Реадинг Тиме: 4 минута
(Последње ажурирано: 25/02/2022)

транспорт, у сваком облику, је окосница сваке земље и њене економије. Само кроз путеве, шина, и ваздухом који смо успели да повежемо са светом на начин да он постане много мањи него што заиста јесте. Тако, када погледамо главне индустрије широм света, превоз је један од најактивнијих, непрестано се мењајући за побољшање наше будућности.

Недавни трендови у индустрији путовања и превоза били су ка стварању зеленијих опција. Преко потребан потез за очување нашег окружења, нова дешавања у саобраћају на тај начин већ раде на овом принципу. Међутим, та напредовања такође руше границе како смо путовали током протеклог века. И чинећи ово, воде нас ка будућности која ће бити бржа, сигурније, и буквално ван овог света.

 

Будућност путовања: Свемирски туризам

Свемир је најдуже време био последња граница човечанства. Међутим, откад смо закорачили на месец пре деценијама, није постојало ништа значајно што би узбудило ширу јавност. Сада ипак, у току је трка за одвођењем људи у свемир, за разоноду. Свемирски туризам је следећа велика ствар, и иако може бити скупо и ексклузивно, то је велики корак ка будућности, што ће по свему судећи учествовати колонизовање Марса или стварање стамбених свемирских станица на којима стотине појединаца могу да живе заједно. Међутим, док су научници можда учинили корак у правом смеру, можда ћемо морати да сачекамо неколико генерација пре него што се појави важан видљиви напредак.

Карте за Диселдорф - Минхен

Карте за Дрезден за Минхен

Карте за Париз до Минхен

Карте за Бонн за Минхен

 

The Future Of Travel

 

Туристичка и транспортна индустрија: Аутомобили без возача

Питајте било коју особу о њеној идеји превоза у будућности, и они ће више него вероватно споменути аутомобиле без возача. Већ постоје возови широм света који раде на овом принципу. штавише, најдуже време, научници и вође у индустрији раде на томе да чине путеве безбеднијима укључивањем технологије у наш свакодневни живот возачко искуство. Оно због чега су аутомобили без возача вредни чекања јесте то што ће у потпуности револуционирати индустрију на више начина. Од тога што сам више еколошки за безбедност на путу, људи ће моћи да пређу веће удаљености без напрезања да морају возити сатима.

Карте Амстердам - ​​Париз

Карте Лондон - Париз

Карте за Ротердам до Париз

Карте Брисел - Париз

 

Будућност путовања: vozovi

Једна од најстаријих облици јавног превоза око, возови и даље јасно имају место у нашој будућности. Изненађујуће, можда више него икад пре. Чак и како се стварају нове технологије да се железнички системи учине сигурнијим, брже, и погодније, темељна потреба за таквим системом знатно ће се повећати. Возови су већ нешто што значи социјални изједначивач јер се врло богати често возе заједно са најсиромашнијим из радничке класе, али због брзог пораста светског становништва, посебно у индустријализованим земљама, ефикасни и приступачни возни системи биће од пресудног значаја за борбу против загушења саобраћаја. То ће такође бити велики утицај на животну средину, јер ће возови моћи ефикасно да саобраћају чистом енергијом, а истовремено ће безброј аутомобила тешких гасова одвести са пута и lowering earth’s CO2 emissions.

Карте за Минхен за Цирих

Карте за Берлин до Цирих

Карте за Базел за Цирих

Карте Беч - Цирих

 

sbb train

 

Хиперлооп

Хиперлооп је описан као "први нови главни начин превоза 100 година. “ То укључује путовање суперсоничним брзинама унутар цеви, повезивање једне дестинације са другом. Хиперлооп се евентуално може користити за превоз терета и људи. Међутим, иако је загонетни Елон Муск на челу ове технологије, неке су државе скептично гледа према Хиперлоопу and if it really is worth investing money in. Ипак, путовање овим новим видом превоза ближе је стварности него што смо очекивали, с испитивањима и изградњом цеви које су већ у току у Калифорнији и вероватно ускоро у Европи.

Карте за Хамбург за Копенхаген

Карте за Цирих до Хамбург

Карте за Хамбург за Берлин

Карте за Ротердам или Хамбург

 

 

Виртуелна реалност

Овај је специјално за путнике у фотељи, који уживају у посећивању нових места, али то радије раде из удобности својих домова. Док је ВР већ почео да се продаје, ускоро, видећемо интеграцију ВР-а, ИР, и АР, што доводи до искуства које је што је могуће ближе стварном животу. Од посете седам чуда света до зарона на Великом Баријерском гребену, ова нова технологија помоћи ће људима да виде свет као никада до сада.

Карте Милано - Рим

Карте за Фиренцу и Рим

Карте Писа - Рим

Карте за Напуљ и Рим

 

Радо ћемо вам помоћи да пронађете најбоље доступне опције улазница. Наручите карту за воз Сачувајте Влак!

 

 

Желите да уградите у нашем блогу “Будућност путовања” на сајту? Можете или да наше фотографије и текст и дају нам кредит са линк то тхис блогу. Или кликните овде: хттп://ифрамели.цом/ембед/хттпс%3А%2Ф%2Фввв.савеатраин.цом%2Фблог%2Ффутуре-оф-травел%2Ф%3Фланг%3Дср Сігналы абмеркавання- (Спустите мало да види Ембед Цоде)

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим возом одредишне странице.
  • У следећем линку, наћи ћете наше најпопуларније воз путеве – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- овај линк је за енглеске руте одредишне странице у, али такође имамо https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, а можете заменити пл у фр или нл и више језика по вашем избору.