Реадинг Тиме: 3 минута
(Последње ажурирано: 10/09/2021)

Траин савети за путовање по Европи су од суштинског значаја за путнике. Прво, постоје различити разлози за путовање у Европу. Можда ћете желети да види лепе мостове, железничке станице, и подједнако фасцинантних пејзажа. Или можда путујете видети невероватну културу Италија. С друге стране, можда си путује за бизнис. Или све горе наведено и пословно и забавно – Док разлози за путовања су увек другачији неопходност савети и хаковање за путовања остају исти.

 

воз савети и хаковање
Независни путник у Европи.

 

Најбоље Возом & Хакови за путовање по Европи возом

почетничке грешке

Прво, не правите почетничка грешка путовања покушаја да се у једном путовању види све у Европи. Поред чињенице да је Европа сувише велик да види у једном путовању, градови у Европи су превелики да видите у једном путовању. У стварности, боље је да одаберете фокус за путовања и држите се њега. У случају да је ово ваша прва путовање у Европу, треба узети у обзир популацију као Француској, Италија, Шпанија, и Немачка.

Лион на Нице Траинс

Париз у Нице Траинс

Авигнон на Нице Траинс

Марсеј на фине Траинс

 

Траин савети за путева Европе

 

Планирајте и резервирајте напред

Савет за унапред резервисање возова је да вам не само унапред резервисање карата помаже у буџету, већ вам такође може гарантовати да имате резервисана места за цело путовање. У светлу еарли боокинг карата биће од максималне користи, препоручујемо да се пријавите на резервишете улазнице чим постану доступни (2-3 месеца пре путовања). додатно, планирање вашег путовање ван сезоне може осигурати да избегнете гужве и добити још боље цене. Да не спомињем, да боокинг рано може помоћи да избегнете велике гужве и велике редове. у наставку, ако резервишете ићи у туристичким центрима у јеку сезоне оваквим временима јули / август, мање је вероватно да ћете срести локалне људе и већа је вероватноћа да ћете бити окружени туристима. Дакле, иако ћете можда и даље моћи да видите све знаменитости у ово време, пропустићете аутентична искуства. У случају да путујете као пар или у групи можда имате право на снижене цене за ваша путовања. Али запамтите ови попусти важи само ако остану заједно као пар / група за време трајања путовања.

Цирих на Парис Траинс

Женева на Парис Траинс

Монпеље на Парис Траинс

Драго ми је да Парис Траинс

 

Путне исправе

Први савети за путне документе о возу су такви: земље у Европи имају тенденцију да имају споразум између њих који омогућава туристима да иду преко границе без показивања путне исправе. Земље у Европској унији, нарочито, омогућавају путницима да напусте и уђе без да покажу пасоше. Међутим, нису све земље Европске уније учествују у овом отвореном граничном политике попут Хрватске, Бугарска, и Румунија. У супротности, постоје земље које нису део Европске уније које учествују у споразуму попут Швајцарске и Норвешке.

Лион на Женевском Траинс

Цирих у Женеву Траинс

Париз у Женеву Траинс

Берн у Женеву Траинс

 

 

Користите своје савете воз са нашим одличним ценама улазница

Сачувајте Влак жели да вам уштеди што више новца могуће. Тако вам наш претраживач проналази најјефтиније карте. Посетите нашу веб локацију Саве А Траин и идите 3 минута да пронађе своје следеће возних карата. Можете платити користећи кредитну картицу, и 10 друге опције.

 

Да ли желите да уградите нашу блогу на свом сајту, кликните овде: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-tips-hacks%2F%3Flang%3Dsr - (Померите се надоле да бисте видели Ембед Цоде)

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније воз путеве – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/ru_routes_sitemap.xml, и можете променити / ру на / фр / или де и више језика.
  • Ако имате сајт, можете да повежете на нашу РСС Феед.