Реадинг Тиме: 3 минута
(Последње ажурирано: 29/03/2020)

Путовање може бити терапија за неке; док би исто могло довести до многих фобија за друге. Људи који воле путовања вероватно ће чак и погледати своје воз резервације места за путовања и осигурати да путују.

 

 

Шта је Сидеродромопхобиа?

Већина путника тражити мрежи за њихово воза резервације места; док други радије само иде са протоком и да ће имати њихово воз резервације места урађено као и када је то потребно у зависности од тога где ће се следеће. Постоје и фобије у вези са возовима да неки људи пате од. Страх од возова је познат као Сидеродромопхобиа. Сидеродромопхобиа је врло широк појам који обухвата све страхове или фобије везане за возове. Главни тип људи који то фобија углавном покрива је страх да људи имају о геттинг срушио или нису у контроли. Осим овога, постоје и други страхови који се активира када су људи у возу. Биће страховања да страх од бактерија, социјалне фобије или чак клаустрофобија.

Амстердам за Лондон Траинс

Ротердам на Лондон Траинс

Париз у Лондон Траинс

Брисел у Лондон Траинс

 

 

Сидеродромопхобиа: simptomi

Сидеродромопхобиа се базира на много различитих фобија. даље, у зависности од тога колико озбиљно је услов. Могло би бити симптоми као што су лупање срца, знојење, тресење или гастроинтестинални симптоми. За неке људе, услови могу почети и дуго пре воз путовање почиње. То се углавном бави оним што знамо као преурањен анксиозност. Антиципаторни анксиозност може да проузрокује горе проблеме него саму фобије. Већину времена разлози за страх су у вези са негативном искуству које је особа суочила, који је негде односи на возове. Постоји потреба да се овде схвате да је негативна искуство који је повезан на памет не мора да буде нешто што се догодило. То такође може бити нешто што би могло да се деси другој особи или нешто што смо могли да виде око нас лично или на медиј.

Минхен у Берлин Траинс

Франкфурт на на Берлин Траинс

Ханновер на Берлин Траинс

Хамбург на Берлин Траинс

 

Сидеродромопхобиа: лечење

На крају дана, није важно да постоји страх; оно што је битно је како се носити са страхом и улажу напоре да се ослободи страха који је направио место у вашем животу. Од свих фобија, Сидеродромопхобиа или воз фобија је врло лако може лечити и показала одличне цене успеха, када се лече. Да бисте се ослободили од фобије, кораци које треба предузети ако прво радити на ослобађање од негативних мисли колико возова су у питању. такође, појединац са фобије ће морати да раде на промени своје понашање у вези са возовима. На крају дана његовог нечега што је издржљив и може поправити кроз одговарајуће неге и лечења.

Луксембург Бриселу Траинс

Антверпен Бриселу Траинс

Амстердам Бриселу Траинс

Од Париза до Брисела Траинс

 

 

Оставите свој страх иза и Ордер Траинс улазнице Саве А Траин

 

Да ли желите да уградите нашу блогу на сајту, можете или да наше фотографије и текст и Само нам дају кредит са линком на овом блогу, или кликнете овде: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fknowing-siderodromophobia%2F%3Flang%3Dsr - (Померите се надоле да бисте видели Ембед Цоде)

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније воз путеве – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml, и можете променити / Ја се / ру или / де и више језика.