до Венеције

Цене возова од Тревиса до Венеције

 

Schonbrunn Zoo In Vienna Elephant

2. 10 Најбољи зоолошки вртови у Европи: Алпски зоолошки врт у Инсбруку

Смештен у даху Тирол у Аустрији, у алпском зоолошком врту у Инсбруцку живи више од 150 животињске врсте. Овај невероватни зоолошки врт пронаћи ћете у подножју планинског венца Нордкетте у аустријским Алпима. Тако, ако планирате породично путовање у Алпе, побрините се за време за Алпензоо Иннсбруцк.

Ваша деца би била апсолутно задивљена смеђим медведима, Рис, златни орлови, видре, а ватрени даждевњак. Ово је само неколико животињских врста које ћете видети у алпском зоолошком врту. Док ће се ваша деца дивити животињама, одвешће те прекрасним погледом.

Можете доћи до овог невероватног зоолошког врта јавним превозом, од Центар града. у наставку, постоје разне опције за зоолошки врт по повољним ценама, тако да можете све видети.

Цене возова од Минхена до Инзбрука

Цене возова Салзбург до Иннсбруцк

Цене возова Оберстдорф до Иннсбруцк

Цене возова из Граца до Иннсбруцка

 

Bear in Alpine Zoo In Innsbruck

3. Најбољи зоолошки врт у Чешкој: Прашки зоолошки врт

Праг је познат по својим запањујућим мостовима, сценски погледи, архитектура, и забаве. Међутим, мало људи зна за прашки зоолошки врт, и то је почасно место међу најбољим европским зоолошким вртовима које треба посетити са децом.

О.5 квадратних километара чине прашки зоолошки врт једним од највећих зоолошких вртова у Европи, становање више од 4000 Животиње. Тако, има пуно павиљона и животиња за поздрав, на пример, Сханти азијски слон, Бикира, пријатељска горила, и још много јединствених и лепих животиња.

Прашки зоолошки врт отворен је свакодневно и доступан му је аутобусом или трамвајем. Наш савет за сјајну породичну забаву у Прагу је да планирате целодневни породични излет у прашки зоолошки врт, јер би ваша деца апсолутно желела да све то истраже.

Цене возова од Нирнберга до Прага

Цене возова од Минхена до Прага

Цене возова Берлин - Праг

Цене возова од Беча до Прага

 

4. 10 Најбољи зоолошки вртови у Европи: Берлински зоолошки врт

У најстаријем зоолошком врту у Немачкој живе неке од изванредних животиња на свету. Чилеански фламинго и афрички пингвин само су неки од посебних становника које ћете срести током породичне посете берлинском зоолошком врту. Ретке и егзотичне животиње чине Берлин једним од најбољих зоолошких вртова које можете посетити са својом децом у Европи.

Берлински зоолошки врт налази се у средишту једне од најузбудљивији градови у Европи, а зоолошки врт није изузетак. Ако сте у граду за дуги викенд, онда би дефинитивно требало да нађете времена за један дан у зоолошком врту, павиљони, и акваријум.

Једна од најбољих ствари у овом зоолошком врту је што постоје посебне цене карата за мале или велике породице, један улаз у зоолошки врт, или комбиновано са улазом у акваријум.

Цене возова од Франкфурта до Берлина

Леипзиг до Берлина цене возова

Цене возова из Хановера до Берлина

Цене возова од Хамбурга до Берлина

 

10 Best Zoos In Europe: Tigris in Berlin Zoological Garden

5. Најхладнији зоолошки врт у Хамбургу: Зоолошки врт Хагенбецк

Хамбург је сјајан цити-бреак дестинација, и забаван град за посету са децом. Хаенбецк Тиерпарк у Хамбургу је један пример забавне ствари у Хамбургу са децом. То је један од најлепших зоолошких вртова у Европи и Немачкој. Кућа на отвореном за више од 1,800 Животиње, овај фантастични зоолошки врт има Северни ледени океан. Арктички океан је место где се упуштате у породичну авантуру, и посетите поларне медведе, пингвини, и морски медведи.

Ако сте у Хамбургу неколико дана, онда бисте требали добити картицу Хамбург. На овај начин ћете уживати у сјајним попустима Туристичке атракције, и попусти на зоолошки врт и тропски акваријум у зоолошком врту.

Цене возова Берлин - Хамбург

Бремен за Хамбург цене возова

Цене возова из Хановера до Хамбурга

Келн до Хамбург Цене возова

 

Hamburg Hagenbeck Tierpark Penguin

6. Зоолошки врт у Антверпену у Белгији

Један од врха 10 најбољи зоолошки врт у Европи је зоолошки врт у Антверпену. Баш као и било који од невероватних зоолошких вртова на нашој листи, у зоолошком врту у Антверпену можете се дивити најлепшим животињама на свету. Међутим, једна од ствари која разликује зоолошки врт Антверпен од осталих зоолошких вртова, је посебан програм за угрожене животиње, попут боноба и окапија.

Најбољи зоолошки врт у Белгији изузетно се проширио током година. Зоолошки врт је толико порастао да га нема у центру града, врло близу Централне станице. штавише, зоолошки врт Скивалк ће открити највише панорамски поглед који одузима дах вртова и један од градови у Европи који нису на путу.

Цене возова од Брисела до Антверпена

Цене возова Амстердам-Антверпен

Цене возова Лил до Антверпен

Цене возова Париз-Антверпен

 

Large Birds Antwerp Zoo In Belgium

7. Ла Палмире Зоо у Лес Матхес, Француска

Прелепи зоолошки врт Лес Матхес у Ла Палмиреу смештен је у зеленим шумама и динама. Постоје обележене стазе које вас и децу воде на путовање животињским светом и чудима природе у једном од најбољих зоолошких вртова у Европи.

Дивљи морски лавови и дивље мачке, Царреабеан фламингос, и џиновске корњаче, је неколико посебних животиња које ћете упознати. Овај дивни зоолошки врт налази се у регији Нова Аквитанија у Француској, на обали Атлантика, велика авантура из Париз возом.

Цене возова од Амстердама до Париза

Лондон-Париз цене возова

Цене возова од Ротердама до Париза

Цене возова од Брисела до Париза

 

giraffe drinking water in La Palmyre Zoo In Les Mathes, France

8. Зоолошки врт Артис у Амстердаму

Само 15 минута од центра града, пронаћи ћете први зоолошки врт у Амстердаму и један од најбољих зоолошких вртова у Европи. Артис Роиал Зоо дом је зебра, лептири, тропска риба, и најситнији организми који ће освојити вашу децу, у АРТИС-Мицропиа.

А посета амстердамском зоолошком врту једна је од најбољих породичних активности у Амстердаму. Са пуно павиљона, у акваријум, и стари храстови, зоолошки врт Артис у Амстердаму један је од живописних и посебна места која треба посетити у Холандији.

Боље је да купите улазнице за зоолошки врт Артис и Мицропиа да бисте уживали у свему што зоолошки врт у Амстердаму нуди.

Цене возова од Брисела до Амстердама

Лондон-Амстердам цене возова

Цене возова Берлин - Амстердам

Цене возова Париз-Амстердам

 

Lion Watchng Artis Zoo In Amsterdam

9. Најбољи зоолошки врт у Енглеској: Зоолошки врт Честер

Године се налази највећи зоолошки врт у Енглеској Цхесхире и дом је више од 35,000 Животиње. Зоолошки врт Честер је један од најбољих зоолошких вртова у Европи који можете посетити са децом, јер има толико животиња и вртова које можете истражити. Има животиња из целог света, попут лемура, велики рогач, хорнбилл, и још много јединствених животиња.

такође, ако имате времена да продужите породични излет, посетите дивне вртове у зоолошком врту. Збирке цвећа у зоолошком врту Цхестер имају светски познато име, а орхидеје су апсолутно изузетне. Посета зоолошком врту Цхестер савршена је породична активност на отвореном.

Цене возова од Амстердама до Лондона

Цене возова од Париза до Лондона

Цене возова Берлин - Лондон

Цене возова од Брисела до Лондона

 

The best zoo in England is Chester Zoo

10. Најбољи зоолошки вртови у Европи: Зоолошки врт у Базелу у Швајцарској

Најбољи зоолошки врт у Швајцарској налази се у срцу Базела. Зоолошки врт у Базелу дом је животиња из целог света, и открићете сваку поједину животињу у свом природном становнику у разним ограђеним просторијама.

Још једна невероватна ствар која зоолошки врт у Базелу ставља на наш 10 најбољи зоолошки вртови у Европи, је дечији зоолошки врт. Овде ће ваша деца добити непроцењиву прилику да упознају домаће животиње из целог света, мазити их, и нахрани их.

Посета зоолошком врту је невероватна активност на отвореном за целу породицу. Зелене баште и шуме, изванредне животиње и биљке, ће фасцинирати и забавити децу. Тхе 10 најбоље зоолошке вртове у Европи које треба посетити са децом, су скривени драгуљи Европе и вреде барем целодневног путовања.

Цене возова од Минхена до Базела

Цене возова од Цириха до Базела

Цене возова од Берна до Базела

Цене возова од Женеве до Базела

 

Best Zoos In Europe: Basel Zoo In Switzerland

 

ovde у Сачувајте Влак, радо ћемо вам помоћи да планирате невероватну посету најбољим зоолошким вртовима у Европи возом.

 

 

Да ли желите да уградите наш блог пост „10 најбољих зоолошких вртова које можете посетити са својом децом у Европи“ на свој сајт? Можете или да снимите наше фотографије и текст или нам дате заслуге линком до овог блог поста. Или кликните овде: хттп://ифрамели.цом/ембед/хттпс%3А%2Ф%2Фввв.савеатраин.цом%2Фблог%2Фбест-зоос-висит-кидс-еуропе%2Ф%3Фланг%3Дср Сігналы абмеркавання- (Спустите мало да види Ембед Цоде)

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније возне руте - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml, и можете да промените / ја у / ес или / де и више језика.