Реадинг Тиме: 6 минута
(Последње ажурирано: 11/04/2021)

С правом се верује да је путовање једна ствар коју купујете да бисте били или се осећали богатима! И није увек неопходно да се морате растати од свог тешко стеченог новца да бисте уживали у богатству. Док планирате да се упустите у тропске острва пољубљене сунцем, или снежне покривене ски стазе, или пак бујна-зелена дивљина, непрестано доносите бројне резолуције. Да ти се оствари сан не чинећи исто превише компликованим. Седите са групом и планирајте у оквиру свог буџета. Учините цело путовање паметним. Групна путовања су одлично средство за одлично дружење. Али не плове сви глатко, ако није планирано до савршенства. Можда звучи нерационално да пратите трошкове путовања, али у њему је превише скривених пропуста. Избегавајте све негативне атрибуте повезане са групним путовањима и планирајте логично. Прочитајте испод шест савета без компликација који ће бити паметни за планирање групног путовања прилагођеног буџету.

 

1. Одлучите о путном буџету

да! Управу си! Прво би требало да одлучите о дестинацији да бисте стекли знање о укупним трошковима. Али то понекад изгледа шкакљиво, јер су обоје међусобно повезани. И то је веома компликована афера. Иако планирате следеће путовање са групом пријатеља, не могу сви то приуштити подједнако. Тако, слажете се са ограниченим буџетом, одлучено једногласно. Читаво планирање ће постати глатко, јер већина у групи неће морати да осећа притисак под трошењем знатних количина. такође, лакше доношење одлуке о избору дестинације, посебно имајући у виду фиксни буџет. Према томе, ти, заједно са осталим члановима групе, можете назвати додатне трошкове попут летова, изнајмљивање, храна, излети, и још много тога. Потребна је потпуна сарадња, док планирате групно путовање, одржавати заједништво.

Карте за Луксембург за Брисел

Карте за воз из Антверпена до Брисела

Карте за Амстердам до Брисел

Карте за Париз до Брисел

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

2. Поделите целокупни трошак фигуративно

Покушајте смислити како да поделите трошкове. Одлучите о средствима и начинима поделе укупних трошкова између осталих чланова групе. На пример, да ли ћете бити сами одговорни за целокупну резервацију хотелске собе, или би требало да делите исто на пола? или, да ли сте заинтересовани да преузмете одговорности као што су изнајмљивање таксија и свакодневни излети? На многим групним путовањима, преузимање одређеног дијела дужности опћенито је похвално. Умањује компликације и уједначава целокупне трошкове повезане са путовањима.

Ако планирате ускоро путовање са великим буџетом, покушајте да поставите појединачни налог. Морате да урадите исто добро унапред. Сви који су укључени у групно путовање могу уплатити одређени износ, месечно, да бисте уштедели гњаважу у последњем тренутку. Паметнији је чин добијања добрих хотела, авионски летови, и одлична кухиња.

Карте за Минхен за Цирих

Карте за Берлин до Цирих

Карте за Басел до Цирих Влак

Карте за Беч до Цирих

 

Split-Up The Entire Expense Figuratively

 

3. Верујте у економичне летове и по џепу још гламурозне дестинације

Док сте на плану за групно путовање, будите мало проактивни својим новцем. Усредсредите се на комерцијалне превознике. Постоји много исплативих авиокомпанија, угостити прегршт путних пакета. Планирајте свој потез пратећи расправу о скривеним нијансама с пријатељима из групе. На пример, можете крекирати план путовања до Рима, Атина, и Истанбул преко Малте. Иначе, покретање групног путовања из Берлин до Прага, Будимпешта и Рига су одличан избор! А шта кажете на путовање или доживљавање једнонедељног кампа у дивљини са својим пријатељима из групе? Већину времена, време делује као препрека. Без обзира на бујицу, жарко сунце, или ветровити удари, путујући аутомобилом уз помоћ а тенда кровног носача, је благослов! Омогућује потпуну покривеност и засјењење наслаганог пртљага, а притом чини целу путовања искуство опуштено.

Карте за Амстердам до Лондон

Карте за Париз до Лондон

Карте за Берлин до Лондон

Карте за Брисел до Лондон

 

4. Будите паметни док наручујете храну

Групно путовање је углавном успешно када нема препирке или свађе у вези са храном, посебно. да! Већина групних путовања рађа презир када се поставља питање о преференцији хране сваког члана. У таквим ситуацијама, позитивно размишљање и здрава прехрана требали би бити ваш мото. Дијељење у ресторану гарантује проблеме и забуну међу пријатељима из групе. На пример, у групи од десет, једна особа плаћа цео рачун од а флаша вина, а касније остали људи у групи плаћају у интервалу, догодиће се значајна конфузија. Тако, верујем у поделу чека. Иначе, то можете учинити преко 'другарских парова'. Клупирајте свој део са неким другим појединцем у групи и наставите са плаћањем рачуна.

Карте за Милан до Рим

Влак - Фиренца за Рим

Власти Писа за Рим

Карте за Напуљ до Рим

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

5. Будите пажљиво израчунати са трошковима

Желите да будете технолошки здрави, и истакните се као паметни појединац у групи? Приступите различитим мрежним апликацијама које задовољавају све ваше потребе, који се односе на трошкове. Кужите се таквим апликацијама Подељено или Гоогле документ, јер обојица дозвољавају приступ свим присутнима у групи, преглед и измена, према њиховим захтевима. Али будите обазриви на њихове појединачне позитивне и негативне аспекте.

У тим апликацијама можете створити групу, где се чланови групе могу брзо пријавити и могу поделити целокупан трошак у процентима. Упозорења шаљу пријатељске подсетнике разним људима који су забринути због обрачуна рачуна. Док планирате да повежете трошкове групног путовања, избегавајте вођење уговора или усмено плаћање. Запамтите ово да доживите мир путовање напред.

Карте за Амстердам до Париз

Карте за Лондон до Париз

Карте за Роттердам за Париз

Карте за Брисел до Париз

 

 

6. Реши све порезе (Ако их има)

Једном када уживате у свом групном путовању и слетите срећно кући, време је да подмирите старе рачуне (ако их има)! Боље је подмирити било које старе дугове, током временског оквира који сте договорили. Иначе, стоји као пртљаг! Многи радије плаћају путем разне онлајн апликације, како звучи памет. А неки паметније расположени појединци воле да плате лично, у готовини. Осигурајте да платите у року од недељу дана или тако нешто. Иначе, изгубићете позивницу за следеће групно путовање.

Такође погледајте: https://www.saveatrain.com/blog/traveling-europe-budget/

Карте за Брисел до Амстердам

Карте за Лондон до Амстердам

Карте за Берлин до Амстердам

Карте за Париз до Амстердам

Settle All Dues (If Any)

 

закључак

Није ништа, али погрешно веровање међу многима да путовање око света никада није могуће без неограничене кредитне картице или новчаног тока. Или ако неко спонзорише цело путовање! Али боље је не веровати у то исто. Сигурно је да се путовање не одвија без икаквих трошкова. Горе наведене смјернице сигурно ће задржати вас и вашу забаву на многим предстојећим путовањима. Будите јасни у својим одлукама, и сарађивати са осталим супутницима, тада ће групно путовање бити ништа мање од сна!

 

Путујте континентом возом и наручити код Сачувајте Влак!

 

 

Желите да уградите у нашем блогу “6 Паметни савети за планирање групног путовања о буџету” на сајту? Можете или да наше фотографије и текст и дају нам кредит са линк то тхис блогу. Или кликните овде: хттп://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fgroup-trip-on-budget%2F%3Flang%3Dsr Сігналы абмеркавання- (Спустите мало да види Ембед Цоде)

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим возом одредишне странице.
  • У следећем линку, наћи ћете наше најпопуларније воз путеве – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- овај линк је за енглеске руте одредишне странице у, али такође имамо https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, и можете да промените де у фр или тр и више језика по вашем избору.